Horoscop - 15 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop zilnic: 15 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 15 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta nu este o poveste de victimizare. Aceasta este o poveste de transformare. O poveste despre transformarea rănilor tale în înțelepciune și a durerii în putere. Dacă acest lucru necesită să treci peste toate greutățile, atunci așa să fie, Berbec. Ceea ce trebuie să îți amintești în această călătorie este că nu ești pedepsit. Ești pregătiți să primești tot ceea ce ai cerut și chiar mai mult. 

Horoscop - 15 mai 2022.Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, de obicei dădeai durerii mai multă putere decât merita. Dar, acum nu este un astfel de moment în viața ta și trebuie să te axezi pe altceva. Este un moment în care accepți totul, binele, răul și urâtul, ca fiind combustibil pentru creștere; catalizator pentru transformare. De aici încolo devine mai bine, pentru că tu devii mai bun. Ceva ne spune că stăpânirea de sine va fi o temă importantă pentru tine în săptămânile care vor urma lunii pline.

Horoscop - 15 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Având în vedere că ne aflăm oficial sub influența lui Mercur retrograd, s-ar putea ca iubiții din trecut să iasă la iveală. Știm, știm! Ce clișeu, nu-i așa? Cu toate acestea, faptul că știi acest lucru nu îți garantează protecție împotriva farmecelor lor. Cuvânt pentru înțelepți: ia decizii cu capul, nu cu inima. Unii dintre voi s-ar putea să constatați că reapar și prietenii care v-au dezamăgit în trecut. Cel mai bine este să pui limitele acolo unde este necesar, pentru a nu vă trezi repetând tipare vechi.

Horoscop - 15 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu ai venit aici să trăiești o viață obișnuită. Ai venit aici pentru a experimenta măreția; pentru a-ți realiza cel mai înalt potențial. Așadar, de ce să te mulțumești cu lucruri care te țin închis în limitele tale? Luna plină în Scorpion aduce cu sine oportunitatea de a te dezbrăca de fals, plus de a te elibera de povara opiniilor altora. Acest lucru te va ajuta să spui da ofertelor potrivite și să faci un pas în direcția creșterii.

Horoscop - 15 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Se știe că eclipsele scot la lumină ceea ce este ascuns, iar acest lucru este ceva la care este posibil să fii martor direct, Leu. Așadar, fă o pauză, fă un pas înapoi de la drama, atât internă, cât și externă. Acest lucru te va ajuta să deosebești ceea ce este real de ceea ce este doar un produs al imaginației tale. Acestea fiind spuse, asigură-te că ai încredere în ceea ce îți spune instinctul și începe un dialog cu acel cineva care ți-a dat motive să te îndoiești de intențiile sale. Aceasta este singura modalitate de a trece într-un spațiu de claritate.

Horoscop - 15 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Indiferent de decizia pe care o iei, întotdeauna va exista cel puțin o persoană care va fi dezamăgită. Cu alte cuvinte, *nu poți* mulțumi pe toată lumea, Fecioară. Ceea ce poți face însă este să rămâi fidelă ție însăți, să-ți urmezi inima și să lași ghidul interior să îți deschidă noi portaluri. Doar așa îți poți crea o viață care să-ți aducă bucurie.

Horoscop - 15 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ce se întâmplă dacă călătoria nu este atât de mult despre a deveni, cât despre a nu deveni? Dacă ne aflăm aici mai degrabă pentru a deprinde, decât pentru a învăța căile lumii? Dacă creșterea ne cere să aruncăm toate regulile pe fereastră? Ceva la care să te gândești în timp ce îți sorbi cafeaua cu lapte în această dimineață, Balanță. Luna plină în Scorpion ține loc pentru o transformare majoră, una care te va inspira să ieși din fiecare închisoare autoimpusă și să recunoști că libertatea este cea mai mare virtute.

Horoscop - 15 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună întrebare pe care o poți pune Universului cu așteptarea unui răspuns este: unde este cea mai mare bucurie a mea?. Un citat de Abraham Hicks cu care să-ți începi ziua, frumos. Luna plină în semnul tău deschide portalul speranței și al posibilităților infinite. Ea aduce cu sine oportunitatea de a te ridica la un nivel superior, de a renunța la ceea ce este vechi și de a-ți revendica puterea ca niciodată înainte. Ceva îți spune că vei deveni o forță de luat în seamă, Scorpionule!

Horoscop - 15 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Chestiunile legate de bani sunt în centrul atenției astăzi, Săgetătorule. Acordă atenție finanțelor tale. Graficul a scăzut constant, în ciuda eforturilor pe care le depuneți? Credințele cu care ai crescut sunt motivul pentru care îți este teamă? S-ar putea ca, în subconștient, să te ferești de ceea ce te cheamă din cauza propriilor limitări? Eliberarea de tiparele ancestrale este rareori ușoară. Partea bună este că drumul tău spre libertate abia a început.

Horoscop - 15 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă am spune că nu ești o ființă obișnuită, Capricorn? Dacă am spune că ești Universul însuși care experimentează viața în domeniul fizic? Luna plină în Scorpion îți oferă ocazia de a fi martor al adevărului tău. De a privi dincolo de văl, de construcțiile spațiului și timpului, și de a-ți aminti cine ești. Revelațiile pe care le ai acum te vor trezi la realitate.

Horoscop - 15 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Până la fund, Vărsătorule! Aceasta este ziua ta cea mare, una care marchează o schimbare majoră în viața ta. Pentru unii, acest lucru ar putea însemna trecerea unui reper important sau primirea unui premiu de un anumit fel. Amintește-ți că nu ai ajuns aici jucând la sigur. Ai ajuns aici asumându-ți tot felul de riscuri și eliberându-te din închisoarea propriilor tale limitări. Așadar, concentrează-te pe îmbunătățirea calității produsului/serviciului tău și pe depășirea propriului trecut. Ceva ne spune că ești abia la început.

Horoscop - 15 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi, s-ar putea să te întrebi ce este real și ce este ireal. S-ar putea să te simți prizonier al tuturor lucrurilor care ți-au oferit un sentiment de siguranță. Dar, ești atât de liber pe cât vrei să fii, iar definiția ta despre ce înseamnă acest lucru are voie să evolueze în timp. Așadar, fă-ți loc pentru mișcare. Acordă-ți permisiunea de a trece pragul propriilor tale limitări. Dacă te simți inconfortabil, felicită-te. Înseamnă că ești pe drumul cel bun!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel