Horoscop 10 - 16 iunie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 10 - 16 iunie 2024.

Berbec

Nativii Berbec au parte de o săptămână în care vor fi focusați să rezolve ce au de rezolvat. Vor fi foarte multe drumuri și acte de semnat. Este foarte important să aibă în vedere că începe o perioadă prielnică pentru a se redescoperi și pentru a putea să acceseze noi energii care să-i ajute să fie mult mai eficienți în munca pe care o desfășoară. 

Taur

Este o săptămână foarte importantă în ceea ce privește banii. Este foarte important pentru ei să își găsească al doilea job sau să caute noi alternative pentru a fi mai focusați pe tot ceea ce înseamnă acest parcurs profesional al lor și să poată să înțeleagă că tot ceea ce li se întâmplă este pentru beneficiul lor.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt în centrul atenției. Este foarte important pentru ei să își dea voie să participe la cât mai multe evenimente, să se bucure.

Rac

Nativii Rac se bucură de vești bune sau pot să constate că au nevoie și de un timp al lor. Au nevoie de spațiu. Sunt focusați în a-și termina munca sau pentru a se pregăti mult mai bine la locul de muncă.

Leu

Nativii Leu sunt foarte sociabili, poate unii chiar pleacă în vacanță, se bucură de relaxare. Este foarte important pentru ei să acceseze noi energii și să poată să-și facă noi planuri de viitor.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt foarte provocați. Unii pot încheia contracte. Au nevoie de răbdare, să se poată concentra, să fie mai determinați și mai focusați pentru ceea ce au de rezolvat.

Te-ar putea interesa și: Marte intră în Taur. Ce le pregătește tuturor zodiilor până pe 20 iulie?

Balanță 

Nativii Balanță sunt foarte interesați să poată să mai delege din responsabilități, să poată să se relaxeze. Încă se gândesc dacă se plece în străinătate sau nu. Sunt oarecum dezamăgiți de tot ce înseamnă contextul exterior și cei din preajma lor.

Scorpion

Unii se pregătesc de călătorie, alții se gândesc ce investiții să mai facă. Vor să înțeleagă ce au de făcut în continuare și spre ce ar trebui să se focuseze încât ceea ce fac să aibă și randament.

Săgetător

Săgetătorii au foarte multe pe cap. Sunt foarte stresați, atât de partener, cât și de cei cu care colaborează. Este o întârziere în toate aceste demersuri, acte, contracte, drumuri, servicii. Recomandarea este să-și găsească acei oameni care să nu-i dezamăgească cu care să poate să pornească la drum pentru a rezolva câte ceva din ceea ce au de făcut.

Capricorn

Sunt foarte focusați cu munca. Au de rezolvat foarte multe sarcini. Lucrează contra timp sau au de analizat anumite situații sau lucruri care par că-i obosesc. Nu se simt atât de bine și nu se simt motivați.

Vărsător

Nativii Vărsător se relaxează. Au nevoie de intimitate, de liniște. De asemenea, au nevoie să fie atenți la bani, la cheltuieli. Foarte multe situații în ultima vreme le impune acest lucru.

Pești

Nativii pești se ocupă de casă sau sunt mai mult pe lângă casă. Toată lumea are nevoie de ei. Sunt foarte multe sarcini de serviciu și foarte multe schimbări. Sunt un pic debusolați și dezamăgiți. Nu se mai pot bucura de ceea ce vor, pentru că familia are nevoie de ei. Sunt foarte solicitați.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel