Horoscop- DRAGOSTE , 27 martie - 2 aprilie 2023, pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Milan Popovic
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Milan Popovic

Horoscop săptămânal: 27 martie - 2 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Cea mai romantică zi din această săptămână: Marți, 28 martie

Luna din primul sfert de lună în Rac activează temele din jurul celei de-a patra case a ta, cea a căminului și a vieții de familie, permițându-ți să depășești o provocare recentă. În timp ce treci printr-o fază de creștere profundă de sine, aceasta este, de asemenea, o oportunitate nu numai de a fi mai transparent cu privire la procesul tău, ci și de a recunoaște că orice schimbare în cadrul relației tale nu înseamnă că trebuie să fie negativă și foarte posibil să fie schimbarea pozitivă pe care o sperai.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Cea mai romantică zi din această săptămână: Marți, 28 martie

Racul îți guvernează a treia casă a comunicării, care creează bazele unei iubiri de lungă durată. Pe măsură ce Luna din primul sfert de lună atinge vârful aici în această săptămână, ar trebui să te simți mai pregătită să ai o conversație deschisă despre relația ta și despre cum ai vrea să duci lucrurile. Amintiți-vă că pentru a primi sinceritate; mai întâi trebuie să o oferiți.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai romantică zi din această săptămână: Marți, 28 martie


A doua ta casă guvernează toate temele legate de valoare. Deși este cunoscută mai ales pentru că guvernează finanțele, ea evidențiază, de asemenea, sentimentele tale de valoare pentru partener și relația romantică. Săptămâna aceasta, cu Marte care tocmai a trecut în Rac, alături de Luna din primul sfert, acest aspect al hărții tale devine activ. Luna primului sfert se referă la depășirea obstacolelor, ceea ce înseamnă că ar trebui să te simți mai încrezător în deciziile tale de relație și că poți continua să adaugi mai multă valoare vieții tale.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai romantică zi din această săptămână: Joi, 30 martie

Venus, planeta iubirii, și Uranus, marele trezitor, se unesc în Taur în această săptămână. Taurul îți guvernează a unsprezecea casă a prietenilor și a cercurilor sociale, așa că, dacă ești singur, aceasta este săptămâna perfectă pentru a ieși și a cunoaște oameni. Dacă ești deja într-o relație, acest tranzit îți aduce mai multe momente distractive și sociale de care să te bucuri în cuplu. Tema acestei săptămâni este să ieși din carapacea ta și să te întorci să te bucuri de viață - și de dragoste.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai romantică zi din această săptămână: Marți, 28 martie


Peștii îți guvernează a opta casă a intimității, în care Saturn - stăpânul timpului și al karmei - s-a mutat recent. Pe măsură ce Saturn în Pești creează un trigon armonios cu Marte în Rac, acesta activează sentimente și adevăruri mai profunde, deoarece Racul îți guvernează a douăsprezecea casă. Împreună, această energie ar trebui să creeze un spațiu în care să fii mai intim cu partenerul tău, pur și simplu pentru că ai ajuns la acest spațiu în interiorul tău.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai romantică zi din această săptămână: Marți, 28 martie


Saturn s-a mutat recent în Pești, stăpânul celei de-a șaptea case a relațiilor tale. Acest lucru îți va fi extrem de benefic, deoarece poți elibera idealurile de iubire sau chiar rănile care te-au împiedicat să te bucuri pe deplin de relația ta. Dar în această săptămână, totul se rezumă la distracție și la descoperirea împreună a pasiunilor voastre profunde. Saturn în Pești creează un trigon pozitiv cu Marte în Rac, activând a unsprezecea ta casă a prietenilor și a socializării. Chiar este adevărat că acel cuplu care se joacă împreună - rămâne împreună.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai romantică zi din această săptămână: Joi, 30 martie

Taurul guvernează a opta ta casă a intimității, activată în această săptămână, când Venus și Uranus se unesc aici în conjuncție. Venus este planeta iubirii și se simte ca acasă în Taur când se întâlnește cu Uranus, marele trezitor care se află aici din 2006. Este vorba despre descoperirea unor noi modalități de a vă conecta cu partenerul sau de a întâlni pe cineva. Gândiți în afara cutiei și s-ar putea să descoperiți că dragostea pe care o căutați a fost întotdeauna acolo.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai romantică zi din această săptămână: Marți, 28 martie


Casa a cincea este casa plăcerilor și guvernează căsătoriile angajate. Cum Saturn tocmai s-a mutat în Pești, semnul zodiacal care guvernează această parte a hărții tale natale, te-ai concentrat deja pe încorporarea unei mai mari bucurii și chiar a unui angajament în relația ta. Pe măsură ce Saturn în Pești se conjunctează cu Marte în Rac, activând teme din casa a noua a ta, este un memento că relațiile nu sunt despre întâlniri, ci despre o pasiune și un scop comun în viață. Pe măsură ce o faci, poți crea mai mult din ceea ce se aliniază cu tine.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai romantică zi din această săptămână: Marți, 28 martie


Luna din primul sfert de lună în Rac îți luminează a opta casă a intimității. Racul guvernează acest sector al hărții tale natale. Având în vedere că Luna din primul sfert de lună are loc aici în această săptămână, depășirea unui obstacol care te-a împiedicat să ajungi la o intimitate mai profundă cu partenerul tău reprezintă o oportunitate majoră. Pe măsură ce acest eveniment echilibrează intuiția și acțiunea, onorează-le pe amândouă și permite-ți să îți urmezi inima pentru prima dată.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Cea mai romantică zi din această săptămână: Marți, 28 martie

Racul este semnul tău polarizator și stăpânul celei de-a șaptea case a relațiilor tale. Săptămâna aceasta, deoarece Luna de Primul Pătrar se produce aici, este o șansă pentru tine de a repara sau de a reconecta o conexiune tensionată. S-ar putea să fi trecut printr-o perioadă dificilă în ultima vreme, energia Berbecului aducând o mulțime de emoții în a patra ta casă a căminului. Cu toate acestea, această Lună din primul sfert de lună vă poate ajuta să vă reparați relația și să o îmbunătățiți.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Cea mai romantică zi din această săptămână: Joi, 30 martie

Taurul în căutare de plăcere îți guvernează a patra casă, cea a căminului și a familiei. Cum Venus și Uranus se unesc aici într-o conjuncție puternică în această săptămână, este șansa ta de a îmbunătăți lucrurile în acest domeniu al vieții tale. Venus și Uranus te ajută să cauți o nouă direcție, cale sau abordare a problemelor sau oportunităților domestice. Cu creșterea ta emergentă în jurul unui nivel mai profund de autenticitate, aceasta este șansa ta de a ajunge la același lucru în cadrul relației tale.


Pești
(19 februarie - 20 martie)


Cea mai romantică zi din această săptămână: Marți, 28 martie

Racul îți guvernează a cincea casă a bucuriei, plăcerii și creativității. Pe măsură ce Luna din primul sfert de lună răsare aici, este oportunitatea ta de a depăși orice a încercat să îți fure acest lucru, astfel încât să te poți bucura mai mult de el. Pentru că a cincea ta casă guvernează chestiuni legate de căsătorie și angajament, înseamnă, de asemenea, că ai putea să îți aprofundezi conexiunea și să experimentezi o bucurie mai mare din această cauză. Cele mai bune relații de dragoste depășesc întotdeauna șansele pentru a reuși și a crește împreună.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel