HOROSCOP. 10 adevăruri despre bărbații Scorpion. Cum este acest nativ atunci când vine vorba despre relații și iubire

Data publicării:
Sursa unsplash/ autor Meveen Anton
Descriere foto: Sursa unsplash/ autor Meveen Anton

Iată 10 lucruri interesante pe care trebuie să le cunoști despre bărbatul Scorpion înainte de a ieși la prima voastră întâlnire. 

1. Bărbaților Scorpion le place să aibă dreptate.


Nimănui nu-i place să recunoască faptul că s-a înșelat în legătură cu ceva, iar același lucru este valabil și pentru bărbații Scorpion. Uneori poate fi un atotștiutor, dar asta doar pentru că nu îi place lovitura dată ego-ului său.

2. Sunt ușor geloși.


Îmbrățișarea aceea cu prietenul tău de sex masculin a durat prea mult, tipul acela de pe stradă ți-a oferit un zâmbet mare care ți s-a părut prea prietenos sau tu și colegul tău de sex masculin sunteți prea prietenoși - chiar dacă i-ai spus Scorpionului tău de mai multe ori că sunteți doar prieteni, asta nu merge cu el.

Gelozia este o emoție puternică, iar în ochii lui, fiecare bărbat pe care îl întâlnești este o potențială amenințare. Așadar, conștientizează și recunoaște că nesiguranța lui în relații nu este ceva personal pentru tine. În adâncul sufletului său, s-ar putea să simtă că nu este suficient de bun într-un anumit fel. Reamintește-i cu blândețe că ai ochi doar pentru el, fiind puțin mai afectuoasă.

3. Prieteniile sunt importante pentru bărbații Scorpion.


Îl cunoaște pe cel mai bun prieten al său încă din copilărie, iar pe unii dintre ceilalți prieteni apropiați de aproape la fel de mult timp. Prieteniile de lungă durată sunt importante pentru el, deoarece știe că prietenii buni sunt greu de găsit. Este un prieten loial și adevărat și va rămâne alături de prietenii săi la bine și la rău.

4. Nu încerca să planifici o surpriză pentru un bărbat Scorpion.


Dacă încerci să planifici o petrecere surpriză de ziua ta de naștere pentru bărbatul Scorpion, sunt șanse ca el să te fi descoperit deja. Poate că nu știe exact ce ai plănuit, dar știe că se pregătește ceva. Scorpionii sunt extrem de suspicioși din fire și vei descoperi că abilitățile sale de percepție rivalizează cu cele ale unui detectiv veteran.

Își ascultă instinctul și este atent la ceea ce îl înconjoară.

5. Bărbații Scorpion nu se tem de nimic.


Noile provocări îl pasionează. Fie că este vorba de parașutism, de alpinism sau de a merge cu cortul singur în pădure pentru un weekend, nimic nu îl sperie. Curajul său nu cunoaște limite.

Profită de acest lucru, făcându-l să încerce lucrurile care îți plac ție. El va aprecia oportunitatea de a găsi ceva nou de cucerit.

6. Bărbatul Scorpion apreciază onestitatea mai presus de orice.


Dacă nu poți fi sinceră cu un bărbat Scorpion, nu poți fi într-o relație cu el. Sună brutal, dar onestitatea este unul dintre acele lucruri pe care el le apreciază cel mai mult într-o relație. Nu trebuie să îi dezvălui toate secretele tale, dar spune-i ce simți cu adevărat despre anumite lucruri.


Crede că onestitatea este importantă pentru că așa ajunge să te cunoască pe tine cu adevărat.

7. Unui bărbat Scorpion îi place să preia controlul situațiilor.


Scorpionul este un lider excelent pentru că poate rămâne calm, calm și liniștit în situații stresante. Etica sa de muncă nu cunoaște limite și știe exact cum să facă față oricărei circumstanțe pentru că a experimentat-o deja și a găsit cea mai bună soluție.

Este asertiv și dedicat, așa că oamenii îl ascultă întotdeauna.

8. Bărbatul Scorpion ia cu ușurință decizii.


Scorpionilor nu le plac deloc persoanele pasive. Este genul de persoană care știe întotdeauna ce vrea și cum să obțină. Nu se învârte în jurul cozii și nici nu acceptă pur și simplu lucrurile așa cum sunt, ci merge direct la subiect.

Dacă ai ceva de spus, vorbește. Nu-ți păstra opiniile pentru tine. Poate că este intimidant, dar nu îl vei jigni.

9. Bărbații Scorpion îți spun ce au în minte.


Probabil că va fi primul care va spune: "Te iubesc". Nu va pierde timpul negând sau ascunzându-și sentimentele pentru tine.

Scorpionii trăiesc pentru a-și exprima emoțiile, ceea ce este bine pentru tine, pentru că nu va trebui să te întrebi niciodată ce simte cu adevărat pentru tine. Îi place să fie liber de acel stereotip conform căruia bărbații nu împărtășesc atunci când le pasă.

10. Un bărbat Scorpion este pasionat de orice, mai ales de viață.


Este înnebunit după tine, după slujba lui, după caiac, drumeții, gătit și construit lucruri cu mâinile. La fel ca și ceilalți Scorpioni, pasiunea lui se manifestă în tot ceea ce iubește. Uneori, poate fi atât de prins în munca sa sau într-un proiect încât pierde noțiunea timpului.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience