Horoscop - DRAGOSTE, marți, 5 aprilie. O zodie trebuie să își urmeze instinctul

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Iubirea poate fi oarbă, Berbec, așa că atunci când Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și îți atrage atenția asupra sectorului tău de dușmani ascunși, karma și spiritualitate, trebuie să fii atent la cine îți dăruiești inima.S-ar putea să-ți scape lucruri din categoria romantică, așa că, dacă vezi un steag roșu, nu-l ignora. În schimb, ascultă-ți instinctele și urmează-ți instinctul.

Taur

Dragostea platonică este un lucru atât de frumos, Taur. Așa că, atunci când Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor, ea atrage atenția asupra sectorului tău de prietenii. Este o idee excelentă să explorezi relațiile unice pe care le ai la locul de muncă prin intermediul rețelei tale sociale și să cunoști oameni noi. Lumea este a ta pentru a te bucura, așa că ieși și distrează-te.

Gemeni

Este întotdeauna o idee bună să fii inteligent atunci când vine vorba de viitorul tău și de ceea ce împărtășești lumii. Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și aduce în atenție sectorul tău de reputație. Așadar, folosește acest timp pentru a-ți pune la punct toate proprietățile din social media. Șterge fotografiile vechi, mai ales dacă a mai rămas ceva de la un fost sau postări de care nu ești prea mândră.

Rac

Ce crezi despre dragoste, Rac? Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și atrage atenția asupra sectorului tău de filozofie, iar ceea ce te-ar putea surprinde este cât de mult vor oamenii să-ți cunoască părerea.S-ar putea să nu fii de acord cu anumite credințe care au fost atribuite iubirii. Poate că îți dorești o relație mai puțin tradițională și vrei să definești cum arată aceasta pentru tine.

Leu

Ai tendința de a fi o carte deschisă atunci când iubești pe cineva, dar uneori este mai bine să te reții și să vezi. Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și aduce în atenție sectorul tău de secrete.Această energie visătoare te poate face de bunăvoie vulnerabilă, dar asigură-te că persoana cu care faci acest lucru este sigură din punct de vedere emoțional.

Fecioară

Dragostea ocupă un loc central în viața ta, iar acest lucru se poate întâmpla atunci când întâlnești pe cineva special sau când relația ta actuală se consolidează. Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și aduce în atenție sectorul tău de parteneriate. Subiectele legate de căsătorie, angajament și unitate sunt toate neprețuite pentru tine acum. S-ar putea să îți dorești să știi că partenerul tău semnificativ este pe aceeași lungime de undă, așa că întreabă.

Balanță

Ai grijă de inima ta, nu doar în sens emoțional, ci și fizic. Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și îți aduce în atenție sectorul sănătății. Folosiți această perioadă pentru a lucra asupra dvs. și a nevoilor dvs., de la conștientizarea mentală și vindecare până la fitness și dezvoltare personală. Totul se adună frumos în această lună.

Scorpion

Ai atât de multă iubire de dăruit, Scorpionule, iar acum vei dori să-ți răsfeți adorația față de cineva special. Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și atrage atenția asupra sectorului tău de pasiune. Dacă ai fost singură și cauți pe cineva drăguț, s-ar putea să te găsească pregătită să te angajezi mai mult decât înainte.

Săgetător

Poți fi și tu o persoană casnică și, chiar dacă iubești aventura, uneori, îți dorești lucruri mai simple în viață. Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și îți aduce în atenție sectorul casei tale. Este posibil să ai o nevoie puternică de a te cuibări și de a cultiva o viață interioară în jurul lucrurilor care îți oferă confort și sunt previzibile. Fă-ți provizii de produse din cămară pe care le poți lua rapid pentru a prepara mesele preferate gătite în casă. S-ar putea chiar să preferați să stați în casă în loc să explorați lumea în această săptămână.

Capricorn

Conversațiile față în față pot fi atât de drăgăstoase, de atrăgătoare și te pot aduce mai aproape de cineva pe care îl iubești sau pe care vrei să îl cunoști. Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și atrage atenția asupra sectorului tău de comunicare, iar acesta este momentul perfect al anului pentru a găsi o cafenea unde să te întâlnești cu cineva și să discuți despre viață.

Vărsător

Plănuiești să cumperi o locuință împreună cu partenerul tău sau ești interesat să investești mai mult în tine? Venus intră în semnul zodiacal al Peștilor și aduce în atenție sectorul tău de proprietate personală.Acesta este momentul perfect al anului pentru tine să verifici magazinele de vechituri sau să mergi la cumpărături de antichități pentru obiecte unice, care sunt deosebit de frumoase și care adaugă valoare casei tale. Dacă te-ai gândit să reintri pe scena întâlnirilor după o despărțire, această lună este perfectă pentru a face saltul de a cunoaște pe cineva nou.

Pești

Totul se rezumă la tine în acest moment, Pești. Venus intră în semnul tău zodiacal și aduce în atenție sectorul tău de sine.Este pe cale să se desfășoare un sezon minunat în care poți începe să iei măsuri pentru a-ți spori rutina de înfrumusețare și să faci schimbări în garderoba ta.Găsește piese de firmă în culorile tale preferate și bagă de seamă cu culorile care vor apărea în această primăvară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel