Horoscop 1 - 7 iulie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Este o săptămână în care căutați sprijin astral sau astrologic. Pentru muritori, va trebui să vă cumpărați centuri de siguranță karmică. Lilith intră în cea de-a șaptea casă a horoscopului general, acolo unde sunt businessul, dragostea, cariera, parteneriatele, alianțele, asocierile. Va fi cu semnificație și cu încercări pe măsură, deloc ușoare. Lilith are un scop care trebuie să reprezinte o punte, o bornă de destin. Pentru unii, chiar și o barieră de destin.

Taur

Forța centrifugă a lui Lilith care trece dintr-o zodie în alta vă poate arunca de pe roata de destin. Atenție maximă la însoțitorii sociali, unde se află cariera și câștigurile, banii. Când vorbim de riscuri pe care Lilith le anticipează, ele pot fi gândite, temperate și chiar rezolvate.

Gemeni

Fiți cu ochii pe copii ca pe butelii. Provocările sunt de ordin sentimental, amoros. Unora le place să greșească mai des, au impresia că Universul nu îi vede și, dacă îi vede, oricum își permit să facă ce vor aici. Lilith este cea care te împinge de la spate la rău. Este vorba despre relațiile de iubire, cele sentimentale, alegerile făcute în trecut și care acum au un fel de termen limită. Problema nu este că se conturează un astfel de aspect, ci că el poate provoca răni și suferințe. Lucrurile pot scăpa de sub control, dintr-un anumit punct de vedere. Ispitele apar în viața noastră cu un scop, dar nu trebuie să le dăm curs. Trebuie să știm cum să le rezolvăm, să le ocolim sau înfrânăm. 

Rac

Lilith schimbă totul pe chestiuni ce țin de delicatețuri sau supărări, trădare. Important este să știm ce facem. Totuși, să vă păstrați simțul umorului! Pentru unii se anunță defecțiuni sau anumite probleme.

Leu

Risc de blocaje de comunicare, ceva secrete care pot ieși la lumină în perioada care vine. Secrete care țin de rude, frați, surori. Atenție maximă, dacă plecați la drum. Sunt riscuri ce țin de accidente, pierderi, rătăciri.

Fecioară

Scăpați de malefica Lilith care își mută alaiul și bagajul în altă constelație, la Balanță. Toată greutatea karmică maximă se duce acolo, unde lucrurile vor sta altfel. Depinde de voi cum scăpați! Dacă nu ați înțeles și dacă ați ignorat mesajul lui Lilith, lucrurile pot să se agraveze. Dacă ați înțeles, ați eliminat niște poveri karmice cu implicare pe sănătate foarte importante. Ați rupt răul de la rădăcină! Cine nu și-a rezolvat problemele, se pot agrava și mai adaugă un sector existențial la cel pe care l-au avut dinainte.

Balanță

Se mărește valul! Intrarea lui Lilith în zodia voastră aprinde un girofar pe destin, la cei mai mulți dintre voi. Acest girofar se vrea un soi de anticipare. Aveți nevoie de un antemergător care să vă ghidoneze și să vă contureze destinul, în sensul în care să fiți scoși pe o autostradă de destin mult mai rapidă și sigură. Alții nu reușesc să iasă dintr-un sens giratoriu și parcă se învârt în jurul cozii, neînțelegând care este mesajul Universului și al astrelor, dr Lilith are o semnificație aparte și o încărcătură pe măsură.

Scorpion

Marte este în zodia opusă, deci agitație maximă în paradis! Aspectele lui Lilith anunță anumite afecțiuni mocnite. Dușmani văzuți și nevăzuți. Atenție, la unii pot fi răfuieli la cei care i-au afectat pe cei din jur. Presiunea va fi foarte mare. Cei care gândesc că sunt construiți să facă rău, au un efect karmic de bumerang pe care îl vor simți din plin. Poate nu acum, dar în zilele care urmează. Pe zona carierei, a locului de muncă, unde se spune că Lilith se poate juca cu intuiția unora dintre voi. Poate să susțină intuiția spiritelor superioare, salvatoare. Unii pot avea un plus pe destin dacă au făcut bine la viața lor, dacă au știut să-i ajute pe cei din jur.

Săgetător

Jupiter este în constelația Gemenilor și vă împarte în două: unii la bal, alții la spital. Cu Lilith, atenție că cine râde la urmă va râde mai bine! Nu uitați de legenda centaurilor care vă guvernează și călcâiul lui Achile. Lilith vă impune o sensibilitate în săptămâna care urmează.

Capricorn

Un plus de susținere de la cei cu parteneri profesionali, sociali, sau cu parteneriate aprobate în planul astral. Este vorba de locul de muncă, parteneriate sentimentale în zona dragostei. Apar beneficii numai la Capricornii care sunt considerați spirite superioare benefice. 

Vărsător

Lilith vă pune să fiți atenți la tot soiul de încercări și de ispite. Unii vor da curs, alții vor spune pas. Unii se gândesc la câștiguri, la bani ca fiind ceva concret, rapid, alții se gândesc la trepte spre cer. Susținere maximă vor avea spiritele superioare, cu trăiri pe măsură, nu cele muritoare. Atenție maximă la riscul de accidente, dar și la capcanele care pot fi întinse de cineva. 

Pești

Pe casa a șaptea este un val și e considerat ca fiind al lui Lilith. Cei corecți, cinstiți, fără probleme de moralitate sau de conștiință vor primi semne și vor fi ocrotiți, în sensul de susținere, suport, mantie de la Univers. Ceilalți parcă au rătăcit busola de destin, cum timpul parcă s-a comprimat. E bine să știți că trebuie să recuperați busola sau să o reparați. Dacă nu, să vă spună cineva de specialitate cum funcționează.

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel