Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 19 martie. O ZODIE trebuie să fie ATENTĂ la echilibru

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ai încredere în instinctele tale, Berbec. Chiar și o minciună poate fi greșită atunci când este livrată într-un mod care te împiedică să vezi adevărul în mod clar. S-ar putea să-ți placă dansul înșelăciunii atunci când joacă în favoarea ta, dar astăzi fii atent, deoarece cazul unei indiscreții poate duce la expunere în viitor.

Taur

Intimitatea este atât de importantă, iar acest lucru este mai mult decât ceea ce se întâmplă la nivel fizic. Există o nevoie puternică ca tu și cineva de care te îndrăgostești să fiți personali și apropiați la nivel de conversație. Așa că, atunci când te gândești la discuții  la sfârșitul nopții, încearcă să îți cunoști partenerul ascultându-l fără să ceri prea multe lucruri în schimb.

Gemeni

Este greu să recâștigi respectul odată ce acesta s-a pierdut între tine și o altă persoană. Este normal să simți emoții puternice în anumite momente, dar ai mare grijă și la modul în care te exprimi. 

Rac

După o despărțire, șocul inițial începe să se estompeze și simțiți un puternic sentiment de neîncredere în ceea ce s-a întâmplat. Este un moment greu de parcurs pentru tine, Rac, deoarece sentimentele tale sunt acolo pentru a le procesa și a medita. S-ar putea să nu-ți placă disconfortul procesului de vindecare.

Leu

Nu există învingători atunci când două persoane nu se mai înțeleg între ele. Așa că, dacă poți, încearcă să privești lumea din perspectiva celeilalte persoane. S-ar putea să descoperi că te dezvolți exponențial odată ce ai învățat să mergi o milă în pantofii altei persoane.

Fecioară

Detaliile contează Fecioară, așa că modul în care iubești și ceea ce faci pentru a-ți arăta grija și preocuparea în fiecare zi face toată diferența. Fii lumina de care simți că ai nevoie și arată-le celor dragi că îți pasă chiar și atunci când nu o poți spune în cuvinte.

Balanță

Adevăratul romantism poate fi găsit în detalii. Este important să găsești un bun echilibru între grija față de ceilalți și față de tine însuți, deși acest lucru s-ar putea să nu fie întotdeauna ușor. Încercați să găsiți un bun echilibru între cele două.

Scorpion

Aveți încredere în intuiția dvs. S-ar putea să fii nesigur în legătură cu anumite lucruri, dar inima ta nu te va îndruma niciodată greșit.Este pură și știe întotdeauna de ce are nevoie sufletul tău. Așa că ai încredere în tine pentru a face ceea ce este cel mai bine.

Săgetător

Spune ce gândești. Atunci când simți că nu ești sigur ce să gândești sau să spui, fii sincer și începe. Aveți mai multă autoritate pentru a-i influența pe ceilalți decât vă dați seama. Este o responsabilitate mare, dar ești la înălțimea sarcinii.

Capricorn

În dragoste, este normal să ai îndoieli sau să te simți nesigur, mai ales atunci când lucrurile sunt noi. S-ar putea să nu transpiri în mod constant încredere, Capricorn. Dar, aceste sentimente vor trece și te vor ajuta să știi unde trebuie să faci cea mai mare muncă interioară.

Vărsător

Încercați să nu cheltuiți bani pentru a vă dovedi dragostea față de o altă persoană. Este posibil să simțiți dorința de a vă răsfăța dragostea față de cineva la care țineți. Cu toate acestea, este esențial să înțelegi de ce dorești să îți demonstrezi latura romantică în moduri cumpărate din magazin. Încearcă să faci acte de serviciu sau să petreci timp de calitate cu celălalt.

Pești

Este atât de ușor să te pierzi într-o relație. Atunci când simți că nu mai ești tu însuți, retrage-te și evaluează unde au deviat lucrurile de la curs. S-ar putea să-ți fie mult mai ușor să simți unde ai cedat prea mult și să înveți lecția de care ai nevoie din această relație.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel