Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 24 septembrie. O pasiune secretă poate fi dezvăluită

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Fii mai puțin critic cu tine însuți. Toată lumea trece prin procesul de trezire. Abia acum începeți să vedeți despre ce este vorba în această relație. Acordă-ți suficient timp pentru a înțelege ceea ce universul tocmai ți-a dezvăluit.

Taur

Bunătatea nu înseamnă că trebuie să îți cobori standardele. Aveți voie să vă spuneți părerea și să spuneți ce aveți nevoie și ce vă doriți de la o altă persoană. S-ar putea să nu-ți înțeleagă îndrăzneala, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci pe deșteptul.

Gemeni

Iubirea este un scop. Ești gata să ieși din carapacea ta și să fii transparent și vulnerabil de dragul romantismului. Ai petrecut suficient timp fiind pe cont propriu și acum este timpul să te întâlnești din nou cu cineva.

Rac

Uneori, lipsa de comunicare este un lucru bun. Blândețea este ceea ce este necesar atunci când tu și partenerul tău semnificativ nu păreți să vă înțelegeți. Poate fi ușor să spui că ai dreptate și să crezi că cealaltă persoană greșește. Blândețea ajută la menținerea relației puternice în timp ce lucrați prin obstacolele voastre.

Leu

Planificați să lucrați împreună ca o echipă. Împreună este totul. Chiar și atunci când te simți singur, mentalitatea ta este cea care ajută ca o relație să se apropie tot mai mult, în loc să se destrame.

Fecioară

Fii pozitiv. Renunțarea nu înseamnă neapărat că nu vei fi niciodată cu cel pe care îl iubești pentru totdeauna. Uneori, cel mai iubitor lucru pe care îl poți face este să lași pe cineva să vadă cum este viața fără tine. Dacă dragostea ta este reală, atunci ei vor ști.

Balanță

Fiecare zi este o șansă pentru dragoste. Uneori, percepția pe care o ai despre cineva se va schimba într-o clipă. Fie îți arată cine sunt cu adevărat și te dezamăgești, fie te îndrăgostești de ei mai pasional ca niciodată. Astăzi este ziua în care înțelegi frumusețea cuiva, chiar dacă are defecte vizibile.

Scorpion

Prietenii sunt alături de tine atunci când ai nevoie de ei. Un prieten onest valorează mai mult decât orice altceva pe lume. Chiar și atunci când trebuie să-ți spună un adevăr dureros, dragostea lor este autentică și reală. Ei sunt genul de oameni care te protejează și te ajută să vezi când faci ceva care te-ar putea răni în viitor.

Săgetător

S-ar putea să descoperi că pasiunea ta este munca. Sunteți gata să priviți dincolo de relații ca fiind singurul mijloc de a vă umple inima. Desigur, iubești romantismul și toate lucrurile care vin cu el, dar o carieră pe care o construiești poate fi o pasiune arzătoare pentru tine, care este la fel de puternică ca orice romantism.

Capricorn

Puteți înlocui amintirile vechi cu altele noi. Atunci când treceai printr-un proces de vindecare, s-ar putea să te gândești în cele din urmă la trecut. Dar acum sunteți gata să creați noi experiențe cu oameni diferiți și să vedeți cât de frumoasă poate fi o nouă viață pentru dumneavoastră după o despărțire.

Vărsător

O pasiune secretă poate fi dezvăluită. Este momentul să înțelegeți ce simte cineva pentru dumneavoastră. S-ar putea să își fi ascuns dragostea pentru tine prea mult timp și acum este gata să îți spună cât de mult îi pasă.

Pești

Sunteți pregătit pentru dragoste. Să fii singur a fost o experiență specială pentru tine, dar acum ești pregătit să te asociezi cu cineva. S-ar putea să descoperi că această persoană te înțelege la fel de mult cum ai avut mereu nevoie. Iar atunci când sunteți împreună, nu simți că te ridici de la libertate, ci, dimpotrivă, că ți-o găsești.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel