Horoscop, marți, 6 iunie, cu Neti Sandu. Se anunță BANI pentru două ZODII!

Data publicării:
Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic, marți, 6 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Horoscopul zilnic, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTv. 

BERBEC

Se anunță bani, poate chiar dați un tun financiar că o să munciți la ceva care e în trend în momentul de față și se cere pe piață.

Vă invită cineva în oraș, la o cafea, la un spectacol și o să vă destindeți, că o să aflați vești bune.

 TAUR

Ați devenit un pol magnetic, atrageți tot felul de oameni care sunt dispuși să vă ajute, să vă susțină, numai ca să vă fie vouă mai ușor.

Se pare că ați întâlnit pe cineva de care să aveți nevoie și în continuare, tot restul vieții chiar!

GEMENI

Se poate să începeți un proiect, poate urmați și niște cursuri, pot fi și de șoferie și să vă interesați și de o mașină, dacă nu aveți, care poate fi și la mâna a doua.

Se poate să faceți ceva inedit, să vă alăturați unui grup ca să faceți mișcare, poate o să practicați un sport de echipă și o să vă revigorați.

RAC

O să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vor să vă scutească de eforturi, ca să aveți grijă de sănătate și să vă eliberați psihic.

Apare cineva care v-a lipsit și o să vă scanați și voi sentimentele ca să știți dacă și voi v-ați dorit să vă reintalniți.

LEU

Vin niște bani de la serviciu și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade, așa că nu intrați în panică, nu sunteți genul care să rămâneți fără bani.

Vi se recunosc niște merite, poate luați un premiu, pot fi și bani, și o să fie un salt către alt nivel profesional.

 FECIOARA

Sunt anumite aspecte legate de sănătate care cam lasă de dorit și o să vă prindă bine să faceți niște analize medicale, dacă nu ați identificat deja problema.

Se poate să primiți o invitație în străinătate și să vă organizați în așa fel încât să și ajungeți, vara asta.

 BALANȚĂ

Poate o să treacă pe la voi cineva diseară, ca să puneți țara la cale, poate aveți de luat decizii și o să vă consultați până o să vă fie clar ce ar trebui să alegeți.

Se poate să vi se aprobe un împrumut și să dați avansul pentru o casă, ori poate aveți mare nevoie de o mașină și vă interesați de unde să o luați.

SCORPION

Simțiți nevoia să schimbați ceva - serviciul, sau biroul, departamentul, sediul, e o chemare spre altceva și o să doriți să vă încercați șansele.

O să vă bucurați de revederea unor oameni care s-ar putea să vă propună un gen de colaborare și o să vă convină, se pare.

SĂGETĂTOR

Se poate să fie ceva nou de lucru la serviciu și să vă organizați în așa fel timpul încât să vă descurcați cu tot ce aveți de făcut, că vor fi multe etape, activități.

Se poate să luați niște bani din surse colaterale și să aveți de ieșit la un suc, o înghețată cu prietenii sau în doi.

CAPRICORN

O reușită, după o serie de eforturi, și poate veți prelungi un contract, că lucrurile au mers neașteptat de bine și o să mergeți mai departe.

Poate v-ați luat cu munca și n-ați apucat să vă îngrijiți și, dacă o să continuați așa, o să aveți de tras, că se acutizează durerile și dați și banii.

VĂRSĂTOR

Se poate să devină ceva mai exigent șeful și să nu agreați deloc presiunile pe care le face să munciți mai mult sau mai repede, ori să fiți la program - prezenți.

O să vă puteți găsi ceva de lucru și în particular și v-ar suplimenta veniturile, că o singură sursă, salariul, nu e suficient.

PEȘTI

O să se reunească grupul cu care ați mai repurtat niște succese și o să vă uniți forțele să vă atingeți un obiectiv, că sunteți cu toții în formă.

E bine să vă dozați eforturile ca să nu depășiți acel prag de oboseală și să fiți prea epuizați ca să mai munciți la cota maximă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel