Horoscop - DRAGOSTE, marți, 8 februarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE. Photo by Nathan Dumlao on Unsplash
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE. Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Încercați să vedeți lucrurile așa cum sunt și nu prin prisma unor emoții puternice. De exemplu, problemele financiare vă pot face să vă întrebați dacă partenerul dvs. de viață vă respectă și cum vă place să faceți lucrurile. Însă, stilul lor de a face lucrurile poate fi diferit de al tău. Așadar, în loc să vă enervați, încercați să discutați situația pentru a găsi o soluție cu care să fiți amândoi de acord. Cu alte cuvinte, ajungeți la un compromis.

 

Taur


Dacă partenerul ți-a cerut să te schimbi, s-ar putea să nu vrei să o faci, dar acum, cu Marte vorbind cu Uranus în semnul tău, mândria este mai puțin o problemă și ești investit emoțional pentru a face ceea ce trebuie făcut. Este mult mai ușor să începi să dezvolți obiceiuri mai bune atunci când problemele de putere și control nu mai sunt o problemă. Așadar, Taur, acesta poate fi un pas în direcția cea bună.

 

Gemeni

Nu poți controla trecutul, Gemeni, dar s-ar putea să ai totuși senzația că persoanele din trecut vor cauza probleme în viitoarea ta viață amoroasă. Încearcă să nu te gândești prea mult la ceea ce a fost, ci la cine ești tu ca persoană acum. Persoana potrivită va vedea dincolo de orice istorie pe care ai trăit-o, fiind în același timp uimită de cât de departe ai ajuns.

 

Rac

Prietenii și iubiții se pot comporta ca și cum ar concura pentru timpul tău în această săptămână și, deși este minunat să fii iubit peste măsură, este, de asemenea, greu să alegi cum să-ți împarți atenția. Vei dori să începi să stabilești limite clare cu amândoi și, chiar dacă apreciezi cât de loiali și dedicați sunt amândoi fericirii tale, singura persoană care îți poate stabili programul ești tu.

 

Leu

Știi că ai vrea să începi să ai mai multă grijă de tine, nu doar pentru tine, ci și pentru ceilalți. Atunci când faceți exerciții fizice, mâncați corect și dormiți suficient, vă simțiți mult mai bine. Și, de asemenea, acest lucru îți sporește sentimentul de senzualitate și încrederea în sine. Așadar, nu te pune pe tine însuți pe ultimul loc în viața ta, începe să faci din nevoile tale o prioritate de top item.

 

Fecioară

Chiar și în dragoste, există momente în care trebuie să te prefaci până când reușești, așa că a face acte de iubire poate fi de ajutor pentru emoțiile care vor urma. Nu trebuie să fii intimă cu cineva de care nu ești încă pregătită să te apropii, dar te poți bucura de conversații amabile, de plimbări sau de a face lucruri pe care le iubești fără a fi nevoie să mulțumești pe altcineva în afară de tine.

 

Balanță

Aducerea cuiva acasă pentru a-ți cunoaște părinții este o chestiune importantă și nu vrei să faci acest pas cu ușurință, mai ales dacă nu i-ai spus că ai întâlnit pe cineva cu care ai o relație serioasă. Dar fereastra de oportunitate este aici pentru a fi luată dacă sunteți interesați să treceți la următorul pas al relației voastre. Deși s-ar putea să nu fie ceva ce te-ai gândit că vei face atât de curând, dacă te simți bine, atunci ai putea fi înclinat să o faci pur și simplu.

 

Scorpion

Când sunteți gata să vorbiți, ați dori ca partenerul dumneavoastră să realizeze cât de greu este pentru dumneavoastră. Așadar, atunci când nu este disponibil, nu răspunde la telefon sau lasă mesajele pe citire, atunci te poate frustra la nesfârșit. Poți lua acest lucru ca pe un semnal că nu le pasă, dar înainte de a închide ușa și de a te închide, întreabă mai întâi. S-ar putea să se întâmple ceva ce nu ți-au împărtășit și s-ar putea ca absența sau lipsa lor de atenție să ți se pară iertabilă.

 

Săgetător

Să investești în tine, în sănătatea mentală, în nevoile emoționale, dar și în cele fizice, nu este niciodată o pierdere de bani. De fapt, este o investiție care face un cadou tuturor celor din viața ta. Așadar, dacă simți dorința de a pleca în vacanță sau de a te răsfăța cu o terapie de retail, tu, Săgetătorule? Ai nevoie de ceea ce ai nevoie și nu este nicio rușine în asta.

 

Capricorn

Dacă îți dorești o poveste de dragoste, Capricorn, s-ar putea să fii tu cel care o inițiază astăzi. Ai putea să lași să se înțeleagă sau să aștepți ca cealaltă persoană să te invite în oraș de Valentine's Day sau la o întâlnire.
Dar, este în regulă să fii primul care întreabă dacă asta îți dorești. Astăzi, nu bateți pasul pe loc și nu fiți indirect. În schimb, mergi spre ceea ce vrei fără să te temi de respingere, mai ales cât timp Marte și Venus sunt în semnul tău.

 

Vărsător

Când vine vorba de a decide pe cine vei iubi, Vărsătorule, este decizia ta. Este posibil să simți ceva atât de profund în inima ta, chiar dacă oamenii în care ai încredere în viața ta par să creadă că partenerul tău nu este perfect pentru tine. Este inteligent să asculți sfaturile sau semnele de steaguri roșii, dar dacă nu le vezi, atunci urmează-ți inima.

 

Pești

O mărturisire te poate lua prin surprindere atunci când afli de la un prieten că se crede îndrăgostit de tine. S-ar putea să nu te fi așteptat ca sentimentele lor să fie atât de puternice, dar semnele au fost acolo.Acesta este momentul în care poți decide dacă vrei să duci lucrurile la nivelul următor sau să le păstrezi platonice. Poate că, ceea ce este uimitor pentru dragoste este chiar în fața ochilor tăi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel