Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 5 noiembrie: Este o zi excelentă pentru a explora cât de compatibili sunteți

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Este timpul să vă bucurați de toate lucrurile frumoase pe care vi le poate aduce viața. Meriți să fii răsfățată, Berbec, așa că lasă pe cineva să te doboare și să te iubească în moduri la care doar ai visat. Fii de acord să permiți unei persoane să meargă mai presus de ceea ce au făcut alții și vezi cât de bine te poate face să te simți.

Taur

Iubirea adevărată se construiește în timp, iar atunci când ați trăit multe experiențe împreună nu face decât să vă ajute pasiunea să devină mai profundă și mai frumoasă pe zi ce trece. Este important să fii deschis la experiențe noi și să asculți lucrurile fără a avea nevoie să controlezi rezultatul. Să-ți asculți partenerul poate fi de mare folos astăzi.

Gemeni

Atunci când doi oameni se iubesc, ideea de compromis este ceva ușor de acceptat.Înveți să privești relația într-un mod în care nu o făceai până acum. Parteneriatul vostru ca o echipă este ceea ce vă doriți să crească. Ești dispus să renunți la ceva de care credeai că ai nevoie pentru a avea ceea ce îți dorești cu această persoană.

Rac

Știi că te afli în locul potrivit atunci când ești ținut în brațe și există o eliberare de frică. Astăzi, energia este acolo pentru a ști dacă persoana cu care ești este cea potrivită pentru tine sau dacă nu este. Ascultă-ți inima pentru a ști dacă ceea ce simți este real sau dacă este mai mult o fantezie în care speri ca așteptarea să se termine.

Leu

Umple-ți viața cu toate lucrurile care o fac completă. Iubirea este ceea ce face ca o casă să fie un cămin și nu contează dacă ești singur sau într-o relație cu o altă persoană. Dacă spațiul tău personal este plin de lucrurile pe care le iubești, este ca și cum întreaga lume ar avea dreptate.

Fecioară

O conversație de calitate este o modalitate minunată de a crea legături și de a te apropia de o persoană de care ești îndrăgostit. Puteți vedea în viața celuilalt prin modul în care vă împărtășiți și glumiți despre subiecte pe care amândoi le găsiți fascinante. Este o zi excelentă pentru a explora cât de compatibili sunteți și cât de conectate pot fi mințile voastre.

Balanță

Astăzi, apar conflicte când vine vorba de lucruri pe care le consideri "lucruri". Unele comori este mai bine să le păstrezi pentru tine. S-ar putea să vă simțiți în conflict pentru că nu vreți să împărțiți tot ceea ce aveți cu partenerul dvs. Dar, este în regulă să ai mici zone din viața ta care sunt doar pentru tine, ca să te bucuri de ele. Sunteți o persoană întreagă, iar parteneriatul vostru nu anulează toate lucrurile care vă reprezintă ca individ.

Scorpion

Vrei să știi mai multe. Intimitatea este ceva la care tânjești, Scorpionule. Dincolo de aspectul fizic, ceea ce speri să găsești la persoana potrivită este transparența și onestitatea totală. Îți dorești să îi cunoști toate secretele și chiar și lucrurile de care se teme. Îți poate fi greu să simți că ești cu adevărat îndrăgostit dacă există domenii ale vieții de care partenerul tău te-a exclus.

Săgetător

Trecutul este greu de uitat, dar nu imposibil. Sunt momente pe care ți-ai dori să nu le fi trăit niciodată, dar fac parte din ceea ce ești. Nu trebuie să permiți ca anumite persoane sau momente să te definească, dar nu încerca să diminuezi lecția pe care ți-au dat-o.

Capricorn

Un prieten bun s-ar putea să se îndrăgostească de tine. Semnele pot fi peste tot și le observi, dar este și greu să nu-i rănești sentimentele dacă nu te interesează în același mod. Ar putea fi timpul să vorbiți despre ce se întâmplă, astfel încât să fiți amândoi clari și pe aceeași lungime de undă.

Vărsător

Respectul este esențial pentru iubire, iar astăzi s-ar putea să îți dorești mai mult respect decât pasiune într-un parteneriat. Dorința de a fi ținut în mare respect poate fi în prim-planul minții tale astăzi. Atunci când simți acest lucru, te poți simți ușor rănit de nesimțirea celuilalt. Cel mai bine este să fii transparent în legătură cu ceea ce îți dorești și ai nevoie.

Pești

Credeți în imposibil atunci când vine vorba de dragoste. Uneori este nevoie doar de puțină distanță pentru ca o persoană să vadă ce pierde. Absența ta poate spune toate cuvintele pe care nu ești în stare să le spui, dar pe care vrei ca iubirea ta să le audă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel