Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 4 noiembrie. INFIDELITATE pentru o zodie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Zarina Iskarova
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Zarina Iskarova

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Dragostea este un răspuns natural la modul în care cineva te face să te simți în adâncul sufletului. De ce să omori o emoție care te face să te simți atât de bine din teamă? Pentru astăzi, mergi cu ea.

Taur

Nu poți prezice când, cum și de cine te vei îndrăgosti. Poți doar să te expui în speranța de a întâlni pe cineva pe care îl iubești și care te iubește în schimb. Restul este lăsat în seama destinului și a sincronizării divine. Ai încredere că universul te va întâlni acolo unde te afli atunci când vei face pașii spre destinul tău.

Gemeni

Este timpul să sărbătorim dragostea, Gemeni, Aveți atât de multe sentimente minunate despre dragoste și viață chiar acum. Acesta este momentul să te bucuri cu adevărat de ceea ce trăiești. De ce să-ți faci griji dacă va dura sau nu? Bucură-te de moment.

Rac

Poate că trecutul ți s-a părut o aventură amoroasă greșită, dar această călătorie este cea care te-a adus acolo unde ești acum. Ești o persoană diferită acum, plină de complexitate și înțelepciune emoțională. Odată ce inima ta s-a vindecat, te vei simți gata să te confrunți cu lumea și vei prețui și mai mult persoana cu care ești.

Leu

Ai încredere, Leu. Atunci când ești singurul singur și toți prietenii tăi sunt deja căsătoriți și își întemeiază familii, te poate face să te întrebi dacă îți vei găsi vreodată persoana potrivită. S-ar putea să fii în limbo acum, dar intervalul tău de timp nu va fi ca al tuturor celorlalți. Dragostea ta va veni atunci când momentul va fi cel mai potrivit.

Fecioară

Iubirea înseamnă muncă și de aceea este atât de important să ai discernământ cu privire la persoana căreia îi vei dărui inima ta. Nu vrei să te grăbești să te implici în ceva din motive greșite. Ia-o încet și cunoaște persoana respectivă.

Balanță

Credința și convingerea sunt cele care te ajută să rămâi centrat și încrezător în momentele în care ai impresia că întâlnirile sunt mai dificile decât ar trebui să fie. Nu lăsa să te cuprindă teama pentru că ți-e teamă că va fi imposibil să găsești persoana potrivită. Rămâi concentrată asupra ta. Asemănător atrage asemănător, iar persoana care ești tu va fi cea care va atrage spre tine pe cineva asemănător ție.

Scorpion

Uneori îți dai seama când cineva ascunde ceva și poate fi greu să nu spui sau să nu întrebi despre ce este vorba. A împinge pe cineva să se deschidă se poate întoarce împotriva ta și nu este o abordare corectă de urmat. Să ai răbdare și să aștepți ca ei să se deschidă este greu de făcut, dar secretele au nevoie de timp pentru a se dezvălui. S-ar putea ca iubitul tău să aibă pur și simplu nevoie de mai mult timp pentru a-și da seama cum să abordeze conversația cu tine.

Săgetător

Este greu să știi când este cel mai bun moment pentru a pune capăt unei relații. Ai petrecut atât de mult timp împreună cu o persoană și ai un miliard de amintiri pozitive. Pe cât de mult știi că nu mai puteți fi împreună, pe atât ți se pare evident că v-ați îndepărtat și că este timpul să mergi mai departe. Chiar nu ai cum să te prefaci că adevărul nu există și sunt șanse ca și ei să simtă asta.

Capricorn

Înșelatul este o alegere, Capricorn, iar atunci când cineva a decis să fie infidel este greu de crezut că nu a vrut să se întâmple asta. S-ar putea să vă fie greu să vă împăcați cu ideea de infidelitate a unei persoane. Mai întâi trebuie să treci prin înțepătura trădării și apoi să înțelegi ce se întâmpla în mintea lor în acel moment. Este posibil să lucrați prin aceste emoții pentru o perioadă de timp, până când vă veți simți mai puternic în legătură cu situația.

Vărsător

Iubirea este o formă de putere pe care nu o poți stăpâni sau controla cu adevărat și nici emoțiile romantice.Te afli într-un loc în care este atât de ușor să te lași copleșit de dorința pe care o simți în inima ta pentru o anumită persoană. Poți învăța atât de multe despre tine atunci când treci prin emoții profunde ca aceasta.

Pești

Poți învăța atât de multe despre propriul tău stil de iubire reflectând la ceea ce ai trăit în copilărie. Felul în care era relația dintre părinții tăi poate avea un impact asupra propriului tău limbaj de iubire și a abordării tale. Astăzi, fă-ți timp să reflectezi la ceea ce ai trăit pentru a descoperi ce ți-a plăcut și ce nu ți-a plăcut. Tiparele încep să vă ajute să vă înțelegeți situația actuală de acum.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel