Horoscop- DRAGOSTE, joi, 18 mai 2023. O ZODIE trebuie să renunțe la trecut

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Cine ar fi crezut că dragostea poate înflori alături de un prieten? Astăzi, este posibil să percepeți pe cineva special într-un mod cu totul nou. S-ar putea ca momentul să nu fi fost ideal pentru ca relația voastră să evolueze din punct de vedere romantic, dar sub influența lui Pluton în Vărsător, s-ar putea să vă treziți că vă îndrăgostiți mai mult decât ați anticipat vreodată. Permiteți iubirii să se desfășoare în mod organic.

Taur

O decizie are puterea de a aduce schimbări semnificative, Taur. Astăzi, în materie de dragoste, amintește-ți de importanța respectului. Forța unei relații stă în valoarea sa de bază. Respectul reciproc este esențial pentru o legătură sănătoasă și împlinită. Fă alegeri care onorează valoarea respectului și hrănește creșterea iubirii tale.

Gemeni

Lucrurile magice se întâmplă atunci când ți-ai găsit sufletul pereche. Vezi o persoană care a devenit jumătatea ta. Astăzi, Pluto în Vărsător poate aprinde o energie puternică, transformatoare, în zona din viața ta în care înveți și te dezvolți de pe urma tipului potrivit de iubire. Nu-ți fie teamă să ieși și să întâlnești pe cineva special, dacă ești singur. Partenerul perfect este acolo pentru tine.

Rac

Pregătește-te pentru o surpriză încântătoare, deoarece se pare că cineva s-a îndrăgostit de tine. Acest admirator și-a adăpostit discret sentimentele, iar tu ai putea afla despre asta printr-un prieten sau coleg de serviciu. Rămâi deschis la neașteptat și la posibilitatea unei noi legături romantice. Te așteaptă momente incitante pe măsură ce explorezi noutățile.

Leu

Emoțiile pot fi imprevizibile, iar astăzi este posibil să aveți parte de un rollercoaster de sentimente greu de controlat. Viața ta amoroasă merge la cald și la rece - pasiune intensă și distanță emoțională. Încearcă să fii conștient de tine însuți și să practici o comunicare deschisă. Cu grijă și preocupare, tu și partenerul tău puteți rămâne pe aceeași lungime de undă, chiar dacă ziua de astăzi este puțin agitată.

Fecioară

Nu orice relație este menită să fie "tradițională" și s-ar putea să simțiți diferit despre ceea ce ar trebui să facă fiecare persoană într-o relație. Dacă te-ai gândit să formezi un parteneriat cu partenerul tău semnificativ care să fie unic - cum ar fi o căsătorie deschisă sau să locuiești în case separate, rămânând în același timp căsătorit, ziua de astăzi este perfectă pentru a discuta lucrurile.


Balanță

Astăzi, ceea ce ai crezut inițial că va fi o simplă poveste de dragoste se poate transforma în ceva mai serios. Uneori, o persoană nu se așteaptă să se îndrăgostească de o persoană de care nu era inițial serioasă. Dar, stelele s-au aliniat și s-ar putea să vă vedeți relația într-o lumină cu totul nouă, cu mult potențial.

Scorpion

Poți să restabilești credința și să îți reunești viața de familie în mod pașnic? Ceea ce ar fi putut fi o relație nefastă începe să arate în schimb semne de promisiune. Astăzi poți vedea o oportunitate de a te conecta cu partenerul tău într-un mod simplu, care aprinde dragostea și dorința de a face lucrurile să funcționeze.

Săgetător

Un singur cuvânt poate schimba totul, iar dacă o persoană spune "Te iubesc" este posibil să simți o varietate de emoții fără să știi pe care să te concentrezi mai întâi. Astăzi ești gata să explorezi curcubeul de sentimente pe care le trăiești, iar acesta este un pas mare pentru tine, Săgetător.

Capricorn

Banii nu sunt totul, dar îți pot face viața amoroasă mai dulce, pentru că îți poți permite cadouri generoase și câteva întâlniri frumoase pentru partenerul tău. Astăzi s-ar putea să decideți că este timpul să vă răsfățați cu ceva dulce pe care să îl faceți împreună.

Vărsător

Scufundă-te în marea de emoții astăzi, deoarece dragostea te duce pe un rollercoaster ride. Așteaptă-te la fluctuații între pasiune intensă și distanță emoțională. Rămâi conștient de tine însuți și încurajează comunicarea deschisă cu partenerul tău pentru a naviga în această fază dinamică cu înțelegere și sprijin. Îmbrățișează frumusețea valurilor emoționale și puterea lor transformatoare.

Pești

Astăzi, trecutul persistă în viața ta, dar tu stăpânești arta de a te retrage și de a le acorda celorlalți spațiul lor. Înveți să iei decizii importante fără să aștepți reciprocitate din partea celorlalți. Ai încredere în capacitatea ta de a face alegeri care servesc propriei tale creșteri și bunăstări.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel