Horoscop - DRAGOSTE, marți, 15 martie. O ZODIE trebuie să își asculte inima

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash, autor: Jonathan Borba
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash, autor: Jonathan Borba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

A iubi pe cineva înseamnă, de asemenea, să-ți asumi responsabilitatea pentru alegerile tale uneori.Este posibil să faci lucruri care te rănesc și chiar dacă nu este întotdeauna ușor să îți ceri scuze, arată că grija și preocuparea ta merg mai departe de simple cuvinte.

Taur

Bunătatea în dragoste merge foarte departe. Chiar și în moentele în care simți că relația ta nu-ți satisface nevoile, dai dovadă de multă grijă și preocupare pentru ceilalți atunci când poți continua să rămâi plin de compasiune și empatie pentru partenerul tău.

Gemeni

Recunoștința și o inimă bună care îi apreciază pe ceilalți sunt atât de atrăgătoare.S-ar putea să descoperi că atitudinea și abilitatea ta de a-i complimenta pe ceilalți fără a avea nevoie de nimic în schimb, îți deschide multe uși în departamentul amoros.

Rac

Spiritul de cooperare și faptul de a ști să te înțelegi cu oamenii din viața ta la care ții, dar și pentru cei care sunt doar cunoștințe, este culmea iubirii. Poți fi o persoană minunat de bună și de grijulie astăzi, fără a fi nevoie să primești ceva în schimb.

Leu

Există o nevoie puternică de echilibru și plenitudine în viața ta în această perioadă. Vrei ca cineva să-ți dea permisiunea de a face mai puțin sau de a fi mai mult alături de tine? Planifică-ți ziua într-un mod care să încurajeze grija de sine și să-ți ofere posibilitatea de a-ți hrăni corpul, mintea și spiritul.

Fecioară

Să te îndrăgostești de cineva cu care poți fi prieten este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le poți împărtăși cu o altă persoană. Detașează-ți mintea de ideea că trebuie să întâlnești pe cineva și scântei noi apar instantaneu. S-ar putea să îți crească încet o scânteie de companie care îți va oferi toată dragostea sănătoasă de care ai nevoie fără dramă.

Balanță

Dragostea și romantismul sunt menite să fie satisfăcătoare. Așadar, atunci când simți că depui multă muncă, dar nu obții nimic din relația ta, experiențele tale te pot descuraja.Cu toate acestea, într-o relație de iubire, să înveți să fii alături de partenerul tău într-un mod în care nu ai făcut-o până acum îți poate salva relația.

Scorpion

Ceea ce îți dorești și la ce te gândești cel mai mult se va manifesta adesea în viața ta. Așadar, dacă te gândești că experiențele tale amoroase vor fi lipsite de strălucire și nesatisfăcătoare, asta este ceea ce s-ar putea să atragi. Așadar, pivotează, Scorpionule. Crede în puterea iubirii și ia în considerare faptul că experiențele tale ar putea să nu fie obișnuite sau ceea ce ți-ai imagina că ar fi. Este posibil să găsești ceea ce cauți în cel mai puțin așteptat mod.

Săgetător

Ascultă-ți inima, Săgetătorule. Mintea minte adesea pentru a te proteja de a face ceva incomod sau înfricoșător. dar, dacă ești cu adevărat îndrăgostit de cineva și inima ta spune că veți găsi o cale de a rezolva lucrurile, ar putea fi un semnal să asculți ceea ce știi că sufletul tău dorește.

Capricorn

Este nevoie de timp pentru a ajunge la un loc în care să fiți de acord cu majoritatea lucrurilor. În dragoste, s-ar putea să nu fiți întotdeauna de acord unul cu celălalt pe diverse subiecte. dar, puteți rezolva lucrurile și încet-încet să vă luați timp pentru a descoperi cum sunteți ca echipă.

Vărsător

Încercați să nu puneți o persoană pe un piedestal. Atunci când iubești pe cineva despre care crezi că este perfect sau că nu are defecte, constați adesea că acesta cade din grație curând. Fii deschisă și transparentă cu privire la propriile tale defecte și vei fi surprinsă cum toată lumea începe să se lumineze ori de câte ori ești în preajmă.

Pești

Să renunți la trecut și să ierți pe cineva necesită mult timp și poate părea imposibil de făcut atunci când ai fost rănit. Dar, iertarea nu este un cadou pe care îl oferi unei alte persoane. Este un dar pe care ți-l oferi ție însuți, astfel încât să poți merge mai departe și să nu rămâi blocat în puterea trecutului cuiva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel