Horoscop - DRAGOSTE, marți, 12 aprilie. O ZODIE trebuie să se PREȚUIASCĂ mai mult

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Universul înlătură obstacolele care te-au făcut să te temi în dragoste, Berbec.Jupiter îți aduce noroc și te ajută să îndepărtezi dușmanii care ți-au împiedicat viața amoroasă. Ai făcut prea mult timp compromisuri pentru alții, dar acum este rândul tău să ți se împlinească visele.

Taur

Câștigi o abundență de conexiuni sociale, Taur. Iubirea a părut un joc cu numere, dar acum regulile se schimbă. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva pe care l-ai cunoscut și ți-a fost doar un simplu amic.

Gemeni

Norocul tău este pe cale să ia o nouă turnură; pregătește-te să fii văzut în sfârșit. A fost o perioadă de singurătate, dar în curând veți obține ceea ce vă doriți.

Rac

O despărțire neplăcută îți face loc pentru a-ți găsi sufletul pereche. Rac, nu-ți pierde încrederea în dragoste pentru că cineva te-a tratat rău. Ești făcută pentru mult mai bine, iar cel care îți va prețui inima este pe drum.

Leu

Un secret iese la iveală. Leu, norii din jurul vieții tale amoroase se limpezesc. Acel lucru pe care nu-l puteai defini este descoperit. Un semnal de alarmă este ceva ce nu trebuie să ignori.

Fecioară

Când te îndrăgostești, te îndrăgostești tare. Fecioară, intențiile tale sunt pure, dar fii atentă la o relație care începe prea repede. Un lucru bun are nevoie de timp, așa că, dacă totul pare prea bun, asigură-te că vei cunoaște mai bine pe cineva.

Balanță

Este momentul perfect pentru a adopta un animal de companie. Balanță, dragostea necondiționată se poate găsi încă odată cu grija ta pentru cineva care are nevoie de tine fără așteptări. Un câine sau o pisică poate fi exact ceea ce ai nevoie în timp ce te acomodezi cu noul tău statut de relație.

Scorpion

Viața ta fantastică prinde viață. Scorpion, visele tale cu ochii deschiși sunt pline de pasiune, iar o flacără ar putea fi la orizont. Distracție? Da, dar ceea ce începe fierbinte se poate răci rapid.

Segetător

Problemele familiale nu dispar de la sine. Săgetător, s-ar putea să fie nevoie să renunți să mai încerci să rezolvi dramele familiale. Unii oameni nu se vor schimba niciodată. Așa că urează-le succes și, în schimb, lucrează la viața ta.

Capricorn

Atunci când cineva vă promite lumea, fiți precauți. Capricorn, cuvintele pe care vrei să le auzi sună dulce, dar acțiunile trebuie să urmeze. Vezi ce se întâmplă în continuare.

Vărsător

Prețuiește-te pe tine însuți. Vărsătorule, oricât de mult ai adora o altă persoană, nu există niciun motiv să sacrifici tot ceea ce ești pentru fericirea ei. Ești întreg cu sau fără altcineva. Partenerul tău este important, dar la fel ești și tu.

Pești

Lucruri frumoase se ivesc în calea ta. Pești, ai așteptat atât de mult timp pentru a-ți găsi persoana ta; acum, toate piesele se așează la locul lor, iar dragostea pe care vrei să o împărtășești va fi a ta în curând. Așa că nu-ți fie teamă să încerci din nou.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel