Horoscop - 11 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop zilnic: 11 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 11 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Gândurile vă ghidează și s-ar putea să vă simțiți mai în ton cu energia voastră emoțională. Mercur retrograd atrage atenția asupra casei tale solare a comunicării. Aceasta este o perioadă frumoasă pentru auto-reflecție, pentru a scrie un jurnal și pentru a vă cunoaște mai bine în timp ce vă conectați cu natura.

Horoscop - 11 mai 2022.Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fă-ți ordine în finanțe, Taur. Mercur retrograd aduce în atenție casa ta solară a banilor.Acesta este un moment excelent pentru a încerca să dai frâu liber cheltuielilor nedorite. Folosește această perioadă pentru a-ți revizui obiceiurile de cheltuieli pentru a face îmbunătățirile necesare.

Horoscop - 11 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ce vrei să devii? Mercur retrograd atrage atenția asupra casei tale solare a identității personale. Și, s-ar putea să te afli într-un loc în care te poți autodepăși și poți lucra la dorințele, nevoile și dorințele tale atunci când vine vorba de dragoste.

Horoscop - 11 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Descoperi cine îți sunt prietenii și cine nu. Mercur retrograd aduce în atenție casa ta solară a dușmanilor ascunși.Un cuvânt sau un fel de claritate în jurul unei probleme poate veni la tine și îți dai seama că o anumită persoană nu este menită să fie. Așadar, poți decide să închizi ușa comunicării pentru o vreme, dar când te vei întoarce, îi vei anunța.

Horoscop - 11 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

O veche cunoștință ar putea reveni în viața ta, Leu, deoarece Mercur retrograd atrage atenția asupra casei tale solare a prieteniilor. Aceasta poate fi o șansă de a vindeca o relație sau de a vedea, în sfârșit, potențialul unei conexiuni devenind realitate.

Horoscop - 11 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Repararea reputației dumneavoastră poate fi posibilă, iar o problemă care iese la suprafață poate apărea pentru a fi rezolvată. Mercur retrograd aduce în atenție casa ta solară a carierei și a statutului social. Aceasta este o perioadă pentru a prospera și a învăța să fii persoana care știi că ești menit să fii, fără rezerve și fără teamă.

Horoscop - 11 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să reînveți ceva ce știi deja sau să dobândești noi abilități pentru a actualiza un mod vechi de a face lucrurile în această săptămână. Mercur retrograd aduce atenția asupra casei tale solare a educației. Așadar, nu lăsa mândria să stea în calea unei lecții valoroase pe care trebuie să o parcurgi în această perioadă a vieții tale.

Horoscop - 11 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Unele lucruri sunt menite să fie recunoscute pentru ceea ce sunt, iar atunci când acestea te rețin, trebuie să fii împins puțin să te confrunți cu ceea ce te sperie. Mercur retrograd aduce atenția asupra casei tale solare a secretelor. Iar acest lucru ar putea însemna că dobândești curajul de care ai nevoie pentru a nu mai fugi de o situație și a alerga în schimb spre ea.

Horoscop - 11 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Orice rezoluție merită o revizuire atunci când nu mai funcționează. Și, cu Mercur retrograd care atrage atenția asupra casei solare a angajamentelor, este posibil să decideți că nu sunteți interesat să urmăriți un obiectiv și să doriți să-l eliminați din viața dvs. S-ar putea să descoperiți că sunteți de fapt mai entuziasmat de un alt demers. Și cum mijlocul anului este aproape aici, nu există un moment ca acum pentru a o lua de la capăt.

Horoscop - 11 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți place cum faci lucrurile? Atunci, ar putea fi înțelept să le schimbi puțin, mai ales dacă simți că rezultatele nu sunt cele pe care le-ai anticipat.Mercur retrograd aduce în atenție casa ta solară a sănătății zilnice. Așadar, de ce să nu încerci să te descurci mai bine decât ai făcut-o săptămâna trecută și să continui să te străduiești pentru îmbunătățiri suplimentare.

Horoscop - 11 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă frumoasă pentru a te gândi la proiecte noi, la activități artistice și la idei. Mercur retrograd aduce atenția asupra casei tale solare a creativității. Stabilește-ți puțin timp în timpul săptămânii pentru a face ceva artizanat sau pentru a încerca un nou hobby. Să presupunem că plănuiești să finalizezi câteva proiecte  de vară. În acest caz, acesta este un moment excelent pentru tine să vizitezi un magazin de îmbunătățiri pentru casă pentru a începe să investighezi prețurile care se potrivesc bugetului tău.

Horoscop - 11 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să vă planificați următoarea reuniune de familie și să vă gândiți la viitoarele vacanțe de vară. Mercur retrograd aduce atenția asupra casei tale solare a căminului, inclusiv asupra familiei tale. Așa că, dacă ai planuri de călătorie de făcut, verifică să te programezi și să vezi ce merge pentru toată lumea, chiar dacă nu rezervi călătoria imediat.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel