Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 13 august. O zodie își ascunde sentimentele

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Muhammadh Saamy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Muhammadh Saamy

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbec, abordați mai încet dragostea. S-ar putea să fii gata să sari într-o situație cu ambele picioare, dar să-ți lași inima să se familiarizeze cu cineva este întotdeauna un lucru inteligent de făcut în dragoste.

Taur

O conexiune de suflet pereche se află la orizont, Taur. Sunteți mai pregătit acum că inima dvs. este vindecată. Poți da din tine fără teamă, așa cum nu ai făcut-o în trecut. Trimiți semnalele potrivite, iar asta atrage cel mai bun tip de iubire.

Gemeni

Astăzi, s-ar putea să vă ascundeți adevăratele sentimente de teama de a nu fi rănit. S-ar putea să nu vreți ca cineva să știe că v-a trezit inima chiar acum. S-ar putea să fie prea devreme să le spui că au toată atenția ta.

Rac

Inocența inițială a unei noi iubiri a dispărut, Rac. Vedeți defectele fatale ale celuilalt semnificativ, iar acum totul se reduce la cât de bine puteți să-l iubiți necondiționat. Aceasta este o parte complicată a iubirii, dar este ceea ce te va transforma în iubitul care ai știut întotdeauna că poți fi.

Leu

Ați pierdut un sentiment de pace într-o relație, dar puteți restabili armonia. Aduceți-i partenerului dvs. îngrijorările dvs. și vedeți dacă există o modalitate de a vă întâlni la jumătatea drumului.

Fecioară

Sunteți nesigur de intențiile cuiva și este esențial să îl întrebați care sunt acestea. Să-i dai de înțeles unei persoane că ești interesat de gândurile și sentimentele sale poate fi o provocare. Dacă ți-e teamă să întrebi, ascultă-i acțiunile, deoarece acestea vorbesc mai mult decât cuvintele.

Balanță

Aveți o percepție ascuțită a iubirii și este bine să aveți încredere în instinctele dvs. Îți poți da seama dacă cineva este o persoană bună sau nu. Dacă inima ta nu vede ceea ce vrea să vadă, este posibil ca sentimentele tale să se închidă.

Scorpion

Caută frumusețea interioară, Scorpionule. S-ar putea să fiți atras de iluzia a ceea ce o persoană are de oferit pentru că sunteți încântat de aspectul ei. Dar ceea ce va face ca această dragoste să dureze este ceea ce poartă pe inimă.

Săgetător

Iartă pe cineva dacă poți, Săgetătorule. Atunci când iubești o persoană din toată inima, poate fi mult mai ușor pentru că vrei să știi că o înțelegi. Este posibil ca timpul să nu vindece rana, dar relația voastră poate câștiga ceea ce s-a pierdut cu răbdare și înțelegere.

Capricorn

Există speranță odată ce începe vindecarea, Capricorn. La început, viața ta amoroasă s-a simțit întoarsă pe dos la pierderea cuiva din viața ta. Dar acum ești îndrăgostit de tine însuți și mult mai vital decât oricând. Poți alege oficial o persoană care să te iubească cum trebuie pentru că ai învățat să te vindeci.

Vărsător

În dragoste, vrei să dai mereu dovadă de discernământ. Așa că ai încredere în instinctele tale, Vărsătorule. Dacă ceva nu ți se pare corect, nu ignora această emoție. Ar putea exista steaguri roșii pe care nu le vezi.

Pești

A fi recunoscător pentru ceea ce a făcut cineva pentru tine nu înseamnă că trebuie să fii un preș. Sentimentele și gândurile tale contează, așa că, pentru astăzi, fii dispus să stabilești o limită atunci când simți că o persoană ți-a călcat pe inimă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience