Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 4 mai. O zodie va găsi ceea ce caută în materie de romantism

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - DRAGOSTE- Berbec

Berbec, nesiguranța te poate determina să reacționezi într-un mod în care nu ai face-o. Încercați să vă păstrați calmul atunci când simțiți că lucrurile s-au schimbat. Fii deschis la posibilitatea că este nevoie de mai multe informații și că vei înțelege pe deplin ce se întâmplă în curând.

Horoscop - DRAGOSTE- Taur

Ești cel cu care îți petreci timpul, Taur. Să presupunem că te-ai înconjurat de oameni care te încurajează să fii iubitor. În acest caz, vei vedea cât de uimitor energia lor pozitivă se răsfrânge asupra ta și atrage mai mulți oameni minunați în calea ta.

Horoscop - DRAGOSTE- Gemeni

Trecutul nu este acolo pentru a vă face rău, ci pentru a vă arăta ce nu trebuie să faceți în următoarea relație. Câștigi atât de multă înțelepciune și cunoștințe acum, Gemeni, și este atât de ușor pentru tine să culegi ceea ce trebuie să știi pentru a fi un iubit și un partener mai bun.

Horoscop - DRAGOSTE- Rac

Crede în puterea iubirii, Racule, pentru că un miracol s-ar putea să se desfășoare în fața ochilor tăi.Uneori trebuie să treci prin momente dificile pentru a reconstrui un viitor mai frumos împreună. O pierdere poate deveni, de fapt, cel mai mare câștig al tău în dragoste.

Horoscop - DRAGOSTE- Leu

Împărtășirea unui secret poate fi un moment de legătură între tine și partenerul tău, Leu. Sunt lucruri pe care oamenii nu le știu decât dacă le spui tu.Iar atunci când rușinea este expusă la lumină, ea își pierde puterea, iar frica începe să dispară. Acesta este momentul în care dragostea își poate găsi în sfârșit locul în viața ta și o poate numi acasă.

Horoscop - DRAGOSTE- Fecioară

Sectorul tău de angajament primește un impuls astăzi, Fecioară. Este posibil ca o persoană să nu-și dea seama că aveți nevoie să auziți că sunteți împreună ca un cuplu.Așadar, atunci când în cele din urmă vei ajunge să trăiești acest moment special, este și o oportunitate pentru ei să înțeleagă cât de tandră este inima ta.

Horoscop - DRAGOSTE- Balanță

Munca ta asiduă ajută la progresul relației tale, Balanță. Este un moment frumos să gândești pozitiv și să vezi cât de mult poate face bine dragostea în viața ta.

Horoscop - DRAGOSTE- Scorpion

Latura ta romantică și firea ta dornică de plăcere primesc un impuls în departamentul amoros. Vei găsi ceea ce cauți în materie de romantism astăzi. Este o zi frumoasă pentru a-ți urmări dorințele inimii.

Horoscop - DRAGOSTE- Săgetător

Ceva bun se întâmplă în viața ta amoroasă. Prezența ta se simte ca și cum ai veni acasă la cineva special, Săgetătorule. Ceva din îndrăzneala ta sinceră este curajul de care este nevoie.

Horoscop - DRAGOSTE- Capricorn

Cuvintele amabile ajung departe astăzi, Capricorn, așa că folosește-le. Vorbești de viață cuiva care are nevoie să audă că i se poartă de grijă. Încurajările tale aduc o nouă viață în viața unui prieten astăzi.

Horoscop - DRAGOSTE- Vărsător

Viitorul tău în dragoste este luminos, Vărsătorule. Ceva crește în inima ta și te ajută să te vindeci. Poate că ai crezut că nu vei trece niciodată peste durerea de inimă din trecut, dar uite că o faci.

Horoscop - DRAGOSTE- Pești

Când spui cuiva "Te iubesc", asigură-te că vorbești serios. Este atât de ușor să spui aceste trei cuvinte ca un gest prietenos, dar pentru ziua de astăzi, fii prudent, deoarece cineva ar putea să ia acest lucru la inimă și să simtă speranța că poate exista ceva special între voi doi. Aveți grijă să nu induceți în eroare o persoană, mai ales dacă simțiți că sentimentele ei cresc pentru voi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel