Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 24 august. O persoană nouă va apărea în viața unei zodii

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Țintește spre bucurie în dragoste, Berbec. Persoana potrivită va găsi personalitatea și trăsăturile tale încântătoare și se va îndrăgosti de cine ești, nu de ceea ce spera să fii. Dacă simți că lucrurile sunt ciudate încă de la început, sunt șanse să nu fii cu persoana potrivită.

Taur

Trăiește momentul, Taur. Există ceva atât de magic în a fi alături de persoana la care ții mai mult decât la orice pe lume. Vezi în viața lor și îți permit să te apropii mai mult decât în trecut. Răsfață aceste momente și îmbrățișează-le pentru tot ceea ce au mai special.

Gemeni

Respectul și dragostea merg mână în mână, Gemeni. Atunci când simți că ești apreciat și apreciată, este mult mai ușor să-ți deschizi inima și să fii vulnerabilă. Atunci când simți că o persoană nu este capabilă să îți ofere respectul de care ai nevoie, este mult mai greu de făcut și poate că poate deveni un motiv de ruptură.

Rac

Nu există reguli împotriva bunăvoinței față de ceilalți. Chiar dacă tu nu mai simți același lucru sau dacă ei nu mai par să te placă la fel ca înainte, adevăratul test al caracterului tău este modul în care amândoi sunteți capabili să vă tratați unul pe celălalt după ce așteptările au luat sfârșit și sunteți gata să vă despărțiți.

Leu

Căutați pe cineva care să vă ofere loialitatea pe care o oferiți cu atâta plăcere în schimb. Ai o inimă atât de mare, de leu, încât îți dorești o persoană în viața ta care să îți arate aceeași pasiune și dorință în schimb.

Fecioară

Toată lumea are un trecut, iar acesta este cel care face ca o persoană să fie ceea ce este astăzi. Poate fi greu să împaci părți din istoria partenerului tău când te gândești la lucruri pe care ți-ai fi dorit să nu le fi făcut. Cu toate acestea, nu te grăbi să renunți la dragostea ta pentru că nu ești în stare să ierți ceea ce au făcut înainte de a te fi cunoscut. Păstrați lucrurile în perspectivă.

Balanță

Dragostea necesită răbdare și creativitate, Balanță. Atunci când viața ta amoroasă pare că a devenit învechită, este întotdeauna o idee bună să încerci lucruri noi și să abordezi romantismul cu un aer proaspăt. Începeți cu întâlnirile voastre și poate vă gândiți la un nou mod de a spune "te iubesc" care este neașteptat și cu adevărat romantic.

Scorpion

Atunci când te îndrăgostești de cineva, o parte din tine este abandonată pentru a deveni o unitate și un cuplu. Acest lucru poate însemna renunțarea la unele așteptări nesatisfăcute. Compromisul poate părea un cuvânt negativ atunci când simți că lucrurile trebuie să se schimbe, dar cuplurile care cresc împreună se schimbă, iar dacă asta vă ajută să rămâneți împreună, gândiți-vă dacă merită sau nu pentru voi.

Săgetător

Două persoane trebuie să aibă dorința de a se servi reciproc într-un fel sau altul atunci când fac parte dintr-un cuplu. Tu și jumătatea ta semnificativă veți vedea cum a fi pentru cealaltă persoană este unul dintre cele mai mari salturi de credință care vă dezvoltă relația. S-ar putea chiar să deveniți ușor competitivi cu privire la cât de mult puteți să vă oferiți unul altuia de dragul de a vă exprima dragostea.

Capricorn

Există ceva atât de satisfăcător în a găsi persoana potrivită în viața ta. Ai întâlnit-o pe cea potrivită și și ea simte același lucru pentru tine. Căutările s-au terminat și tot ceea ce ai sperat și visat se așează la locul lor, exact așa cum ți-ai imaginat pentru viața ta amoroasă.

Vărsător

Uneori te doare să-ți imaginezi că poți iubi pe cineva atât de mult și că și el te iubește, dar ești om și faci greșeli. Astăzi, este important să acorzi iertare persoanei tale speciale în avans, înainte ca aceasta să facă vreo greșeală. Odată ce ești capabil să dai cuiva spațiu pentru a face greșeli, se pot întâmpla lucruri uimitoare în viața ta amoroasă, inclusiv dragoste necondiționată cu prietenie.

Pești

Fii prietenos cu partenerul tău, Pești. Familiaritatea vă poate face pe amândoi să profitați de cealaltă persoană fără un motiv întemeiat. Încearcă să nu te obișnuiești atât de mult să te vezi cu jumătatea ta semnificativă încât să nu te mai simți special sau uimitor să fii cu ea la sfârșitul zilei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel