Horoscop - 16 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop - 16 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 16 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Prieteni toxici? Este timpul să renunți la ei, Berbec. Luna Plină în Balanță îți activează relațiile și parteneriatele. 

Cel mai bun mod de a avea parte de energie nouă în viața ta este să fii dispus să spui adio celor vechi. Nu trebuie să te mulțumești cu mai puțin în relațiile tale. Țintește mai sus.

Horoscop - 16 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Te simți deprimat? Ai grijă de tine, Taur. Luna Plină în Balanță îți activează rutina zilnică și problemele de sănătate.  

Acesta este momentul perfect pentru a renunța la orice obiceiuri nedorite care te rețin. 

Horoscop - 16 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ești gata să te îndrăgostești? Atunci, este timpul să acționezi. Luna Plină în Balanță îți activează sectorul creativității și al romantismului. 

Ia inițiativa, Gemeni, trebuie să acționezi așa cum vrei să fie viața ta.

Horoscop - 16 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Renunță la orice așteptări, deoarece acestea te rețin atât pe tine, cât și pe ceilalți. Luna Plină în Balanță activează casa și sectorul familiei. Acesta este momentul să începe să-ți vezi rudele.

Unele persoane ar putea încerca să-ți influențeze alegerile sau să te controleze prin deciziile lor. Cu toate acestea, este viața ta și trebuie să o trăiești într-un mod care te face cel mai fericit.

Horoscop - 16 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Luna Plină în Balanță îți activează sectorul de comunicare. 

S-ar putea să te afli într-un moment în care trebuie să spui ceea ce ai pe suflet, iar acest lucru nu este întotdeauna ușor. Fii amabil și blând cu cuvintele tale. Este mai bine să fii sincer cu dragoste, decât să fii sincer cu multă autoritate. 

Horoscop - 16 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Unde îți pierzi timpul și energia, Fecioară? Luna Plină în Balanță îți activează sectorul banilor, iar aceasta este o invitație spre a nu risipi resursele la care ai acces. S-ar putea să te simți atras să strângi cureaua financiar și să eviți cheltuielile inutile. 

Următoarele câteva zile sunt excelente pentru a analiza cu atenție extrasele de cont bancar și de card de credit pentru a vedea unde poți reduce cheltuielile și economisi mai mulți bani

Horoscop - 16 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Acesta este sezonul tău, Balanță. Luna Plină din semnul tău activează sectorul identității tale personale. Aici începe munca ta interioară. 

Vei dori să acorzi o atenție deosebită la orice lucru care-ți declanșează sensibilitatea sau te face să te simțiți speriat, trist sau lipsit de atașament. 

Vei observa ce trebuie să se schimbe în viața ta acum și cum îți afectează asta mintea și corpul, atunci când eviți să faci ceea ce știi că inima ta îți spune să faci.


Horoscop - 16 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna Plină în Balanță îți activează sectorul dușmanilor ascunși. Și, cel mai bun lucru pe care îl poți face cu anumite persoane este să păstrezi tăcerea și să nu le acorzi beneficiul energiei tale. 

Acesta este momentul de a pleca. Nu privi înapoi și nu te lăsa influențat de regrete. Lucrurile se întâmplă cu un motiv.

Horoscop - 16 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ceea ce pierzi în prezența unei singure persoane, vei câștiga prin crearea de noi și minunate parteneriate. 

Luna Plină în Balanță îți activează sectorul prieteniilor. S-ar putea să primești vești despre mutarea unui prieten. Este trist, dar de obicei universul face loc în viață pentru cineva care este menit să intre în curând.

Horoscop - 16 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trăiește o viață de care să fii mândru, Capricorn. Luna Plină în Balanță îți activează sectorul carierei și al reputației. Chiar și cele mai mici obiceiuri îți pot submina autoritatea la locul de muncă și chiar și în casă. 

Vei dori să îți evaluezi acțiunile și să iei o decizie pentru a fi cea mai bună versiune a ta pe care o poți fi. Fii persoana care vrei să fii chiar și atunci când nimeni nu te privește. 

Horoscop - 16 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ce crezi cu adevărat despre viață, dragoste și viața de apoi? Luna Plină în Balanță îți activează sectorul convingerilor personale. 

Acesta este momentul să îți evaluezi gândurile și sentimentele despre subiecte care implică spiritualitatea și chiar moartea. Nu este ușor de înfruntat, dar te poate ajuta să devii mai confortabil cu acest subiect.

Horoscop - 16 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Nu trebuie să împărtășești totul foarte deschis, până când nu cunoști pe cineva de ceva timp, Pești. 

Luna Plină în Balanță îți activează sectorul secretelor. Păstrează lucrurile pentru tine, până când ești sigur că o persoană pe care o cunoști poate fi de încredere. Întotdeauna este mai bine să joci în siguranță.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel