Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Trei zodii au o săptămână de excepție: dragoste, bani și carieră

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Edu Lauton
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Edu Lauton

Trei zodii au în față o săptămână plină de realizări. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Îîn această săptămână ai parte deo mare realizare. O povară grea îți cade de pe umeri. Te-ai simțit presat la serviciu, acasă, și pur și simplu nu te-ai lăsat. Ai oscilat pe acest sentiment de a vrea să renunți, pur și simplu, complet. Știi că nu poți renunța, pentru că asta nu este o opțiune, așa că, în această săptămână, îți iei viața în mâini și îți îmbunătățești jocul. Da, așa este, pui și mai multă presiune pe tine să realizezi și să te realizezi, dar de data aceasta tu ești cel care deține controlul; nu încerci să îndeplinești așteptările altcuiva. Ești o minge de foc a impulsului și te disprețuiești cu adevărat atunci când nu te ridici la standardele tale. Săptămâna aceasta este cea în care îți vei depăși chiar și propriile niveluri de realizare.

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ceea ce începe în confuzie, se transformă ușor și rapid în claritate și realizări. Nu te pierde prea mult în ceea ce se întâmplă luni. S-ar putea să fie mai greu decât crezi, dar până marți vei simți un sentiment de ușurare. Îndoielile de sine vor cădea deoparte pe măsură ce încrederea ta va crește, oferindu-ți capacitatea de a spune ce vrei să spui fără echivoc. Totul este să te faci înțeles și, pe măsură ce săptămâna avansează, nu numai că vei avea sentimentul că ai realizat o comunicare grozavă, dar te vei simți înțeles și că vorbele tale sunt luate în serios. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îți place să crezi că totul se va rezolva întotdeauna, cumva, indiferent de situație, iar această natură pozitivă și optimistă a Săgetătorului se va ridica ca o pasăre Phoenix pe parcursul acestei săptămâni. Niciodată nu stai prea mult timp la pământ și chiar dacă această săptămână începe cu câteva piedici, doar atât sunt și cu siguranță nu e nimic care să te împiedice să te deplasezi.

Anticipează că ți se va cere să te alături unui proiect creativ până pe 20 ianuarie, iar dacă apar îndoieli din cauza prezenței gigantice a Lunii opusă lui Jupiter, atunci ia-le în considerare și lasă-te purtat de val. La fel ca în meditație, atunci când apare un gând perturbator, îndepărtează-l  pentru a te putea concentra pe ceea ce este cel mai important: liniștea ta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel