Horoscop 17 – 23 iunie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care are parte de bani

Data publicării:
Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru perioada care urmează.

 

Berbec

Este o săptămână foarte bună să-și poată rezolva anumite situații de acasă. Poate unii fac curățenie, alții rezolvă alte lucruri, sunt energii benefice pentru ei, care îi ajută să scape de frustrări și de griji.

Taur

Sunt foarte dornici să comunice, să-și expună ideile, vorbesc foarte mult, se pot plimba. E foarte important să se elibereze din angajamentele care nu le mai sunt de folos și să se bucure de situații noi. 

Gemeni

Au nevoie foarte multă de bani și vor veni bani, pot cere o mărire de salariu și să profite de talentele lor. O să iasă în față, sunt neobosiți, sunt foarte determinați.

Rac

Sunt în centrul atenției, au o energie bună, sunt dornici să-și schimbe look-ul. Trebuie să se pună în valoarea, să-și folosească farmecele. Se pot gândi la proiecte de viitor pe care să le facă alături de alții.

Leu

Se pot simți foarte obosiți, să aibă atenție la sănătate. Trebuie să fie foarte atenți și la bârfe sau la anumite situații care să nu-i defocuseze. 

Fecioară

Pot accesa fonduri europene, cei care vor să deschidă un business, sau să se afilieze cu cineva din domeniu. Este foarte important să se întâlnească cu prieteni, să schimbe anturajul. Este un proiect pe comunicare unde pot participa. O perioadă bună pentru a se adresa publicului larg.

Balanță

Sunt foarte activi la locul de muncă, au nevoie de validarea celor din jur. Este un tranzit foarte bun în care trebuie să se ocupe de ei, de anumite sarcini nerezolvate.

Scorpion

Au nevoie de bani, de resurse, se poată să se gândească și la vacanță, poate cheltui bani în acest sens. Sunt dornici să realizeze anumite situații care țin de acest lucru, unii își pot dori să-și extindă viziunea. 

Săgetător

Au foarte multe cheltuieli, pot exista discuții privind administrarea banilor comuni. Trebuie să fie atenți cei care se află într-un trio, pentru că multe secrete pot fi aflate. 

Capricorn

Își pot găsi un partener nou sau sunt foarte dornici să poată să schimbe ceva la un contract. Sunt foarte atașați de vechile credințe, vor să-și consolideze poziția într-un plan partenerial sau personal. Au nevoie de susținerea celorlalți.

Vărsător

Sunt foarte ocupați, ei au nevoie de o rutină legată de muncă. Se pot ocupa și de analize de sănătate. Se ocupă de multe proiecte de sănătate ale lor sau ale membrilor familiei.

Pești

Se pot gândi la un plan de relaxare sau unul în care să-și mărească veniturile. Pot primi și un cadou, dar trebuie să lucreze la ei și la mentalitatea lor.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel