Horoscop- DRAGOSTE, perioada 18 - 23 aprilie 2023. O zodie TREBUIE să se vindece

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Crystal Shaw
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Crystal Shaw

Horoscop săptămânal: 18 - 23 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai romantică zi: Vineri, 21 aprilie 

Caută să înțelegi ce contează cel mai mult pentru tine, astfel încât să poți lua decizii și să faci alegeri pe care nu le vei regreta. Înțelegându-te mai bine îți permite să îmbrățișezi acea pasiune arzătoare de a crea schimbări și de a te ridica la un nivel superior în viața ta. Dar mai întâi, trebuie să clarifici ce este nenegociabil pentru a lua cu tine în timp ce mergi mai departe.

Ajutându-te în acest proces este Mercur retrograd în Taur, care îți oferă spațiu pentru claritate și te ajută să reflectezi asupra valorii tale personale. Pentru a atrage mai mult în viața ta sau pentru a lua acele decizii la care te-ai gândit, trebuie să știi că ești demn de mai mult. Când simți acest lucru în adâncul sufletului tău, vei ezita în mod natural mai puțin în a-ți alinia nevoile de relații cu valoarea ta.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai romantică zi: Joi, 20 aprilie 

Întotdeauna există piese din puzzle pe care nu le poți vedea. Acele momente subtile de adevăr sau de conștientizare sunt ascunse de propriile temeri sau chiar de cei din viața ta. Când vine vorba de relații, este imperativ să fii pe deplin conștient de adevăr pentru a ști dacă este o relație doar pentru un sezon sau pentru o viață întreagă.


Dar, ca semn de pământ, ai tendința de a te feri de aceste frânturi de adevăr pentru că poți avea impresia că ți-ar perturba viața în loc să creeze o mai mare stabilitate. Pe măsură ce Eclipsa solară de Lună Nouă în Berbec răsare în această săptămână, vei primi un imbold de curaj din partea universului, ajutându-te să vezi toate piesele, astfel încât să poți ști în sfârșit în inima ta dacă această relație este cu adevărat menită pentru tine sau nu.  


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai romantică zi: Vineri, 21 aprilie 


Este mult mai ușor să te concentrezi pe ceea ce te face să te simți bine. Să te joci în momentele în care există distracție și bucurie. Dar asta nu înseamnă că tot restul va dispărea. Amâni rezolvarea unei situații din cadrul relației tale. Știți deja adevărul, dar ceva vă blochează să acționați. S-ar putea să fie faptul că sperați că situația se va îmbunătăți sau că necunoscutul existent vă va împiedica să acționați.

Dar, pe măsură ce Mercur în Taur devine retrograd în această săptămână, pregătește-te să încetinești și să începi să te deschizi la ceea ce a fost acel blocaj. Chiar dacă se simte perturbator, această nouă conștientizare despre relația ta te poate ajuta să o îmbunătățești sau să decizi că s-a terminat. Amintiți-vă că pentru ca viața să fie plină de bucurie cu adevărat, trebuie să vă ocupați și de ceea ce apare. Evitarea nu duce niciodată la fericire.  


Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 


Cea mai romantică zi: Vineri, 21 aprilie  

Este în regulă dacă simți că viața ta romantică nu este prioritatea ta principală. De obicei, este, la fel ca și acele relații care sunt cele mai apropiate de inima ta. Dar ți-ai dat seama că, deși îi poți iubi pe cei din jurul tău, ei nu îți pot aduce împlinirea pe care o cauți în acest moment.

În aceeași măsură în care cariera ta a devenit mai importantă, ceea ce va schimba inevitabil modul în care te prezinți în relația ta, ți se va oferi și șansa de a păși în noua viață pe care vrei să o creezi. Relația ta ar trebui să fie capabilă să reziste creșterii pe care te simți chemată să o urmezi. Partenerul tău ar trebui să te încurajeze să îți găsești fericirea, chiar să îți găsești adevăratul sine. Nu lăsa vina sau teama de relația ta să te rețină de la a face ceea ce te simți cel mai atras în această săptămână. Trăindu-ți adevărul, vei dezvălui adevărul și în relația ta.

Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai romantică zi: Joi, 20 aprilie 

Nu vă fie teamă să vă asumați un risc. Să vă spuneți dorințele, să vă duceți relația la un cu totul alt nivel. Nu-ți fie teamă să arunci pe fereastră vechile reguli, în timp ce te aventurezi în acest spațiu nou și incitant în care totul este posibil. Totul se schimbă în viața ta; totul face parte din faptul că tu creezi mai mult din ceea ce te pasionează. Ceea ce simțiți că este în mod inerent o parte din voi și din scopul vostru.

Acest lucru include și tipul de relație pe care îl căutați. Dar pentru a o realiza, va trebui să îmbrățișezi expansivitatea Eclipsei Solare de Lună Nouă în Berbec care te invită să atingi stelele. Pășește în vulnerabilitatea radicală autentică și amintește-ți că doar sentimentele tale și ale partenerului tău contează. Nu ale altcuiva. Eliberează-te și permite-ți să creezi dragostea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna, indiferent de cum arată.  

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai romantică zi: Joi, 20 aprilie 

Apleacă-te asupra dorințelor tale. În spațiul în care poți crea o conexiune profundă și semnificativă cu tine și cu partenerul tău. Dă jos măștile pe care le porți pentru ceilalți și mentalitatea că ești demn doar dacă ești într-o stare de a face. Presupuneți că sunteți cumva de folos celorlalți și întoarceți-vă la propriile nevoi, la propria senzualitate. Iubirea este mai mult decât bifarea căsuțelor. Știți acest lucru, dar uneori nu vă puteți abține să nu o faceți oricum.


Cu toate acestea, nu sunteți blocați în a fi doar într-un anumit fel cu partenerul dumneavoastră. Pe măsură ce Eclipsa solară de Lună Nouă în Berbec atinge apogeul în această săptămână, veți avea toată îndrumarea și sprijinul din partea universului pentru a vă transforma relația în ceva profund și semnificativ.  


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai romantică zi: Joi, 20 aprilie 

Nu mai ai unde să te ascunzi. Nicăieri unde să-ți ascunzi temerile sau chiar demonii care te cheamă din adâncurile minții tale. Nu mai ai unde să te prefaci că treci printr-o curățenie majoră. Dar nu trebuie să fii atât de dur cu tine însuți.


Nu trebuie să te simți ca și cum ar trebui să o păstrezi. Partenerul tău vrea să fie lăsat să intre în această parte a lumii tale. Vrea să te liniștească în legătură cu ceea ce construiești și cu direcția pe care speră să o ia în această relație. Faci tot ce poți, dar pe măsură ce Eclipsa de Soare cu Lună Nouă din Berbec evidențiază teme de vindecare și romantism, te poți afunda mai adânc în ambele. Atunci când vorbiți despre ceea ce treceți, aduceți în mod inerent lumină. Te poți ajuta să te vindeci și, în acest proces, să întărești conexiunea romantică cu partenerul tău.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai romantică zi: Vineri, 21 aprilie 


În toate chestiunile legate de schimbare, este important să nu grăbești procesul. Să înțelegi că, deși poate vrei să mergi înainte cu viteza fulgerului, uneori merită să încetinești, să reflectezi și să lași lucrurile să se desfășoare în mod natural. Descoperă beneficiile răbdării în această săptămână.

Recunoașteți că un nu încă este diferit de un nu. Nu simțiți că dorința de intensitate crește atât de tare încât să vă facă să forțați lucrurile sau să deveniți reactivi. Mercur retrograd semnalează un moment în care trebuie să fii mai reflexiv în relația ta. Nu te grăbi să construiești următorul capitol al vieții tale romantice și realizează că atunci când ți se pare că se întâmplă puțin sau nimic, totul are un scop mai înalt - unul pe care îl vei vedea în curând.  


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 


Cea mai romantică zi: Joi, 20 aprilie 

Trebuie să tai ceea ce nu mai ai nevoie. Eliberați energia stagnantă, vechile mecanisme și credințele rănite care nu au făcut decât să vă fure bucuria din viața sentimentală. Nu-ți fie atât de teamă că lucrurile se schimbă încât să nu vezi beneficiile pe care le creează.

Onorați adevărul mai presus de orice. Cu toate acestea, adevărul este rareori ușor de auzit sau de acceptat. Adevărul provoacă status quo-ul și te împinge să acționezi, iar el te ajută să deschizi calea către un tu mai bun și o relație mai bună. Eclipsa solară de Lună Nouă din Berbec va elimina ceva din viața ta romantică săptămâna viitoare, astfel încât să poți avea mai mult spațiu pentru ceea ce îți dorești și ai nevoie cu adevărat. Nu te împotrivi sfârșiturilor; în schimb, ai încredere că face parte din manifestarea vieții la care ai visat.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai romantică zi: Vineri, 21 aprilie 

Atunci când îți acorzi timp pentru a onora trecutul, te poți asigura și că acesta nu se va repeta. Nu este vorba de emoții, ci mai degrabă de a-ți aminti de promisiunile pe care ți le-ai făcut pentru a face lucrurile diferit. Nu trebuie să continui să te străduiești atât de mult, mai ales dacă acest efort nu se bazează pe tot ceea ce ai învățat anterior. Oricât de stâncoase ar fi fost lucrurile în ultima vreme, aveți o oportunitate de a deveni mai buni.

Poți folosi timpul pe care ți-l oferă Mercur retrograd pentru a reflecta mai atent la modelele tale de relații din trecut, astfel încât să poți alege cu adevărat să faci lucrurile diferit de data aceasta. Nu este niciodată prea târziu, mai ales atunci când ești dispus să muncești.  


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai romantică zi: Vineri, 21 aprilie 

Sunteți pe culmea măreției. Să fii atât de fericit și îndrăgostit încât abia dacă mai poți suporta. Te ciupești, întrebându-te dacă este real sau este doar o născocire a viselor la care ai ținut atât de mult timp. O parte din această transformare va schimba dragostea pe care o primești de la partenerul tău. Ați făcut munca interioară pentru a permite ca acest lucru să se întâmple; acum, este doar o chestiune de a o practica și de a vă permite să vă dedicați din nou pe deplin iubirii.


Mercur retrograd vă va permite să reflectați și să vă organizați planurile în propriul ritm. Temerile vor apărea întotdeauna atunci când este vorba despre ceva care contează pentru tine. Dar de data aceasta, aceste temeri sunt doar amintiri din trecut și nimic care să îți dicteze viitorul. Este sigur să ai din nou încredere. Este sigur să te implici cu totul. Este sigur să primești dragostea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.  


Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai romantică zi: Vineri, 21 aprilie 


Cuvintele pot vindeca; ceea ce spui contează. Cum vorbești cu partenerul tău și cum ți se vorbește contează. Acțiunea iubirii face ca relația voastră să fie ceea ce este, dar cuvintele pe care le rostiți pun bazele pentru a continua să creșteți. Dar conversațiile oneste și transparente sunt rareori romantice.

Ele necesită adesea să sapi adânc până la punctul în care descoperi ceea ce este cel mai crud și real. Cu toate acestea, acest loc din tine trebuie să iasă la suprafață pentru a putea începe să purtați conversațiile care vă vor vindeca relația. Mercur retrograd în Taur reflectă cuvintele tale și pe cele pe care încă trebuie să le spui. El deschide portalul pentru reflecții și conversații mai profunde cu partenerul tău. Și are promisiunea de a vă arăta că relația care durează pentru totdeauna este cea în care depuneți eforturi pentru a vă asigura că așa va fi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel