Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 2 noiembrie. O zodie trebuie să își asculte inima

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Nu-i așa că dragostea este uimitoare? În momentul în care crezi că orice speranță a dispărut, sentimentele pe care le ai pentru cineva găsesc o cale de a reveni din nou. Distanța face ca inima să devină mai bună, Berbec. Un pic de timp pentru tine însuți te-ar putea ajuta pe tine și pe partenerul tău să apreciați ceea ce aveți împreună și care este bun.

Taur

Prietenia pe care o ai cu partenerul tău are nevoie de puțină tandrețe. Atunci când intrați într-un ritm unul cu celălalt este ușor să neglijați acest aspect valoros al relației voastre. Poate că nu te-ai gândit că ceva ar putea să vă despartă, dar viața are un mod ciudat de a pune o barieră între îndrăgostiți. Fă-ți un scop din a lucra la apropierea voastră.

Gemeni

Respectul în dragoste este atât de important, dar este mai mult decât a avea respect reciproc unul pentru celălalt. Include și cât de mult știu ceilalți despre relațiile voastre.Dacă împărtășești prea multe în afara parteneriatului pe care îl ai cu partenerul tău semnificativ, atunci, chiar dacă rezolvați lucrurile, prietenii și familia își pot pierde respectul pentru uniunea voastră. Asigură-l fiind atent la ceea ce decideți să vorbiți, mai ales dacă știți că lucrurile se vor rezolva mai târziu.

Rac

Vei avea multe suflete pereche în timpul vieții tale, Rac. Fiecare persoană cu care sufletul tău se conectează îți lasă o lecție din care să înveți. S-ar putea să nu ajungeți unul cu celălalt dintr-un motiv sau altul, dar experiența este frumoasă și merită timpul și atenția ta.

Leu

Odată ce spui cuiva un secret, acesta își pierde abilitatea de a te reține și de a te controla. Vezi că o persoană nu fuge de tine din cauza lucrurilor pe care credeai că le-ar putea îndepărta. Ești liber de a fi controlat de o frică care, de fapt, nu era atât de puternică pe cât credeai că este.

Fecioară

O relație se schimbă în timp. Există o diferență între persoana care erați cândva și persoana care sunteți acum. Deoarece niciunul dintre voi nu mai este aceeași persoană care a fost înainte, există o mulțime de motive noi pentru ca amândoi să vă redescoperiți unul pe celălalt și să găsiți o modalitate de a aprecia această nouă latură a celuilalt pe care niciunul dintre voi nu o recunoscuse până acum.

Balanță

Mai puțin poate fi mult mai mult. Adesea, oamenii își aduc așteptările într-o relație, dar acest lucru te poate duce pe calea dezamăgirii și a sentimentului că pierzi ceva. Fii conștient de momentul în care te afli acum. Există atât de multe experiențe minunate pe care le puteți avea împreună în acest moment și nimic nu trebuie să se schimbe cu adevărat, atâta timp cât puteți găsi un motiv pentru a fi fericiți.

Scorpion

Ceea ce obișnuiați să găsiți romantic a evoluat în timp. Te-ai maturizat și ai devenit mai sofisticat și mai puțin pretențios cu fiecare nouă experiență. Acum, că ai crescut și ai devenit o persoană atât de uimitoare, nevoile și dorințele tale sunt clare. Ai claritate emoțională.

Săgetător

S-ar putea ca familia ta să nu înțeleagă ce vezi la un iubit, dar ce contează asta? Ești propria ta persoană, Săgetătorule. Prietenii și familia ta pot crede că știu ce este cel mai bine pentru tine, dar drumul tău în viață are un alt scop. Ascultă-ți inima, deoarece te ajută să te ghidezi de-a lungul călătoriei tale.

Capricorn

Nu toate conversațiile merită să fie finalizate. O ceartă sau o formă de dezacord poate că ți s-a părut necesară pe moment, dar acum vezi lucrurile altfel. Un somn bun vă poate limpezi mintea și vă poate ajuta să vă dați seama că punctul de vedere a fost mai puțin important decât dragostea voastră. Știi ce vrei să prioritizezi, iar a avea dreptate nu se află în capul listei tale.

Vărsător

Atunci când cineva drag are nevoie de ajutor, nu te deranjează să dai o mână de ajutor; de fapt, consideri contribuția ta ca fiind bani bine cheltuiți. Să-ți ajuți partenerul să se pună pe picioare și să se simtă în siguranță este un sacrificiu pe care ești dispus să-l faci. O faci datorită faptului că iubești mult această persoană și vrei să știe că ai încredere că intențiile sale față de tine sunt bune.

Pești

Ați sperat că lucrurile vor merge bine pentru dumneavoastră și noul partener. Bineînțeles, vă așteptați să existe câteva hopuri pe parcurs, dar pentru asta sunteți aici. Vrei să experimentezi toate bucuriile iubirii și ale vieții, indiferent cât de provocatoare sau frumoase ar fi acestea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel