Horoscop 1-7 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici: Zodia care trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum încep zodiile prima săptămână din anul 2024.

Mihai Voropchievici a dezvăluit pentru Fanatik cum pășesc zodiile în noul an.

Berbec

Berbecul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore cât de curând. Viitorul apropiat poate fi 1, 2 sau cel târziu 3 ianuarie.

Taur

Taurul începe anul cu mesaje. E adevărat, sunt mesaje de sănătate, de noroc, de prosperitate. Dintre toate mesajele, vor primi unul mai deosebit, așa că trebuie să fie pregătiți să-l recepționeze.

Gemeni

Gemenii încep anul 2024 cu Wunjo! Vor câștiga pe toate planurile, să fie siguri. Au fericire mare, că la ei n-a prea venit Wunjo.

Rac

Racii, în intervalul 1-7 ianuarie 2024, vor afla un adevăr care le poate marca viața sau pur și simplu o poate schimba. Deci, la început de an vor avea parte de un adevăr important. Intră în mintea și în casa voastră.

Leu

Leul, după ce a petrecut, acum își mobilizează forțele să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Runa îi spune că nu trebuie să apeleze la bătălii sau dispute, că totul se aranjează cu calm. Deci, cu alte cuvinte, trebuie să lase războiul.

Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să dea deoparte toate problemele și grijile legate de trecut, din anul precedent. Trebuie să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună, dar și pentru un an mult mai bun.

Balanță

Balanța primește protecție și se află în siguranță. Astrele o țin departe de toate forțele malefice din Univers.

Scorpion

Scorpionul, la început de an, trebuie să știe că e aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la el îi va trimite un cadou minunat, nu orice fel de cadou!

Săgetător

Se pare că Săgetătorul dau de o dragoste nouă. Săptămâna e dedicată simbolului iubire: e ceva nou, fierbinte, pasional!

Capricorn

Capricornul n-a reușit să rezolve toate problemele în anul trecut. Acum poate găsi răspunsuri și soluții doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Vărsător

Vărsătorul primește un mesaj dublu pentru săptămâna 1-7 ianuarie. În primul rând, să se relaxeze. De ce? Pentru că, așa cum spune al doilea enunț, cineva foarte apropiat de el, că e părinte, copil, bunic sau un prieten, se bucură de o sănătate excelentă. Nu e cazul să vă crispați și să vă tensionați.

Pești

Peștișorii au o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister, reprezentând simbolul necunoscutului. Devin secretoși, misterioși, un pic ciudați. Vor să devină mai importanți, mai interesanți în fața tuturor, fără să spună ce-i frământă sau ce problemă au. Asta dacă au una, pentru că, în general, ei le creează singuri. Sunt specialiști în a da cu stângul în dreptul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel