Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 9 aprilie. Viața ta amoroasă este pe cale să se schimbe

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbec, este nevoie de mult curaj în dragoste. Uneori, lucrurile pe care le simți nu au sens, dar știi în inima ta că sunt acolo cu un motiv. Trebuie să iei atitudine în domeniul vieții tale amoroase. Poate că trebuie să mergi orbește înainte, fără să știi dacă vei sfârși cu mâinile în sân, dar de dragul iubirii te ții tare.

Taur

Taur, este nevoie de curaj pentru a lua atitudine împotriva. părinților sau rudelor care s-ar putea să nu înțeleagă de ce ați ales viața de burlac. Poate că vă place ideea de a fi în cuplu, dar libertatea dvs. este mult prea prețioasă pentru a renunța la ea.

Gemeni

Când vorbești, vrei ca oamenii să te asculte. Vei dori să-ți scoți latura mai vorbăreață la iveală și să întâlnești oameni noi și să-i cunoști pe ceilalți. Nu lăsați ca întreaga dvs. identitate socială să fie definită de o singură experiență în timp.

Rac

Rac, mutatul cu cineva este un act de curaj și de îndrăzneală. Nu cunoști neapărat bine o persoană până când nu vă mutați împreună în același loc. Și, acum, întrebarea devine dacă familiaritatea te face să-ți pierzi interesul sau ești mai implicat ca niciodată?î

Leu

Atunci când te vezi cu o persoană, poate exista un pic de entuziasm pentru cât de multe aveți în comun, dar și o ușoară teamă, întrebându-te cum va funcționa dacă veți face mereu aceleași lucruri în același timp. Este posibil ca cineva să fie nevoit să facă o ajustare pentru a ajuta la fluidizarea lucrurilor. Dacă nu știți cine va fi acela, atunci vorbiți despre asta.â

Fecioară

Trecutul are un mod amuzant de a apărea din nou exact când ești fericită în noua ta relație. Fie că este vorba de un dușman sau de un individ care revine în preajmă ca și cum ar vrea să testeze apele pentru a vedea dacă mai ești disponibil.Pot exista destul de multe amintiri întârziate care par să te invite înapoi într-o lume care nu mai există. Rezistați impulsului de a merge pe calea amintirilor, mai ales dacă nu vă aduce beneficii.

Balanță

Un prieten poate fi ultima ta alegere pentru a ieși în acest weekend, dar este partenerul perfect pentru viața ta în acest moment. Cu un prieten, nu există obligații și te poți bucura de toate conversațiile amoroase atunci când te uiți la un film sau când vorbești despre persoana ideală cu care vrei să fii în viitor.

Scorpion

Scorpion, muncești din greu pentru dragoste și acolo unde îți investești timpul și energia în relația ta, vei vedea cum lucrurile înfloresc și cresc. S-ar putea să nu ai întotdeauna impresia că partenerul tău îți apreciază eforturile, dar dragostea care este consecventă și constantă este atât de rară - asta este ceea ce te face neprețuit.

Săgetător

Ai încredere în dragoste, Săgetătorule. Credința ta în iubire este ceea ce face ca această experiență să fie atât de specială. Vezi semnele frumoase că universul este întotdeauna acolo pentru a-ți aduce ceea ce ai nevoie, iar acum ar putea fi o altă persoană care te va ține strâns în brațe și nu te va lăsa niciodată să pleci.

Capricorn

Viitorul tău este deja predestinat, Capricorn, tot ce trebuie să faci este să te prezinți. Te afli într-un loc în care visele tale pot fi împărtășite cu cineva care le ține aproape de inimă. Nu trebuie să-ți fie teamă de viitor. Să fii tu însuți este cel mai sigur lucru pe care îl poți face acum.

Vărsător

Lucrurile iau o întorsătură favorabilă și vă veți îndrăgosti. O să vă întâlniți sufletul pereche. O persoană care îți va înțelege ciudățeniile și personalitatea unică într-un mod în care nimeni altcineva nu o face.

Pești

Anticipați un viitor frumos, Pești. Viața ta amoroasă este pe cale să se schimbe în bine. Vei găsi pe cineva care nu numai că se potrivește în lumea ta, dar vrea să o înfășoare pe a sa în jurul tău.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel