Horoscop - 1 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop - 1 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Lucrurile se vor agita în cariera ta, Berbec, pe măsură ce Pluton retrograd se intensifică în sectorul tău profesional. S-ar putea să simți că ai câteva momente în care zbori pe picior de plecare.Este timpul să te prefaci până când reușești, dar știi ceva? Te descurci bine și faci ca lucrurile să iasă bine, oricât de greu ți-ar fi în interior. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

E ceva în a te agăța de credința ta, iar pentru tine a fi cinic a început cu mult timp în urmă. S-ar putea să te simți chemat să ai încredere în univers într-un mod în care, de obicei, nu ai fi făcut-o în trecut. Un sentiment reînnoit de spiritualitate vine spre tine și te-ar putea face să privești lumea și rolul tău în ea într-o lumină diferită. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ceva ce credeai că ai pierdut sau că nu vei primi niciodată înapoi vine la tine. Un obiect pe care l-ați împrumutat cândva sau un fel de încredere sacră care a fost încălcată poate fi restabilită. 
Sectorul tău de secrete și resurse comune este cel în care se activează Pluton retrograd. Așadar, pentru tine, acest lucru ar putea însemna unele schimbări care implică moștenirea sau ce daruri ți se vor oferi într-o zi de către o persoană care te iubește.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cercurile tale de relații și de prietenie încep să se schimbe, deoarece Pluton retrograd evocă emoții profunde legate de modul în care parteneriatele tale joacă un rol în viața ta. S-ar putea să descoperi că problemele de control reprezintă un punct de declanșare pentru tine și îți displace când cineva încearcă să-ți spună cum să-ți trăiești viața sau când dinamica puterii pare să facă mereu parte din interacțiunea ta. Ceea ce poate că ți s-a părut confortabil în trecut, acum lucrurile se schimbă. O mare parte din aceste schimbări vor fi axate pe interior, așa că și natura ta perspicace primește un impuls.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

O mulțime de muncă te așteaptă, Leu, și există lucruri care te pot presa să le atragi atenția în ciuda dorinței tale de a le ignora. Este o perioadă aglomerată în cariera ta, dar și în viața personală. Vei dori să te asiguri că îți monitorizezi îndeaproape programul, astfel încât să nu te întinzi prea mult sau să te împrăștii prea mult atunci când vine vorba de a face lucrurile. Stabiliți prioritățile, dar ascultați și când instinctul vă spune că este timpul să închideți lucrurile și să mergeți acasă să vă odihniți.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Viața ta romantică primește un impuls de activitate, iar dacă ai lăsat deoparte dragostea și distracția de dragul muncii, îți va fi greu să reziști să te implici în ceva dulce în acest moment. Totul ține de echilibrul vieții, Fecioară. Iar dacă nu ți-ai făcut timp pentru a fi alături de oamenii pe care îi iubești, regretul și remușcările te pot ajuta să vezi valoarea timpului de calitate alături de persoanele care înseamnă cel mai mult pentru tine.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Viața de acasă se va simți cu siguranță mai stresantă, dar schimbările pe care trebuie să le faceți vor deveni mai evidente pentru dumneavoastră acum.  Când începe retrogradarea lui Pluton, vi se oferă ocazia de a rezolva anumite dinamici cu părinții, frații mai mari și figurile de autoritate, cum ar fi bunicii sau rudele mai în vârstă. Munca care poate fi cea mai importantă pentru a-ți direcționa energia este în interiorul tău.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Abilitățile dumneavoastră de comunicare trebuie să se perfecționeze, iar dacă nu lucrați la transmiterea mesajelor dumneavoastră, este posibil să primiți un feedback mai puțin plăcut. Pluton retrograd are loc în sectorul tău de comunicare în timpul primei eclipse de soare în Taur, semnul care reprezintă parteneriatele tale romantice.Și, acest lucru poate aduce în discuție probleme de furie, sentimente de resentimente și chiar probleme de control cu care te poți lupta și îți oferă o șansă de a lucra și de a le rezolva.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Banii vin și pleacă, dar de data aceasta îți vei dori puterea și poziția mult mai mult decât banii. Este posibil să ajungeți să vă doriți recunoaștere pentru lucrurile pe care le faceți pentru alții. Chiar dacă ești. o persoană privată, o parte din tine va tânji ca alții să vadă cât de bine te descurci la serviciu, hobby-urile tale și lucrurile pe care le faci bine în comparație cu alții din domeniul profesional ales.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aveți de făcut o muncă interioară, iar în timpul retrogradării lui Pluton în semnul dvs. zodiacal, vă veți concentra pe o zonă de focalizare și vă veți simți bine în legătură cu deciziile luate. Acesta este momentul să faci o scufundare profundă în emoțiile tale și să pui lucrurile în ordine pentru tine. Meditează și folosește acest timp pentru a te gândi la viitor.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Trecutul are un mod amuzant de a te surprinde pe furiș. S-ar putea ca ușa unei prietenii să se închidă și să te lase schimbat pentru totdeauna ca persoană. Există răni profund resimțite atunci când cineva la care ai ținut nu mai face parte din viața ta. Există momente în care tu, pe plan intern, apelezi la noi experiențe în viața ta și este nevoie de spațiu pentru a crește, iar asta înseamnă și să renunți la oameni care trebuie să crească și ei în afară de tine.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Prieteniile capătă o nouă formă pe măsură ce învățați să fiți mai deschis și mai accesibil față de alte persoane. Pluton aduce o perspectivă foarte necesară în dinamica relațiilor tale, iar rolul pe care îl joci începe să devină mai clar pentru tine. Pluton retrograd ajută la stârnirea unor emoții profund resimțite de care s-ar putea să nu fiți conștient chiar acum. Rezultatul final pentru tine poate fi o rază de speranță care să te ajute să rezolvi conflictele și să fii mai plin de compasiune atunci când este nevoie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel