Horoscop, luni, 29 mai 2023, cu Neti Sandu. Investiții importante pentru o ZODIE

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic, 29 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 29 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

O să descoperiţi o preocupare care vă scoate la iveală o resursă creativă şi o să puneţi în practică idei ca să vedeţi dacă prind pe piaţă, să câştigaţi bani.

 TAUR

O să mai investiţi bani în casă, vă extindeţi poate, mai construiţi o anexă, un garaj, încă un nivel c-o să se mărească familia, vă căsătoriţi, o s-aveţi copii.

GEMENI

Sunt chestiuni importante de rezolvat, cu şcoala, cu examenele, poate aveţi de legalizat acte şi să obţineţi un împrumut de la bancă, printre altele.

RAC

Aţi putea da drumul unei afaceri care să v-aducă bani, satisfacţii profesionale şi o nouă deschidere, să cunoaşteţi alţi oameni, să intraţi în altă lume - selecta.

LEU

Profitați de moment, deoarece se prezintă o ocazie excelentă pentru o întâlnire de lucru extrem de pozitivă și productivă cu privire la un proiect viitor. Comunică-ți gândurile și ideile cu încredere, știind că ceilalți vor fi receptivi și deschiși la ele. Promovați un spirit de colaborare și cooperare pentru a asigura rezultate fructuoase și de succes. Împreună, puteți obține rezultate remarcabile printr-o muncă de echipă eficientă și o viziune comună.

 FECIOARĂ

O să recuperaţi nişte bani şi să vă gândiţi serios, la o vacanţă şi poate daţi de bilete de cazare la un preţ convenabil în staţiunea preferată, c-aveţi nevoie de refacere.

 BALANŢA

Un partener de afaceri reînnoieşte cererea de a lucra împreună şi dacă dispuneţi de timp liber poate vă daţi acceptul pentru o colaborare, pe care s-o regretaţi.

SCORPION

Voi vă număraţi printre preferaţii şefilor şi poate o să vi se dea ceva mai complicat de lucru, dar va fi o provocare pentru voi şi o să vă achitaţi, onorabil.

SĂGETĂTOR

E rost de plecare pe undeva, poate şi cu treabă şi o să vă prindă bine să mai scăpaţi de grijile cotidiene ca să vă spălaţi gândurile, să fiţi mai creativi.

 CAPRICORN

O să puteţi rezolva o problemă cu bancă şi să amânaţi o rata, sau să cereţi un împrumut ca să vă cumpăraţi o locuinţă, ori o maşină nouă, sau ca să plecaţi în vacanţă.

VĂRSĂTOR

Se poate s-aveţi de plătit impozite la casă, la maşină, sunt nişte cheltuieli care înghit bani şi n-o să aveţi încotro - altminteri luaţi amenzi.

PEŞTI

Se poate să luaţi şi ultima semnătură pe un act care v-ar conferi un statut clar, c-oţi şi stat într-un provizorat care v-a deranjat psihic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel