Horoscop 13 - 19 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 13 – 19 mai 2024.

Berbec

Berbecul este în această săptămână foarte dornic să poată să rezolve foarte multe situații legate de partea financiară. El se află într-o perioadă foarte benefică și foarte aglomerată, cu foarte multe proiecte.

Taur

Pentru nativii Taur este o perioadă prosperă, foarte benefică pentru tot ceea ce înseamnă progres și deschidere. Ei se află într-o perioadă în care focusul este pe ei, își doresc foarte mult să crească, să se ocupe de lucruri benefice pentru ei și pentru viața lor.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt foarte deschiși să rezolve situații care țin de sănătatea lor. Pot afla foarte multe lucruri care să-i intereseze și, de asemenea, este o perioadă benefică pentru vindecare pentru cei care se află într-un proces de vindecare și de rezolvare a unor situații care le necesită atenția.

Rac

Nativii Rac sunt foarte sociabili, au parte de foarte multe întâlniri cu prietenii. Sunt foarte deschiși la tot felul de proiecte care îi bucură și, de asemenea, pentru ei are loc și o creștere pe mai multe planuri.

Leu

Nativii Leu sunt foarte bine văzuți la locul de muncă. Ei au parte de încurajare din partea celor aflați în poziție de autoritate și, de asemenea, ei se deschid spre o înțelegere superioară ale unor aspecte și situații care le necesită foarte mult atenția.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt foarte dornici să călătorească. Vor pleca în anumite călătorii sau vor rezolva anumite situații care țin de călătorii. Ei sunt foarte motivați și deschiși să poată să rezolve foarte multe planuri și vor dori foarte mult să progreseze și să rezolve anumite situații care vin spre ei într-un mod cât mai benefic și favorabil.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodia care va câștiga bani dubli

Balanță

Nativii Balanță sunt întreprinzători. Au nevoie de mai multe resurse pentru ei. Vor dori să crească și să rezolve anumite întrebări care țin de chestiunile financiare. De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru a completa, pentru a iniția discuții împreună cu ceilalți și pentru a găsi soluții cât mai bune privind resursele lor.

Scorpion

Nativii Scorpion se bucură de parteneriate foarte bune. Au parte de un răsunet în domeniul lor de activitate și se gândesc foarte mult la o deschidere mai amplă pe tot ceea ce înseamnă negocieri și parteneriate. Este o perioadă foarte bună.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt foarte prinși cu munca. Au parte de strategii bune pentru rezolvarea tuturor sarcinilor. Sunt foarte întreprinzători și dornici să poată să-și rezolva rutina proprie, să poată să găsească metode și soluții foarte bune pentru nevoile lor. De asemenea, pe ei îi bucură foarte mult și au satisfacție în tot ceea ce ține de ei și de rezultatele pe care le pot avea conform cu cerințele lor sufletești.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt în proiecte creative împreună cu cei dragi. Au parte de un un timp benefic petrecut cu copiii. Sunt foarte descurcăreți și au parte de surprize sau cadouri. Unii pot specula financiar o anumită situație și au o deschidere foarte mare pe tot ceea ce înseamnă o perspectivă proprie asupra întregii lor vieți.

Vărsător

Nativii Vărsător pot avea bucurii sau schimbări imobiliare. Sunt foarte dornici să rezolve anumite situații care țin de casă, familie și se descurcă foarte bine în tot ceea ce ține de aportul adus pentru anumite activități pe care le au de făcut cu cei dragi. Își resetează anumite dorințe, activități și s simt motivați să poată să rezolve din mers situații care să le aducă liniște și satisfacție emoțională.

Pești

Nativii Pești aleargă foarte mult. Sunt prinși cu diverse treburi. Comunică foarte mult. Sunt deschiși și sociabili și se simt împliniți în acest demers al lor care înseamnă pentru ei obiectivitate și în același timp deschiderea spre noi orizonturi și o corespondență foarte bogată cu cei din apropiere.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel