Horoscop, joi, 10 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 10 martie 2022

Berbec

Luna sfert are loc în sectorul tău de comunicare, iar acest lucru aduce o dorință de încheiere care vine prin intermediul unei conversații. Astăzi, finalizează proiecte importante care implică scrisul. Este posibil să ai un termen limită pe care trebuie să îl respecți pentru lucrări, e-mailuri. obligații contractuale sau chiar cercetări. Încearcă să-ți asiguri un timp de liniște, astfel încât să te poți concentra și să nu te lași distras de agitația lumii din jurul tău.

Taur

Luna sfert sosește în sectorul banilor, iar când se află în Gemeni, curiozitatea ta în materie financiară legată de investiții, cripto și alte forme de bani. Această fază lunară poate determina o decizie importantă sau îți poate da un puternic sentiment de urgență atunci când vine vorba de a face schimbări financiare pentru a-ți securiza investițiile sau pentru a evita orice pierderi cauzate de schimbările neregulate din economie.

Gemeni

Faza de Lună sfert are loc în semnul tău, iar acest lucru indică o nevoie de a învăța o lecție importantă, care este atât de natură personală, dar care are și potențialul de a schimba modul în care interacționezi cu ceilalți. Această fază lunară se referă la dezvoltarea și creșterea persoanei. Așadar, dacă te simți blocat sau stagnant în orice domeniu al vieții tale, acum este un moment excelent pentru a te concentra asupra a ceea ce poți face pentru a lucra la această zonă a ta.

Rac

Luna sfert în Gemeni îți activează sectorul dușmanilor ascunși, iar Rac, știi cine trebuie să fie mai puțin implicat în viața ta. Este posibil să fi lăsat pe cineva atât de aproape pentru că ai ignorat semnalele de alarmă sau ai crezut că lucrurile vor fi diferite de data aceasta. Dar, înveți că, dacă nu ai ajuns să cunoști cu adevărat pe cineva, alegerile pe care le-ai făcut din ignoranță nu trebuie să devină permanente.

Leu

Luna sfert în Gemeni se întâmplă în cercul tău de prieteni și norocosule, Leu, ai putea primi un cadou de la un prieten bun. Ești într-o poziție minunată pentru a obține ceva de valoare de la o persoană care vrea să te ajute și să îți vină în ajutor. O persoană care simte situația ta va interveni pentru a "salva situația" și ce ușurare va fi pentru tine.

Fecioară

Luna sfert în Gemeni are loc în sectorul carierei tale, iar acum nu este momentul să începi să faci mai puțin. De fapt, veți dori să vă intensificați eforturile și să munciți un pic mai mult decât de obicei. Ceea ce alegi să faci acum poate fi momentul definitoriu pentru reputația ta la locul de muncă. Nu știi întotdeauna cine îți urmărește activitățile și alegerile, dar un nivel ridicat de integritate și o etică de muncă puternică îți vor fi de folos.

Balanță

Luna sfert de lună în Gemeni, în sectorul tău de aventură, îți aduce oportunități uimitoare. Ai putea fi invitat să faci o excursie în afara orașului sau să întâlnești pe cineva din altă țară care îți deschide ochii asupra unor noi moduri de a face lucrurile. Dacă ești adesea reticent în ceea ce privește asumarea riscurilor atunci când vine vorba de călătorii, reconsideră-te. O călătorie în această perioadă te poate conduce pe un nou drum care te vindecă și te inspiră.

Scorpion

Luna sfert în Gemeni se petrece în sectorul tău al secretelor este bine să îți amintești că toți le avem. Chiar dacă ești atât de conștientă de partea întunecată pe care o ascunde fiecare dintre noi, poți fi și ușor critică fără să-ți dai seama.  Scorpion, această zi este despre acceptare și iertare. Trebuie să renunți la ceea ce s-a întâmplat atunci când nu erai acolo și, de asemenea, să renunți la orice teamă asociată cu detalii necunoscute care într-adevăr nu sunt necesare pentru a fi auzite în acest moment sau, poate, niciodată.

Segetător

Luna sfert în Gemeni are loc în sectorul tău de angajamente, iar astăzi, ești în contradicție cu un partener sau un partener de viață. Dinamica se poate simți ușor mai frustrantă decât de obicei, dar rareori se produce o creștere atunci când nu există tensiune. Ia în considerare oportunitatea de învățare aici și acceptă faptul că se întâmplă cu cineva pe care îl iubești.

Capricorn

Luna sfert în Gemeni are loc în sectorul îndatoririlor și rutinelor tale zilnice. Se poate ivi o nevoie puternică de a face schimbări importante în programul tău de zi cu zi. Desigur, rareori o schimbare bruscă se prezintă în mod convenabil; totuși, vei găsi aceste mici ajustări avantajoase după ce ai avut șansa de a te adapta la ele.

Vărsător

Luna sfert în Gemeni are loc în sectorul tău de creativitate și plăcere. De ce ești cel mai curios, Vărsătorule. Dacă există o activitate sau ceva ce ți-ar plăcea să mergi să descoperi, întreține oportunitatea și hotărăște-te că îți vei face un scop să ai parte de această experiență în acest an.

Pești

Luna sfert în Gemeni se petrece în sectorul tău de familie. O vizită din partea unei rude îndepărtate poate fi o surpriză neașteptată pentru dvs. Păstrați-vă locuința un pic mai ordonată dacă știți că părinților sau bunicilor le place să treacă neanunțat să vă vadă doar pentru că sunt în zonă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel