Horoscop, 12 aprilie 2023, cu Neti Sandu. ZODIA care va semna un nou contract de muncă

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, miercuri, 12 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei. 

Horoscop 12 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Apar oferte de lucru şi o să vă drămuiţi timpul liber ca să vă puteţi apuca de o colaborare, dacă n-o să fie vorba despre un job permanent.

Încep să se adune banii pe care-i mai aveaţi de luat şi o să vă permiteţi o plecare în vacanţă poate chiar în această vacanţă de Paşte.

TAUR

Se adună veşti bune, confirmări c-o să v-apucaţi de proiecte noi, c-o să luaţi şi bani şi c-o să se contureze un alt traseu profesional - de succes.

Or să vi se parafeze nişte acte, poate faceţi progrese şi la şcoală, faceţi impresie bună şi la interviuri în perioada asta.

GEMENI

O să vă bucuraţi de nişte privilegii, poate o să primiţi invitaţii speciale la nişte evenimente mondene şi o să veniţi de acolo cu nişte idei de afaceri, dar şi de viaţă personală.

Poate daţi o raită pe la magazine să vă luaţi şi vouă câte ceva de îmbrăcat, dar şi alor voştri că să vă înnoiţi cu toţii de paşte.

RAC

Vine cineva care vrea să formaţi un cuplu şi să vă regăsiţi în acest gen de relaţia să aveţi o viaţă fericită împreună.

Vi se face o ofertă de job, ori poate ca să ocupaţi un fotoliu de şef şi e posibil să vă daţi acceptul.

LEU

Or să vă parvină nişte bani pe care-o să-i daţi cu uşurinţă că sunt câteva lucruri de cumpărat - în aşteptare şi o să vă şi ia o greutate de pe suflet.

O plecare în vacanţă o să vă stârnească interesul şi o să faceţi rost de bani să nu pierdeţi o astfel de ocazie.

FECIOARĂ

O veste bună de la cineva care nu v-a uitat şi se va ţine de o promisiune mai veche că vine, că vă invită acolo unde locuieşte, poate în altă ţară şi o să faceţi cumva să vă întâlniţi.

O să puteţi legaliza un act, să încheiaţi o situaţie şcolară şi o să vă scăpaţi de nişte griji.

 BALANŢA

Se poate semna un contract de muncă şi să v-apucaţi de treabă, că de aici or să vină bani şi o să fie un crescendo în plan profesional, o să vedeţi.

Relaţia voastră de cuplu se nuanţează frumos şi dacă nu e nimeni apare, iar dacă sunteţi căsătoriţi vă reînnoiţi jurămintele.

 SCORPION

Se vine cu oferte de lucru, pot fi mai multe proiecte în cadrul aceluiaşi serviciu şi o să vă alegeţi cu aprecieri şi verbale şi financiare.

Se pune problema să vă luaţi, poate, o casă, vă consultaţi cu ai voştri şi mai vorbiţi şi după paste sărbătoriţi ce şi cum.

SĂGETĂTOR

E în continuare de lucru la serviciu, mai faceţi nişte shoping de pe online şi o să vă ocupaţi şi de ordine, curăţenie şi reamenajări pe acasă.

O să daţi de oameni amabili care să vă susţină moralul şi o să vă faceţi program să ieşiţi împreună, în perioada asta.

CAPRICORN

Se poate să primiţi ceva în dar, poate sunt alimente pentru Paste şi o să vă bucuraţi c-or fi bio, mai sănătoase decât cele pe care le găsiţi pe piaţă.

Poate o să le pregătiţi atât cadouri celor mici, cât şi o ieşire, pe câte undeva în zilele de Paşte când sunteţi şi mai liberi.

VĂRSĂTOR

Vin şi lucruri pe care le-oți fi comandat, e ceva care să aducă un plus de eleganţă şi rafinament acasă şi o să le faceţi nişte surprize plăcute alor voştri.

O să intraţi în focuri la serviciu, c-or fi nişte urgențe că nu şi-o fi făcut cineva treaba pentru care a fost plătit şi cineva trebuie s-o facă.

PEŞTI

Se poate să vă descoperiţi un hobby care să vă umple frumos, timpul liber şi să vă eliminaţi de stresul acumulat, ca să vă puneţi în valoare creativitatea.

Poate o să fiţi ceva mai atenţi cu partenerul de cuplu ca să nu apară suspiciuni de gelozie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel