Horoscop 11 - 17 octombrie 2021. 3 ZODII vor avea o săptămână excelentă

Data publicării:
Taur, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
Descriere foto: Taur, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Trei semne zodiacale care vor avea o săptămână excelentă în perioada 11 octombrie - 17 octombrie 2021.  

Aceasta este săptămâna în care mulți dintre noi începem să ne simțim echilibrați și gata să ne asumăm idei și proiecte mai mari.


Pentru unii, un vârtej de creativitate este în meniu, în timp ce pentru alții, ar putea însemna un upgrade în dragoste.


Acum, în această săptămână, ne aflăm pe această cale spre succes. Ne simțim bine, ne simțim sănătoși și capabili să dăm lovitura - și o vom face. Aceste 3 semne zodiacale vor avea o săptămână grozavă.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)


S-ar putea să aibă legătură cu energia toamnei și cu acel sentiment de productivitate pe care îl ai de fiecare dată când se apropie sfârșitul anului. 


Ceea ce face ca această săptămână să fie atât de grozavă pentru tine este ideea că simți în sfârșit că ai rupt lanțurile care te țineau în loc.


Acest lucru se răsfrânge de la carieră la iubire - este ca și cum ai dat peste modul "corect" de a face lucrurile, conform propriului tău set de reguli, și totuși, totul merge în direcția ta.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Abia îți vine să crezi cât de bine ți-a mers viața, iar simțurile tale de păianjen sunt toate în flăcări acum, așteptând ca pantoful să cadă, ca să spunem așa.


Ai trăit o viață în care nu ai știut în cine să ai încredere, iar acest lucru se resimte din plin pentru tine în această săptămână... dar ești, de asemenea, sută la sută deschis la ideea că poate lucrurile POT funcționa și că, uneori, trebuie să ai încredere în situație pentru a profita la maximum de ea.

La urma urmei, de ce să adaugi îndoiala la o situație care chiar pare să funcționeze pentru tine.


Bucură-te de ceea ce ai și așteaptă mai mult de la tine. Acesta nu este doar un moment de fericire; acesta este începutul a ceva mare. 


Leu (23 iulie - 22 august)


Ai trecut atât de mult peste vara trecută încât te doare; vrei lucruri noi, experiențe noi și ambiții noi - și exact asta vei primi în această săptămână. Ți-ai dorit-o și, astfel, ai manifestat-o. S-ar putea să arate ca un nou loc de muncă sau ca o șansă de a lucra cu cineva pe care l-ai admirat întotdeauna.


Din punct de vedere creativ, s-ar putea ca aceasta să se dovedească a fi una dintre cele mai inspirate săptămâni ale tale de până acum, așa că, dacă îți vine o idee care ți se pare "potrivită", atunci nu ezita să o transformi în realitate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel