Horoscop: 13 - 15 octombrie 2021. 3 semne zodiacale au curajul să iubească din nou

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Toa Heftiba
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Toa Heftiba

Trei semne zodiacale vor avea curajul de a iubi din nou în timpul sextilului Soare-Lună din 13 octombrie până în 15 octombrie 2021.

Sextilul Soare-Lună va începe în semnul Vărsătorului, iar energia sa aduce o intenție puternică pentru semnele zodiacale Berbec, Leu și Vărsător.

Luna intră în Vărsător miercurea aceasta și se armonizează cu Soarele din Balanță.

Energia dublă a aerului este motivul pentru care aceste trei semne zodiacale au descoperit sursa durerii lor, acesta fiind unul dintre motivele pentru care învață să iubească din nou.

Sub Lună, oamenii se adresează orgoliului lor, mai ales după ce au avut inima frântă.


Este greu să fii vulnerabil și să te expui după ce dragostea pe care o cunoșteai odată s-a transformat în ceva străin.

Acum, acea durere se transformă în fericire. Oamenii fac conexiuni care îi fac să plutească pe un nor, așteptându-l pe Cupidon să îi lovească cu o săgeată a iubirii.

Există o cale de mijloc între a te proteja și a-ți deschide inima pentru a încerca din nou.

 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

Berbec, curajul în dragoste pe care îl găsești va fi probabil ceva la care nu te aștepți.

Este vorba de o atracție emoțională care te lovește brusc. Este neplanificată și nu este gândită... dar nu așa ai sperat mereu că va fi dragostea adevărată?

Emoțiile îți vor cântări mai mult decât temerile.

Judecata ta va urma direcția în care este atrasă și inima ta. Acest lucru vine fără îndoială.

Când ești scăldat de un val de îndrăgostire, s-ar putea să descoperi că fostele capitole de care te-ai agățat se închid.

S-ar putea să constați că sub această Lună te simți mai creativ. Un simplu salut de la un zâmbet cald te-ar putea lăsa să visezi cu ochii deschiși la un viitor împreună.


În timp ce acest lucru ar putea fi ceva ce încerci să nu lași să se întâmple, este tot ceea ce va fi în mintea ta acum.

Nu vă temeți însă. Inima ta încă își amintește cum a fost rănită, iar mintea ta este încă intactă.

A te îndrăgosti nu înseamnă că pierzi contactul cu realitatea și mergi direct spre a fi rănită din nou.

 

 

Leu (23 iulie - 22 august)


Leu, este ca și cum ai știut că va fi doar o chestiune de timp până când îți vei descoperi din nou curajul. Pentru o vreme, s-ar putea să fi fost dat peste cap, mai ales după ce ai avut inima frântă. De cât timp te-ai întrebat când vei fi din nou tu însuți?


O revenire la normalitate.

Sub această Lună, ești gata să te ridici din nou după o pauză din dragoste. Nu ești genul de persoană care rămâne singură pentru mult timp. Ești magnetică și, atâta timp cât te menții deschisă, știi că persoana potrivită te va găsi.

Cu toate acestea, sub această Lună, s-ar putea să descoperi că nu cauți doar o aventură de o noapte. Cauți o conexiune care să însemne ceva. Din rănile pe care le-ai avut în romantism ți-ai găsit prioritățile; de data aceasta, ți le vei aminti și vei onora ceea ce ai nevoie.

Leu, ești extrem de încrezător, dar când ai încredere în cineva și te rănește, te dezechilibra. Pe măsură ce Luna se întoarce în Vărsător, totul va fi din nou în regulă cu lumea, și cu tine însuți. Chiar și cel mai îndrăzneț leu are nevoie de o pauză pentru a-și odihni inima.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, curajul poate fi arătat prin vulnerabilitate.

Descoperi sub această Lună în Vărsător că găsești cuvintele potrivite pentru emoțiile grele cu care ai fost împovărat. Dragostea a fost dezamăgitoare.

Nu trebuie să ții  durerea închisă în tine. Să lași pe cineva să înțeleagă ce se întâmplă te poate ajuta să te ghidezi prin dificultăți. Chiar mai mult, s-ar putea să constați că rostirea acestor cuvinte cu voce tare le eliberează.


Astfel, veți putea să vă deschideți din nou inima, știind că cineva caută un suflet ca dumneavoastră cu care să își împartă viața. Ești o descoperire rară și, în timp ce unii oameni nu au apreciat cât de incredibil ești, vânătorul de comori potrivit cunoaște bijuteria care este în inima ta.

Emoțiile tale nu sunt inamicul. Adevăratul răufăcător aici este persoana care le-a cunoscut și nu ți-a cunoscut valoarea, persoana care nu a abordat furtuna care trăiește în tine și nu te-a adus în siguranță. Poți și vei iubi din nou; mai întâi, renunță la  acel bagaj.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel