Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 23 septembrie. O zodie trebuie să ia lucrurile pas cu pas

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Dragostea poate fi dificilă uneori, Berbec. Există momente în care trebuie să rezolvi lucrurile, iar acest lucru poate include să te lovești la cap. Ajungi să îți cunoști mai bine partenerul atunci când ești capabil să te cerți puțin și să te dezvolți din această experiență.

Taur

Romantismul poate fi amuzant, dar și derutant. nu este ușor să știi cum să acționezi sau să fii într-o nouă aventură romantică. Așadar, ia lucrurile pas cu pas. Păstrează-ți ritmul și bucură-te de ceea ce se întâmplă, fără a grăbi procesul.

Gemeni

Este posibil ca familia ta să nu înțeleagă dorința ta de a avea o relație deschisă, Gemeni. S-ar putea să nu fii pregătită să te întâlnești cu o singură persoană, așa că atunci când ieși să înveți ce îți place, ceilalți s-ar putea să se întrebe ce faci, dar inima ta îți înțelege nevoile mai bine decât oricine altcineva.

Rac

Discută lucrurile și poartă o conversație deschisă, Rac. Se pot afla multe despre o persoană prin modul în care acționează și răspunde la tine, trăindu-ți adevărul. Nu vrei să te prefaci că ești cineva care nu ești. Așadar, fii tu însuți și fii autentic.

Leu

Un cadou este un gest frumos, atunci când este potrivit, Leu. Atunci când observi cadoul perfect, ar fi bine să îl cumperi acum. Dar o relație nouă s-ar putea să nu fie pregătită pentru acest nivel de afecțiune, așa că cumpărați și așteptați momentul potrivit pentru a copleși această persoană cu adorația voastră.

Fecioară

Iubirea de sine este ceea ce ai nevoie, Fecioară. Este bine să-ți hrănești inima și să fii bun cu tine însuți. Nu vrei și nici nu ai nevoie să te grăbești în lucruri. Ai nevoie de puțin timp pentru a te vindeca și de mult timp pentru a reveni la cine trebuie să fii.

Balanță

Trecutul este în trecut, Balanță. Una este să te agăți de memorie și alta este să înveți din experiență. Nu vrei să mai pierzi timp într-o relație care nu ți-a fost destinată. Întoarce-te în lume și trăiește. Dragostea va fi acolo când vei fi pregătit.

Scorpion

O prietenie poate fi lucrul potrivit pentru acest moment Scorpion. Atunci când întâlnești un suflet pereche sau simți că ai găsit persoana potrivită, o parte din tine vrea să se arunce imediat în el. Cealaltă parte din tine vrea să aștepte și să vadă.

Săgetător

O poveste de dragoste la serviciu poate face ca munca să pară complicată, dar dragostea te poate găsi oriunde. Atunci când aveți lucruri în comun și totul se potrivește, este greu să negi realitatea a ceea ce simți.

Capricorn

Încrederea ta în dragoste se reface, Capricorn. Persoana potrivită poate intra în viața ta și îți poate da toate motivele să crezi că dragostea este reală. Este uimitor cum timpul poate vindeca rănile atunci când întâlnești o persoană care îți captează brusc inima.

Vărsător

Să spui cuiva ce simți este un risc uriaș, Vărsătorule. S-ar putea să vă expuneți inima într-un mare fel. S-ar putea să vă fie mai greu să vă rețineți, așa că riscul merită.

Pești

Dragostea este o alegere, Pești. S-ar putea să nu te simți pregătit pentru a fi într-o relație chiar acum, dar poți să-i dai timp pentru a vedea ce simți cu adevărat. S-ar putea să îți dorești mai mult mai târziu, așa că nu închide ușa la ceea ce este minunat acum.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel