Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 2 septembrie. O ZODIE se gândește la căsătorie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Vadim Paripa
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Vadim Paripa

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Iubirea vine în multe nuanțe, iar astăzi prieteniile tale îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță.De la faptul că știi că ești iubit până la a te bucura de timp fără presiunea de a performa sau de a fi altceva decât tu însuți, sunt atât de multe lucruri care te așteaptă astăzi.

Taur

Subiectul angajamentului ar putea să apară astăzi pentru tine și vei dori să decizi dacă dorești sau nu să te căsătorești în viitor. S-ar putea să simți presiunea timpului pentru a alege acum, dar aceasta este o decizie importantă, așa că acordă-ți spațiul necesar pentru a te gândi la ea încă puțin timp.

Gemeni

Când vine vorba de dragoste, credeți în voi și în ceea ce aveți de oferit unei alte persoane. Este posibil să simți momente de îndoială de sine sau să te întrebi dacă ești suficient de bun, dar adevărul este că vei fi întotdeauna potrivit pentru persoana care este potrivită pentru tine.

Rac

Când vine vorba de dragoste, există sentimente și apoi există temeri. Pentru a ști care este care este, este nevoie de puțină auto-reflecție. Învață să-ți asculți inima în așa fel încât, atunci când îți vorbește, să știi exact ce-ți spune, fără confuzii sau lipsă de claritate.

Leu

Leu, întâlnirile nu mai sunt ca pe vremea când bunicii sau părinții tăi erau în căutarea iubirii, așa că, oricât de bine intenționate ar fi sfaturile lor, ar putea părea nefolositoare acum. Vei dori să respecți legătura de dragoste pe care o ai cu familia ta, dar fă lucrurile în funcție de ceea ce știi că este cel mai bine pentru tine și pentru situația ta.

Fecioară

Te poți îndrăgosti și dezîndrăgosti într-o clipă, dar o relație are nevoie de timp pentru a se construi. Nu poți grăbi procesul, deoarece timpul este singura modalitate de a cunoaște cu adevărat o persoană. În plus, te poți distra copios învățând în acest proces.

Balanță

Începeți ziua cu o listă de recunoștință, incluzând trăsăturile persoanei pe care doriți să o iubiți. Acționați ca și cum acel individ se află deja în viața dumneavoastră.Adevărul este că este, dar nu v-ați cunoscut încă. Sufletul tău pereche va veni atunci când va fi momentul potrivit, așa că gândește-te la el astăzi.

Scorpion

Scorpion, atunci când găsești pe cineva vei dori să știi că poți construi o viață împreună cu pace.Căutați la un partener trăsături care să se potrivească cu dorințele și nevoile dvs. Nu este nimic greșit să ai standarde pentru tine.

Săgetător

Ceea ce îți dorești în dragoste vine la tine în modul în care ai nevoie. Lucrurile încep să se așeze la locul lor pentru tine în dragoste și în dragoste. Tot ce trebuie să faci acum este să ai răbdare și să continui să te străduiești să fii cea mai bună versiune a ta.

Capricorn

Capricorn, atunci când te simți trist și singur vorbește despre cum te simți cu prietenii care te iubesc. Nu ești singură și sunt șanse ca și cei dragi ție să se fi simțit la fel la un moment dat.

Vărsător

Dorința ta de a avea o relație perfectă poate pune multă presiune asupra ta. Lasă-te dus de val, Vărsătorule. Chiar și în dragoste, există momente în care trebuie să lași viața să se întâmple și să vezi unde duce drumul.

Pești

Pești, este posibil ca iubitul tău să nu înțeleagă totul despre trecutul tău, inclusiv despre cultura ta, dar te poți distra prezentându-i o varietate de lucruri.Ar putea fi romantic să îi arăți dansuri pe care le-ai învățat în copilărie sau să gătești o mâncare preferată care a fost în familia ta de generații.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel