Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 27 aprilie. Un nou început pentru o ZODIE

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - DRAGOSTE- Berbec

Odată ce îți înfrunți temerile în dragoste, este greu să te mai întorci vreodată la sentimentul de frică.S-ar putea să nu fii pregătită să încerci din nou, dar, în curând, lucrurile care te împiedică să îți deschizi emoțiile față de cineva nou vor fi în urmă. Deocamdată, dezvoltă-te și învață despre cine ești.

Horoscop - DRAGOSTE- Taur

Prieteniile pot părea să vă stea în calea bucuriei de viața amoroasă.Chiar nu este ușor să fii cu cercul tău social atât de mult pe cât ți-ar plăcea sau obișnuiai să fii atunci când cultivi o relație romantică cu altcineva. S-ar putea să ți se pară mult mai ușor să te distanțezi încet pentru a face loc pentru mai multă dragoste.

Horoscop - DRAGOSTE- Gemeni

Nu poți depune decât un efort limitat, iar apoi depinde de prietenul tău sau de partenerul tău de viață să te ajute.Deocamdată, s-ar putea să te afli într-un ritm în care trebuie să nu mai insiști atât de mult și să începi să lași lucrurile să se întâmple în termenii lor.

Horoscop - DRAGOSTE- Rac

Visele de dragoste nu te pot duce departe. Astăzi, ceea ce ai nevoie sunt acțiuni care să dovedească faptul că dragostea există sau nu. S-ar putea să ți se pară o provocare sau chiar confuz să știi unde se află relația ta. Astăzi, a cere cuiva să își arate dorința sau să facă din timpul petrecut împreună o prioritate ar putea duce la mai multă confuzie.

Horoscop - DRAGOSTE- Leu

Când Venus se conjunctează cu Neptun, ceea ce te așteptai să devină al tău într-o relație poate începe să demonstreze începuturi false și promisiuni deșarte. Este atât de sfâșietor să te gândești că dezamăgirea ar putea să îți bată la ușă. Dar, Leu, așteptările plasate prea sus, prea devreme, pot fi greu de respectat pentru tine sau pentru cealaltă persoană. Așa că, dacă este posibil, arată puțină grație situației tale.

Horoscop - DRAGOSTE- Fecioară

Atunci când angajamentele și relațiile ajung la un punct în care lucrurile trebuie să se termine sau nu mai pot fi la fel, se poate simți ca o formă de respingere, chiar dacă tu ai fost persoana care a inițiat despărțirea. Astăzi, distanța pe care o simți într-o relație poate deveni revelatoare și îți poate da indicii despre ce vă rezervă viitorul ca și cuplu și, dacă nu, de ce ar putea fi așa.

Horoscop - DRAGOSTE- Balanță

Este nevoie de o schimbare a rutinelor zilnice pe care le practicați în relația voastră.Anumite lucruri care obișnuiau să vă ofere un sentiment de confort s-ar putea să vi se pară acum vechi, învechite și poate nefolositoare. Discutați despre ceea ce ați dori să faceți și împărtășiți-vă ideile.S-ar putea să descoperiți că startul zilnic obișnuit se poate deschide către noi experiențe, cum ar fi o plimbare de dimineață sau o mică excursie la o cafenea pentru a începe ziua.

Horoscop - DRAGOSTE- Scorpion

Ceea ce credeai sau simțeai cândva că este romantic se poate schimba. Te transformi într-o persoană nouă în fiecare zi și ceea ce te-a fermecat înainte ar putea avea nevoie de un impuls de idei. Când începi să încerci lucruri noi, emoțiile te vor urma.

Horoscop - DRAGOSTE- Săgetător

Poate că familia nu este întotdeauna aproape, dar dragostea este întotdeauna acolo. Poate simțiți că aveți nevoie de un mic spațiu de siguranță sau de distanță față de membrii familiei care au intenții bune, dar care nu sunt întotdeauna amabili cu sfaturile sau feedback-ul lor.Un pic de perspectivă poate fi de mare ajutor și vă poate da curajul de a spune ce gândiți atunci când aveți nevoie să o faceți.

Horoscop - DRAGOSTE- Capricorn

Poate că o persoană în care credeați că puteți avea încredere vă ascunde informații sau nu este perfect transparentă în legătură cu o situație cu care vă confruntați. S-ar putea să fie nevoie să întrebați de mai multe ori pentru a ajunge la esența unei probleme.

Horoscop - DRAGOSTE- Vărsător

Banii vin și pleacă, dar un lucru pe care nu-l poți face cu banii este să cumperi dragostea sau o relație perfectă.Încercați să rezistați tentației de a trata un partener semnificativ în același mod în care acesta nu vă arată afecțiunea sa. Fii prudent atunci când te întâlnești cu cineva și lasă timpul să dovedească ce tip de iubire experimentezi.

Horoscop - DRAGOSTE- Pești

Sunt lucruri despre tine pe care vei dori să le schimbi, și în bine, Pești.Ești într-un loc în care viața ta poate fi exprimată în artă, muzică și chiar în mâncare. Permite-ți să ai acest moment și să îți dezvolți oportunitățile în tot ceea ce ți-ar plăcea să experimentezi în lume.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel