Horoscop - DRAGOSTE, marți, 20 septembrie. O zodie are nevoie de o pauză

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Zarina Iskarova
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Zarina Iskarova

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Chiar și dragostea perfectă are zile negre. Când simți că relația ta nu merge așa cum îți dorești, nu te descuraja. Iubirea trece prin vârfuri și văi, iar astăzi este doar o zi printre multe altele pentru a-ți da o lecție de iubire necondiționată.

Taur

Romantismul este ceva pentru care trebuie să lupți, Taur. Trebuie să faci ca romantismul să se întâmple, dar există momente în care rămâi în pană de idei sau nu te simți în stare. Este în regulă să te afli într-un loc în care inima ta pare amorțită. Înseamnă doar că trebuie să depui un pic mai mult efort decât de obicei.

Gemeni

Ai nevoie de standarde, Gemeni, dar ceea ce îți stabilești trebuie să se bazeze pe dorința inimii tale. Nu-ți poți măsura dorințele în funcție de ceea ce își doresc alții pentru tine. Trebuie să alegi tipul de iubire care te face fericită.

Rac

Conversațiile profunde își au locul lor, dar relația ta ar putea avea nevoie și de puțină jovialitate. Uneori, un mic flirt amuzant îți dă un impuls de încredere de care ai nevoie pentru a simți că dragostea este un joc pe care îl poți juca pentru a câștiga.

Leu

Banii și fericirea pot merge mână în mână, dacă îi folosești pentru a cumpăra lucruri care îți construiesc relația și îți oferă stabilitate. Felul în care decizi să investești în partenerul tău și în tine însuți poate avea un mare impact. Poate că un curs despre limbajele iubirii este un bun punct de plecare.

Fecioară

S-ar putea să vă simțiți puțin timid să vă împărtășiți gândurile și sentimentele astăzi. Dar un pic de risc când vine vorba de dragoste poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Balanță

S-ar putea să nu știi ce vrei să trăiești în dragoste până când nu ai șansa de a o descoperi alături de persoana potrivită. Este nevoie doar de partenerul potrivit pentru a-ți arăta cât de mult se poate deschide inima ta spre romantism și iubire.

Scorpion

Relațiile pot fi greu de gestionat, dar un pic de înțelegere ajută mult. Află de ce are nevoie partenerul tău întrebându-l. Lasă-l să vadă că vrei să îi explorezi dorințele și nevoile pentru a crește mai mult împreună și a vă îndrăgosti mai mult.

Săgetător

Sunt zile în care trebuie să iei o pauză de la orice, iar asta poate include și dragostea. Ai nevoie de puțin timp pentru a te gândi la sentimentele tale. Un pic de timp pentru mine este o parte esențială a unei relații prospere cu tine.

Capricorn

Sunteți gata să vedeți o persoană așa cum este ea și pot apărea multe surprize frumoase, plăcute de experimentat. Uneori, dragostea îți cade în brațe când te aștepți mai puțin.

Vărsător

Aveți intenții bune pentru o nouă persoană din viața dvs. Astăzi, pentru că sunteți sigur de ceea ce vreți sau nu vreți, s-ar putea să vă lăsați dus de val. 

Pești

Sentimentele tale sunt reale, Pești. Este normal să aveți îndoieli cu privire la direcția în care se îndreaptă relația voastră. Este posibil să nu știi ce îți rezervă viitorul, dar ceea ce contează este să fii deschis la călătorie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel