Horoscop, 10 - 16 iulie. Cele 3 semne zodiacale chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în această săptămână

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Semenele zodiacale chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în această săptămână

1. Capra
(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Dacă ești singură, trebuie să te asiguri că nu lași pesimismul și gândirea negativă să-ți strice norocul. Energia se acumulează pentru tine ... dar trebuie să acționezi pentru a o ajuta să se înrădăcineze în viața ta. Acest lucru include să te pui în situații sociale care să permită potențialilor parteneri să se conecteze cu tine. Uneori, acest lucru se poate întâmpla în timpul unei sărbători de familie, cum ar fi nunta cuiva sau o petrecere pentru copii!


Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână este cu adevărat extraordinar. Acum este momentul să stai și să discuți cu partenerul tău despre ceea ce vă doriți amândoi pentru viitor. Cum vreți să vă gestionați finanțele? Unde ați vrea să locuiți și să vă construiți familia? Cum ați dori să vă bucurați de viață la pensie? Puteți face ceva să se întâmple doar atunci când aveți o viziune pentru acel lucru. Așa că apucați-vă de gătit!

2. Iepurele
(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Iepure, dacă ești singur și interacționezi cu cineva special, energia din jurul acestei relații este foarte bună. Pentru unii dintre voi, acesta este un suflet pereche pe care l-ați cunoscut în viețile anterioare. Pentru alții, trebuie să faci o alegere importantă dacă vrei să inviți norocul în dragoste în viața ta. Trebuie să alegeți dacă să cedați presiunii colegilor și convingerilor negative sau să permiteți intuiției voastre să vă ghideze spre ceea ce este mai bine pentru voi.


Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână depinde de câtă recunoștință trimiți în univers. Puterile tale de manifestare sunt fenomenale în această săptămână. Așadar, asigură-te că îți numeri binecuvântările și că te simți recunoscător, astfel încât să continui să adaugi mai multă energie pozitivă dorințelor și manifestărilor tale. Căsătorit sau în considerare, trebuie să se uite la finanțele lor comune pentru a rămâne abundente și înfloritoare. Acest lucru include, de asemenea, discutarea educației superioare și dacă unul sau amândoi doriți să vă mutați într-un alt oraș.

3. Calul
(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Universul conspiră în favoarea ta în această săptămână în ceea ce privește dragostea. Dacă ești singur, nu vei întâlni pe cineva semnificativ în această săptămână. Ceva se întâmplă în spatele scenei care leagă firul roșu al destinului tău de cel al altcuiva. Permiteți ca această energie să se solidifice deocamdată. Nu lăsați pesimismul să o dizolve. Culorile albastru și galben vor fi norocoase pentru tine în această săptămână. Dacă ești într-o relație și/sau ai copii, în această săptămână, norocul tău în dragoste este direct legat de cât de eficient îți gestionezi gospodăria și copiii. Unii dintre voi sunt pe punctul de a avea destui bani pentru a vă răsfăța cu adevărat cu o vacanță grandioasă pentru familie. Alții dintre voi își pregătesc încet și constant unitatea familială pentru succes prin decizii extrem de bune. Ghiveciurile și grătarele din curtea din spate vă vor purta noroc în această săptămână dacă acest lucru este legat de imobiliare și locuințe. Nu vei ști cum până când nu te vei apuca de treabă!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel