Horoscop 13-19 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop săptămânal 13 decembrie 2021 - 19 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(19 martie - 19 aprilie)

Este imposibil să stai liniștit când se întâmplă atât de multe în jurul tău, ca să nu mai vorbim de ceea ce trebuie făcut. Așa că respiră adânc și fii realist cu tine însuți, fără a aluneca în pesimism. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Taur, cât de mult din timpul tău liber ești într-adevăr dispus să sacrifici pentru a te dedica carierei tale? Săptămâna aceasta este despre găsirea unui mijloc fericit între o viață profesională de succes și o lume privată sănătoasă. Concentrează-te pe găsirea acestui echilibru.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Asigură-te că acțiunile tale din această săptămână se aliniază cu morala ta și că nu te pierzi pentru o atenție rapidă. Atunci când te străduiești să îi ajuți pe alții, asigură-te că inima ta este cu adevărat în asta, nu pentru că ai nevoie de un pic de lumina reflectoarelor și de laude pentru că ești o persoană bună. Uneori, cu toții avem nevoie de validare externă, dar găsiți o modalitate sănătoasă de a căuta acest lucru.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Ai oportunități excelente de a întâlni persoanele potrivite în această săptămână, dar asigură-te că onorezi nevoia de a te odihni după o conversație. Este în regulă să iei pauze între evenimente pentru a te regla. Cu toate acestea, nu poți fascina oamenii cu conversația ta dacă ești în gol.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Leu, devine evident că nu ești foarte sigur care sunt următorii pași. Este posibil să încerci să găsești un răspuns logic în mintea ta, dar, sincer, acesta este un moment în care trebuie să-ți urmezi intuiția și să vezi unde încearcă să te ducă. Așadar, continuă să mergi înainte; te așteaptă o strălucire în zilele următoare.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

În această săptămână încearcă să cauți niște demersuri financiare pe care să le urmezi. Poate fi momentul în care vrei să te gândești să începi un mic magazin online pe care să-l administrezi sau poate că acest lucru înseamnă să-ți lași aplicația la diferite medii de lucru care ți se par puțin mai bune decât cele în care te afli. Explorează-ți opțiunile; banii nu vin întotdeauna dacă rămâi în aceeași rutină.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să te afli în situația de a încerca să găsești modalități de a-ți provoca mintea. Aceasta ar putea fi o săptămână foarte bună pentru a te înscrie la un nou curs pentru a testa un interes al tău sau pentru a merge la o  cercetare pentru modalități de a-ți extinde nu doar cunoștințele, ci poate și căutările. Nu te mulțumi niciodată cu ceea ce știi dintotdeauna; continuă să explorezi ce mai este de înțeles despre lume.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți foarte dedicat treburilor gospodărești. Ar putea fi săptămâna în care vrei să începi să redecorezi sau să îți schimbi locuința pentru a te simți un pic mai în siguranță. Anterior, este posibil să îți fi amenajat spațiul pentru a se potrivi cu cine erai atunci, dar oamenii se schimbă. Lasă-ți casa să se adapteze la cât de mult ai crescut.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, săptămâna aceasta ar trebui să fie folosită pentru a te exprima. Provoacă-te să creezi în orice calitate.Nu exprimarea este provocarea, ci să faci din viața ta ceea ce îți dorești tu să fie, în loc de ceea ce așteaptă alții de la tine. Aceasta este viața ta...deci când vei începe să o trăiești pentru tine?

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă lumea se simte copleșitoare în această săptămână, atunci concentrează-te pe terminarea unei sarcini înainte de a o începe pe următoarea. Concentrează-te pe mișcările pe care le poți face fără să te obosești și nu te opri până nu le termini. Cu cât tai mai multe lucruri de pe lista de lucruri de făcut, cu atât te vei simți mai liniștită. Nu vă îngrijorați de grijile de mâine până nu treceți peste cele de azi.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, se pare că ai putea fi punctul central al comunității tale în această săptămână. Acest lucru poate fi incredibil de înălțător și te poate face să te simți pozitiv, dar ține cont de faptul că ar trebui să te hrănești cu dragostea pe care ți-o oferă ceilalți. Încearcă din răsputeri să nu devii prea dependent de a ști ce cred alții despre tine și acordă prioritate modului în care te vezi pe tine însuți în acest moment.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Pești, săptămâna aceasta se concentrează pe imaginea de ansamblu. Vezi cât de departe poți visa înainte de a face următorii pași. Deși vrei să te concentrezi pe prezent, este încurajat să explorezi unde vrei să ajungi pentru a-ți reaminti obiectivele care te țin concentrat. Nu vă păstrați ținte prea mici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel