Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 16 septembrie. O zodie trebuie să își asculte inima

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ascultă-ți inima, Berbec. Când vine vorba de dragoste, sentimentele pot fi nestatornice, dar inima ta te trage în direcția în care dragostea vrea să mergi.

Taur

Crede în dragoste, Taur. Vor fi zile în care nu te vei simți atât de îndrăgit, dar oamenii la care ții văd lumina din tine. Ei văd ce ai mai bun, chiar și atunci când tu nu vezi.

Gemeni

Este timpul să petreci timp cu familia ta, Gemeni. Familia este locul în care îți împrospătezi sufletul și îți pui inima pe picioare. Lucrurile pot fi dificile în relații în acest moment, dar familia ta te va iubi pentru totdeauna.

Rac

Rac, gândește pozitiv. Ai o șansă extraordinară pentru tine. Nu renunțați acum la dragoste. Continuă să te pui în valoare. Chiar dacă nu ai întâlnit încă persoana potrivită, o vei face în curând.

Leu

Leu, dragostea este o lumină în întuneric. Iubirea ta strălucește și îi ajută pe ceilalți să rămână plini de speranță. Fii deschis să spui "te iubesc" atunci când vorbești serios. Cuvintele tale bune înseamnă atât de mult pentru persoana la care ții.

Fecioară

Fecioară, merită să aștepți persoana potrivită. Nu te mulțumi cu mai puțin decât ceea ce știi că meriți. Cunoaște-ți valoarea și așteaptă-ți perechea perfectă.

Balanță

Balanță, atunci când toate celelalte eșuează, amintește-ți că dragostea este un răspuns la multe întrebări. Atunci când ai o iubire adevărată, nu te poți ascunde de ea și nici ea nu poate fi ascunsă de tine.

Scorpion

Scorpion, este timpul să îți permiți să încerci lucruri noi. Dragostea este menită să fie o aventură. Încearcă o idee nouă, sau un restaurant, sau vizitează un loc pe care ți-ar plăcea să îl descoperi împreună cu partenerul tău.

Săgetător

Săgetător, atunci când trebuie să lași să plece cineva pe care l-ai iubit cândva, faci loc și unei noi persoane care să intre în viața ta. Ești gata să încerci o nouă experiență și asta poate însemna că această relație nu mai este ceea ce ai nevoie.

Capricorn

Capricorn, fii creativ cu întâlnirile tale romantice. Viața este prea scurtă pentru a păstra lucrurile previzibile atunci când te simți plictisit. Surprinde-ți partenerul făcând ceva neașteptat de distractiv.

Vărsător

Vărsătorule, este momentul să îți iei un animal de companie? S-ar putea să fii pregătit pentru o iubire care să aibă patru picioare. Poate că este timpul să adoptați și să vă deschideți casa unui prieten blănos sau să obțineți un animal de companie pe care partenerul dvs. l-a cerut.

Pești

Pești, dragostea ta poate fi cea mai fericită surpriză pe care cineva nu se aștepta să o găsească în tine. Adorația ta pentru un prieten apropiat poate deveni o adevărată poveste de dragoste în devenire. Poate că este timpul să recunoști că ai o pasiune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel