Horoscop, marți, 5 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic, 5 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pasiunea ta pentru a face bani primește un impuls, dar asta nu înseamnă că a câștiga bani va fi neapărat mai ușor de făcut. Odată cu intrarea lui Marte în energia pământeană a Taurului, așteaptă-te să depui mai mult efort pentru a obține aceleași rezultate în această săptămână.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Marte intră în semnul tău, Taur, ceea ce poate însemna că acum îți simți mai ușor dorințele. Ești mult mai în ton cu nevoile și dorințele tale, iar dacă te-ai luptat cu tergiversarea, acest lucru se poate schimba.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Încearcă să lași trecutul deoparte, Gemeni. Este probabil să ții pică pentru greșeli monetare atunci când Marte se află în sectorul tău inamic. Poți învăța multe din deprinderea artei elegante a detașării. Aceasta nu face ca anumite situații să fie corecte, dar detașarea poate face situația mai ușoară pentru tine la nivel emoțional.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este ușor să te cerți pe tema unor lucruri fără un motiv anume atunci când nu ești pe aceeași lungime de undă cu prietenii tăi. Flutură steagul alb al capitulării atunci când vezi ocazia potrivită. Unele chestiuni nu merită să pierzi o prietenie din cauza lor.

Leu (23 iulie - 22 august)

Te întorci din weekendul prelungit pregătit să te apuci de treabă în această săptămână. Când vine vorba de idei noi, motivație și dorința de a vă face treaba, sunteți gata să faceți valuri și să atrageți atenția.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

De ce să te cerți pe teme filozofice? Nu ai niciun motiv să intri astăzi în subiecte precum politica sau religia, dacă poți evita acest lucru. Acestea sunt subiecte sensibile care pot duce la dezacorduri atunci când ești cu familia sau prietenii care au opinii sau credințe diferite. Rămâi la subiecte de discuție salvatoare astăzi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi este o zi excelentă pentru a-ți canaliza pasiunea pentru oameni și a-ți folosi energia pentru a-i ajuta pe alții, mai ales pe cei care depind de tine. De la a da bani pentru a ajuta financiar un prieten sau o persoană dragă, ești situat în așa fel încât ajutorul tău nu numai că este oportun, dar te face să te simți bine în interior, de asemenea.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă nu plănuiai să te îndrăgostești, s-ar putea să-ți fie greu să reziști cuiva care îți intră ușor sub piele și în inimă. Astăzi ești deschis la posibilități, iar o poveste de dragoste pasională și fierbinte de vară ar putea fi după colț.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O curățenie și organizarea lucrurilor poate fi tot la ce te gândești astăzi. Chiar dacă nu ești de obicei o personalitate de tip A, s-ar putea ca structurarea lucrurilor și punerea în ordine a vieții tale să fie un element prioritar.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Când vine vorba de găsirea acelui imbold de a reuși, nu numai că ești fericit să muncești, dar dorința ta de a cuceri lumea în numele succesului este profund resimțită. Ziua de astăzi poate deveni punctul de plecare al maturității și al studiului serios. Ești impulsionat să duci lucrurile la bun sfârșit și să te dedici unui nou proiect.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Probleme familiale pot apărea în această săptămână și totul poate începe cu o mică neînțelegere între adulții care dețin o mare influență în casa ta. Amintește-ți că ascultarea poate fi o strategie utilă pentru a vedea cum să faci ca lucrurile să curgă fără a crea tensiuni suplimentare care nu sunt necesare.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cuvintele blânde te ajută să eviți situațiile furioase sau conflictuale atunci când Marte se află în Taur. Vei dori să îi tratezi pe ceilalți cu bunătate și să cauți modalități de a te conecta pe un teren neutru care să le ofere tuturor posibilitatea de a se simți bine împreună.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience