Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 8 aprilie. O ZODIE este pregătită să-și întemeieze o familie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Îți dorești o experiență senzuală cu cineva drag. Ziua de astăzi este perfectă pentru o cină la lumina lumânărilor și pentru a vă ține de mână în timp ce vă plimbați sub stele.

Taur

Sunteți profund conectat cu dorințele și dorințele personale. Acolo unde este posibil să vă fi deconectat. de inima dvs. începeți să vă simțiți mai conștient și mai deschis, ceea ce duce la vulnerabilitate și la o nevoie de iubire.

Gemeni

Astăzi, o durere sufletească te poate determina să iei o decizie pe care nu vrei să o iei. S-ar putea să trebuiască să vă luați la revedere de la o amintire și să treceți la un nou capitol din viața dumneavoastră. Acest lucru poate fi un lucru bun odată ce îmbrățișezi oportunitatea.

Rac

O prietenie apropiată se poate îndrepta într-o direcție nouă, romantică. S-ar putea să ezitați să vă schimbați relațiile de prietenie din cauza fricii de a pierde ceea ce aveți, dar gândul va aștepta să vedeți ce se va întâmpla mai departe.

Leu

O idilă la locul de muncă ar putea deveni un subiect  de bârfă la serviciu. Păstrați-vă problemele personale pentru dvs. și evitați să folosiți dezvăluirea completă pentru a controla moara de zvonuri.

Fecioară

Dacă aveți planuri de căsătorie și doriți o ceremonie religioasă, astăzi este o zi bună să dați telefoane pentru a vedea ce cerințe bisericești trebuie să îndepliniți. Vei dori să obții informații despre calendarul și nevoile pentru planificarea viitoare.

Balanță

Astăzi, o relație pe butuci ar putea dezvălui în sfârșit o modalitate de a îmbunătăți lucrurile. Un secret rănit vă poate fi dezvăluit printr-o conversație intimă prin SMS.

Scorpion

Dragostea se poate simți ușor mai complicată decât de obicei. Astăzi, romantismul poate fi greu de coordonat cu partenerul și, chiar dacă locuiți împreună, este dificil să vă vedeți din cauza constrângerilor de timp. Va trebui să faceți un efort suplimentar pentru a crea oportunități pentru timp de calitate.

Săgetător

Ceea ce ți se pare romantic s-ar putea să nu fie florile tradiționale, ciocolata sau troparele de întâlnire exagerate. Astăzi, ceea ce îți atinge inima sunt toate lucrurile mici pe care le poate aduce o relație. Atunci când partenerul tău semnificativ te ajută la o treabă, face cafeaua sau stă liniștit în aceeași cameră în timp ce tu te concentrezi la muncă, spune-i că este apreciat.

Capricorn

Astăzi fiți creativi și faceți ceva romantic din punct de vedere amoros. Scrieți un bilet de dragoste. Lăsați post-it-uri acolo unde partenerul dvs. le va găsi. Faceți un pic mai mult efort pentru a vă împărtăși afecțiunea și dragostea.

Vărsător

Astăzi, întemeierea unei familii ar putea fi un lucru la care te gândești. Dacă doriți să vă extindeți casa cu copii sau chiar cu un animal de companie, este o zi excelentă pentru a discuta despre asta și a vedea ce trebuie să faceți amândoi pentru a face această tranziție o realitate.

Pești

Ziua de astăzi este perfectă pentru a scrie un bilet de dragoste sau pentru a trimite o felicitare dulce partenerului prin poștă. Ești deschis expresiv și gata să împărtășești ceea ce te preocupă în profunzime despre dragoste și construirea unei relații intime și de durată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel