Horoscop. 10 lucruri mai puțin știute despre bărbații Capricorn

Data publicării:
Hebi B., pixabay
Descriere foto: Hebi B., pixabay

Horoscop. Capricornul este un semn zodiacal guvernat de Saturn, planeta limitelor, a lecțiilor karmice și a sincronizării divine. Capricornul tinde să fie încăpățânat, serios și cinic.

1. Un bărbat Capricorn se ia în serios.


Capricornii sunt oameni de încredere, ceea ce înseamnă că se țin la standarde înalte. Nu contează dacă îi promit ceva unui prieten sau dacă vor să facă mai mult efort într-o relație; dacă se întâmplă ceva neașteptat, pot fi duri cu ei înșiși.


Nu o lua personal dacă simte că a eșuat; el vrea doar să facă lucrurile bine de prima dată.


2. Îi place să fie admirat pentru caracterul său practic.


Unul dintre cele mai mari puncte forte ale Capricornului este abilitatea lor de a fi cumpătați în majoritatea situațiilor, chiar și atunci când respectivele situații pot fi stresante. Este un lucru ca ei să știe cât de pragmatici pot fi, dar dacă îți faci timp să menționezi cât de mult apreciezi sensibilitatea, el va ține cont de asta. 


3. Bărbații Capricorn au tendința de a fi responsabili în relațiile lor. 


Capricornii sunt persoane simple, ceea ce îi face să fie niște parteneri grozavi. Dar ceea ce îi face să fie o alegere și mai bună este atitudinea lor responsabilă. Fie că ești practică, așa cum este el, fie că ești mai mult un spirit liber, te poți baza întotdeauna pe el să ia decizii bune. Pune asta pe seama naturii sale analitice.


4. Bărbații Capricorn sunt cunoscuți pentru că sunt atotștiutori.


Capricornii sunt inteligenți, dar acest fapt li se poate urca la cap destul de repede. Ar putea părea drăguț la început când se comportă ca și cum ar ști totul, dar poate deveni iritant. 


5. Bărbații Capricorn au o relație de dragoste-ură cu aproape orice.


Capricornii au personalități intense. Într-o săptămână iubesc ceva, iar săptămâna următoare nu mai vor să aibă nimic de-a face cu acel lucru... până când o fac din nou. Acest lucru poate fi extrem de enervant dacă încerci să îl cunoști sau chiar dacă încerci să alegi un cadou de ziua lui. Cine știe ce îi va plăcea când va veni în sfârșit ziua cea mare.


6. Familia este extrem de importantă pentru el.


Capricornii iubesc mult, mai ales când vine vorba de familie. Nu fi surprinsă dacă vrea să îi cunoști părinții imediat; el vrea doar să îi iubești la fel de mult ca și el. Fie că provine dintr-o familie mare sau una mică, el își va face la fel de mult timp pentru ei ca și pentru tine.

7. Bărbații Capricorn se mândresc cu autocontrolul lor.


Un bărbat Capricorn știe când este timpul să se distreze și când este timpul să se rețină. Capricornii au un autocontrol serios și nu sunt susceptibili să se complacă în plăceri vinovate așa cum o fac alte semne. Pentru că sunt atât de responsabili, Capricornii au tendința de a supra-analiza totul în loc să lase lucrurile așa cum sunt. 


8. Bărbații Capricorn pot fi condescendenți atunci când se simt răniți.


Când totul este spus și făcut, Capricornii iau în serios durerea inimii. S-ar putea părea că se descurcă destul de bine cu o despărțire sau o ceartă, dar nu este așa. Nu numai că se va închide în sine atunci când este supărat, dar va începe să spună lucruri pe care le va regreta mai târziu. 


9. Ambiția este al doilea nume al unui bărbat Capricorn.


Unul dintre cele mai simple moduri de a descrie un bărbat Capricorn este ca fiind cineva care tinde mereu spre stele. Ei au atât de multă ambiție încât poate fi greu să ții pasul cu ei. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le asculți sfaturile, pentru că ei știu despre ce vorbesc.


10. Capricornul este unul dintre cele mai cu picioarele pe pământ semne.


Per total, băieții Capricorn sunt oameni destul de relaxați. Nu contează dacă se întâlnesc cu cineva la fel de relaxat sau cu cineva mai pretențios - ei se adaptează la orice personalitate. Acest lucru îi face să fie unul dintre cele mai ușor de relaționat și adorabile semne zodiacale.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel