Horoscop, sâmbătă, 11 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 11 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Păstrează-ți puterea, chiar dacă vrei să te exprimi într-un mod dur. Te afli într-o poziție puțin vulnerabilă la locul de muncă, unde este posibil să te inflamezi ușor din cauza a ceva ce spune un coleg de serviciu pentru a-ți submina reputația.
În loc să ripostezi nervos, fă un pas înapoi și ține-ți în frâu gândurile. Uneori, oamenii arată lumii cine sunt, iar tu nu trebuie să faci absolut nimic.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, latura ta mare și blândă ar putea ieși în evidență astăzi, când Luna intră în sectorul tău de parteneriate.
S-ar putea să te gândești mult mai mult la subiectul angajamentelor și poate că vrei să explorezi cum ar arăta acest lucru pentru tine la locul de muncă, în afaceri și poate într-o relație cu un potențial partener.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Descoperi tot ce nu este în ordine astăzi. Mintea ta analitică merge la cu milion de kilometri pe minut astăzi, deoarece poți detecta când ceva nu este în ordine. S-ar putea să vă răsuciți mâinile în speranța de a face totul mai bine.
De la a recunoaște tablourile de pe perete care trebuie ajustate până la dezordinea din colțurile camerei, săptămâna aceasta s-ar putea să fie momentul în care începi să faci curățenia de primăvară.

 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi veți lua deciziile inima. Cu Saturn, care se conectează la Lună, planeta care vă guvernează senrimentele și emoțiile, simțiți greutatea lumii pe umeri și v-ar prinde bine o mare îmbrățișare.
Este posibil să doriți să spuneți ceva unei anumite persoane din trecut. Dar viața te-a învățat. Este mai bine să iubești pe cineva și să taci de la distanță decât să te reconectezi și să te rănești din nou.


Leu (23 iulie - 22 august)

Să devii adult este greu, dar necesar. Având în vedere că Soarele este atât de aproape de Saturn, inamicul său, s-ar putea să simți că tot ceea ce faci durează de două ori mai mult decât de obicei. Lupta până la capăt te va răsplăti.
Aceasta este o energie care se aplică, așa că anticipează că lucrurile vor fi puțin mai dificile decât de obicei pentru restul acestei luni, însă, odată ce ai trecut de acest punct al vieții tale, primești recunoaștere sau atingerea unui obiectiv, plus câteva lecții de viață pe care trebuia să le înveți pe parcurs.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Deși nu te poți "despărți de tine însuți" în mod oficial, o parte din tine ar putea dori să facă unele schimbări importante pentru a găsi o fericire mai profundă, mai multă bucurie și dragoste adevărată. Planeta ta Mercur se alătură lui Pluton în Capricorn, un loc dulce pentru tine. Ești gata să faci o scufundare profundă în caracterul tău și să-ți cureți casa emoțională și spirituală. Te-ai gândit mult la ceea ce trebuie schimbat, iar acum ești gata să treci la acțiune.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Sunteți concentrat pe bani și pe posesia materială astăzi. Deși nu este o zonă de interes în care te simți cel mai confortabil, îți dai seama că trăim într-o lume materială și că necesitățile nu sunt lucruri de care te poți lipsi. Dorința de a construi bogăție este puternică în acest weekend și te poate determina să cauți un nou loc de muncă cu un salariu mai bun sau să găsești un al doilea flux de venit pe care să îl creezi pe cont propriu, făcând o activitate secundară.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi, Luna intră în semnul tău, aducând multă determinare în inima ta pentru a face lucrurile "în felul tău" și pentru a lua decizii care sunt atât oportune, cât și puternice. Ai o oportunitate extraordinară de a scrie, de a crea un nou program sau de a organiza puțin din haosul care blochează progresul, acum că Mercur și Pluton sunt împreună pentru a susține rezultatele pozitive.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai putea face săpături în trecut, dar, dacă nu înseamnă că poți să îți spui părerea fără să te simți judecat, este puțin probabil să o faci. Luna aduce o dorință de a explora deschis lucruri pe care alții le-au ascuns sub preș. Cu excepția cazului în care este un lucru sănătos, ai putea decide să renunți și să te concentrezi pe creativitate, pe activități fericite și pe activități care vindecă.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Lucrurile se simt mai personale pentru tine. Este o perioadă intensă cu Mercur în conjuncție cu Pluton în semnul tău. O descoperire poate fi făcută în curând. sau un tip de secret poate fi dezvăluit. S-ar putea să nu fiți prins cu totul cu garda jos de informațiile pe care le auziți, dar acestea vă pot schimba modul în care gestionați contractele, înțelegerile sau angajamentele personale.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai răbdare, Vărsătorule. Deși s-ar putea să nu vezi încă rezultatele muncii și ale eforturilor tale asidue, asta nu înseamnă neapărat că fântâna s-a secat. Uneori, văile sunt joase în călătoria pe care o parcurgi. Când vei ajunge în sfârșit în vârful muntelui succesului tău, vei avea ocazia să vezi cât de importantă a fost toată munca pe care o faci acum.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Așteaptă-te la niște vise nebunești, Pești. Luna intră în sectorul tău de spiritualitate, iar atunci când te afli pe tărâmul psihic al Scorpionului poți primi o descărcare specială de informații din univers care te ajută să vezi în viitor sau să obții o perspectivă și o încheiere a trecutului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel