Horoscop - DRAGOSTE, joi, 3 noiembrie. O zodie trebuie să facă PACE cu trecutul

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Este întotdeauna cel mai bine să fii sincer, chiar dacă simți că adevărul tău va fi greu de acceptat. Adesea, relațiile se destramă mai puțin din cauza a ceea ce se spune, cât din cauza a ceea ce se reține. Dacă știi în sinea ta că trebuie să discuți o situație, fă-o și vezi unde te duce transparența.

Taur

Oamenii nu se pot face că se îndrăgostesc de o persoană. Poți avea toate trăsăturile și personalitatea pe care crezi că ți le dorești, dar fără o scânteie, este dificil să știi dacă această persoană este cea potrivită. Mai bine să apreciezi o prietenie frumoasă care va dura decât să împingi ceva într-o zonă în care știi că nu ar trebui să fie.

Gemeni

Sentimentele sunt foi de parcurs. Sunt fluturași sau sentimente de anxietate? Este ușor să te confunzi cu sentimentele tale dacă nu știi ce sunt. Acordă atenție la lucrurile mici pe care le spun și le fac. Dacă este un semnal de alarmă, nu-l ignorați. Dacă vezi că vorbele și acțiunile lor se potrivesc, atunci poate că entuziasmul se datorează faptului că simți că ai găsit pe cineva cu adevărat special.

Rac

Bucurați-vă de ceea ce aveți acum. Nu este nevoie să grăbești un moment romantic și să îl transformi în ceva mai mult. Pasiunea poate lua amploare ca un foc și, din cauza a cât de bine te face să te simți o persoană, s-ar putea să te sperii că se va termina dacă nu te ții bine.Spațiul pentru iubire este ca aerul pentru foc, un pic îi permite să crească mai puternic.

Leu

Ceasul tău biologic ticăie? Ideea de a întemeia o familie poate părea atât de îndepărtată, dar o parte din tine știe că vrei să o faci acum. Să ai un micuț pe care să-l numești al tău este o aventură în dragoste care poate dura o viață întreagă. Înainte de a începe să încerci, gândește-te la toți factorii care intră în joc, astfel încât să îți poți imagina impactul pe care un micuț îl va avea asupra vieții tale pe termen lung.

Fecioară

 "Te iubesc" se simte atât de intens când îl auzi pentru prima dată și poate fi singurul lucru pe care nu te așteptai să îl auzi de la o persoană pe care o placi. Este ca și cum relația voastră a trecut în locul în care sperai că va ajunge. Acum trebuie să te decizi dacă ești pregătit să o spui și tu.

Balanță

Nimănui nu-i place să se simtă ca și cum alegerile sale financiare sunt controlate de o altă persoană. Este nevoie de timp și efort pentru a învăța cum să împletiți finanțele și să gestionați cheltuielile în cuplu. Frica se poate declanșa cu ușurință și poate duce la probleme de control. Atunci când simți acest lucru în interiorul tău, încearcă să nu te îngrijorezi prea mult. Acordați lucrurilor timpul de care au nevoie pentru a se rezolva de la sine.

Scorpion

Să știi cine ești și ce ai nevoie de la un parteneriat este o parte esențială pentru a avea o conexiune sănătoasă cu o altă persoană. După o despărțire sau o schimbare majoră în viață, ai nevoie de puțin timp pentru a te lămuri. S-ar putea să nu știi cine ești în acest moment, dar concentrându-te asupra a ceea ce nu îți place și a ceea ce iubești te poate ajuta să te perfecționezi pentru tine.

Săgetător

Este o reacție de supraviețuire să încerci să ascunzi ceva sub preș și să uiți de asta atunci când simți că o relație s-a terminat. În loc să lași în preajmă lucruri care te vor întrista, o despărțire te poate face să uiți toată durerea, astfel încât să poți începe din nou de la zero... chiar dacă inima ta încă se agață de trecut.

Capricorn

Un prieten este o persoană minunată pe care să o ai în preajmă atunci când te simți singur. Decât să te întâlnești cu cineva, cineva, care nu îți place sau să petreci timp cu o persoană cu care știi că nu vrei să fii, un prieten bun poate fi acolo pentru a petrece timp cu tine și pentru a-ți oferi dragostea și atenția pe care le dorești până când te simți mai confortabil să fii singur.

Vărsător

Nu vă grăbiți să luați o decizie pe care o veți regreta. Să te îndrăgostești de cineva cu care lucrezi este greu, pentru că vă vedeți în fiecare zi. S-ar putea să te gândești că este mai bine să părăsești locul de muncă sau să îi eviți cu totul. Concluzia este că, dacă este menit să fie, va fi.

Pești

Puteți accepta cu respect să nu fiți de acord. Este puțin supărător când vă dați seama că dumneavoastră și partenerul dvs. semnificativ nu sunteți pe aceeași lungime de undă din punct de vedere politic. S-ar putea să te simți stingherit de convingerile lor și să te întrebi dacă trebuie să pui capăt relației. Sau puteți încerca să găsiți o modalitate de a vă înțelege unul pe celălalt și să acceptați faptul că o parte din a iubi o persoană este și înțelegerea diferențelor voastre.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel