Horoscop 11-17 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care reușește tot ce își propune săptămâna viitoare

Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul săptămânii 11-17 decembrie 2023, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru săptămâna ce urmează.

Berbec

„Pentru Berbec, are 20 Cosmosul, cea mai bună carte care simbolizează reușita. Este săptămâna și momentul când orice veți încerca să întreprindeți, veți reuși, iar reușita voastră va fi una excepțională și, în final, încununarea cu succes a unei situații căreia nu-i dădeați nicio șansă de izbândă”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Taur

„Taurul are bulgărele de foc. O schimbare de situație benefică în săptămâna care urmează, urmată de ceva deplasări, dar săptămâna următoare șansa e de partea voastră”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici.

Gemeni

„Pentru Gemeni, o carte mai negativă, râul. Rea-credință a unei persoane din apropierea voastră, o trădare. Sunteți puși în situația să abandonați această persoană și chiar situația care urma să se întâmple, poate voiați să faceți ceva în comun cu această persoană. Veți fi obligat să părăsiți pe cineva care v-a trădat și v-a înșelat bunele credințe și sufletul”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici.

Rac

„15 cenușiu pentru Rac. Timp, înțelepciune, putere de reflecție. Săptămâna următoare o petreci în mai multă liniște, singurătate, aproape de persoane mai în vârstă care sunt alături de tine, te sfătuiesc, te sprijină și te ajută să depășești această situație destul de complicată care poate să vină chiar de la locul tău de muncă. E posibil ca până la final să ai și o reușită, să vină o recompensă la care nu te mai aștepți, dar e bine venită”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Leu

„Leul se învârte cu ovalul. Pentru cei care nu au moștenitori e o săptămână foarte bună pentru fecunditate. Unele secrete pe care le-a ținut nedezvăluite pot ieși la iveală. În toate aceste situații amoroase, ajutorul vostru neprețuit este al unei femei”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici.

Fecioară

„Pentru Fecioară, piscul. Demarezi o acțiune, un nou început, vei cunoaște un tânăr dacă și tu ești tânăr, dacă nu, o persoană mai în vârstă, și vei avea atâta energie ca să te lansezi într-o legătură nouă, încât nici nu-ți vine să crezi. De fapt, tu îți doreai o relansare a relației. Pasivitatea, în schimb, nu e bine venită”, a atenționat numerologul Mihai Voropchievici.

Balanță

„Balanța a dat de furtună, a intrat într-o zonă crepusculară. Șapte, cifră dură. Bulversare a unei situații. Ești plin de furie, ai chef de dispute, orgoliul tău e rănit și explodezi de nervi. E posibil ca persoana care v-a creat starea respectivă să vă oblige să ajungeți la o ruptură între voi doi. Lacrimi, furie și crize pentru Balanță. Neplăcută situație, dar asta este, nu avem ce face”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Scorpion

„Scorpionul a prins o stea, o carte bună. Poți demara o acțiune nouă, o activitate profesională care se manifestă în final cu reușită și cu o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă îți e benefică datorită faptului că vei primi niște sfaturi și niște îndemnuri și care, în final, te vor ajuta la demararea acțiunii pe care ai întreprins-o”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici.

Săgetător

„Pentru Săgetător, 10 semilună. O carte neutră, care spune că în curând veți face o alegere, dar trebuie să evitați ezitarea, îndoiala și dualitatea, să scăpați de neliniște și să nu încercați neapărat să rezolvați toate lucrurile prin rivalitate. Înainte de a acționa, trebuie să reflectați”, a atenționat numerologul Mihai Voropchievici.

Capricorn

„Capricornul are un galben 18. O carte pozitivă, care simbolizează pentru voi renașterea. Aveți parte de libertate în săptămâna următoare și vă salvați dintr-o situație dificilă, pe care nici voi nu știți cum a apărut sau de ce a apărut. Vă bucurați în final de întoarcerea unei persoane apropiate”, a menționat numerologul Mihai Voropchievici.

Vărsător

„Vărsătorul își ia zborul, are 12 la îndemână. Are multe schimbări și sentimente altruiste, dar și pozitive. O mulțime de influxuri benefice, amoroase și apar în săptămâna respectivă și la locul de muncă și în dragoste schimbări rentabile. Dar sunteți obligați să faceți voi primul pas și să vă îndreptați spre acel cineva care într-adevăr simțiți că vă atrage”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici.

Pești

„Peștii sunt patronați de Lună, dar acum chiar sunt lunatici. O săptămână în care visarea, trecutul, amintirile, pasivitatea, familia, seara sau noaptea, toate îți trezesc o mare receptivitate, iar emoțiile voastre sunt la cote înalte. Până la urmă, în final, toate aceste emoții care va apasă le veți reconsidera ca făcând parte din trecut și vă treziți din visul ăsta de o săptămână și reveniți la realitate”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel