Horoscop - DRAGOSTE, joi, 28 aprilie. Aveți parte de un impuls norocos în viața sentimentală

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - DRAGOSTE- Berbec

Pasiunea pe care o simți acum poate avea toate promisiunile din lume, fără niciunul dintre riscuri. Te vei simți deschis și optimist în ceea ce privește dragostea și potențialul ei pentru relația ta actuală. Totul pare posibil, și totul se datorează faptului că te îndrăgostești.

Horoscop - DRAGOSTE- Taur

O prietenie poate înflori într-un mod care te prinde cu garda jos, Taur. S-ar putea să nu fii pregătit să duci lucrurile la nivelul următor, dar sentimentul de romantism încă te poate face să plutești pe un nor. Să te gândești că dragostea a fost chiar acolo, în fața ochilor tăi, tot timpul, poate fi greu de imaginat, dar se întâmplă tot timpul - chiar și cu tine.

Horoscop - DRAGOSTE- Gemeni

Ai nevoie să te simți admirat și respectat, Gemeni, și s-ar putea să ai sentimentul că ceea ce ai căutat poate fi găsit în cadrul relației tale actuale.O discuție de la inimă la inimă îți poate atinge inima într-un mod care te asigură că lucrurile se îndreaptă spre bine și că viața ta amoroasă este pe cale să se îmbunătățească.

Horoscop - DRAGOSTE- Rac

Să găsești pe cineva pe care să-l iubești poate fi ca și cum ai căuta un ac în carul cu fân - greu de făcut, dar nu neapărat imposibil. Credința îți este restaurată atunci când vine vorba de romantism în viața ta amoroasă. Se întrezărește ceea ce ar putea fi, iar viitorul tău în relații poate părea promițător.

Horoscop - DRAGOSTE- Leu

Dragostea nu poate rămâne un secret la nesfârșit, iar astăzi adevăratele tale sentimente pot fi dezvăluite. Cineva ar putea împărtăși astăzi sentimentele sale sincere pentru tine. Mărturisirea lor de dragoste poate fi o surpriză, dar și o parte din propria ta inimă poate că a știut tot timpul că ați împărtășit o conexiune profundă. Această experiență poate fi cu adevărat romantică și vă poate oferi o amintire care să dureze o viață întreagă.

Horoscop - DRAGOSTE- Fecioară

Ceea ce părea a fi un sfârșit sigur al relației voastre renaște brusc. Aveți parte de un impuls norocos în viața sentimentală. O fostă iubire se poate întoarce brusc prin intermediul unui mesaj sau pe chat. Pot exista o mulțime de întrebări la care ai rămas fără răspuns, dar acum este momentul să rezolvi problemele rămase în suspensie, chiar dacă decizi că preferi să nu o iei de la capăt.

Horoscop - DRAGOSTE- Balanță

Dragostea și romantismul sunt o muncă de artă și înveți cum să mulțumești pe cineva fără să-ți compromiți propriile dorințe și nevoi din când în când.Acesta este un moment în care cauți răspunsuri despre ceea ce funcționează și face ca legătura voastră să crească. Puneți întrebări. Căutați sensul și atunci când vedeți că lucrurile se îmbunătățesc subtil fiți curioși. Încercați să căutați de ce.

Horoscop - DRAGOSTE- Scorpion

Nu poți obține întotdeauna ceea ce îți dorești în departamentul romantic, dar asta nu înseamnă că ar trebui să încetezi să mai încerci. Astăzi, fii cea care face o încercare de a reaprinde ceea ce ați împărtășit mai devreme în relația voastră. Există lucruri pe care obișnuiați să le faceți și care vă apropiau și mai mult, și există o fereastră de oportunitate pentru a descoperi din nou acest sentiment.

Horoscop - DRAGOSTE- Săgetător

Iubirea familiei poate fi exact ceea ce ai nevoie, mai ales dacă ai avut parte de o dezamăgire recentă sau de un eșec relațional. Sunt lucrurile mărunte pe care rudele le pot spune sau face care îți amintesc cât de mult ești prețuit și iubit în lume. Poate că treci prin lucruri pe care nu le poți împărtăși, dar familia este întotdeauna acolo chiar și atunci când nu există cuvinte pentru a spune ceea ce ai în suflet.

Horoscop - DRAGOSTE- Capricorn

Este o zi pentru noi începuturi. O conversație minunată îți deschide inima și mintea într-un mod care te vindecă și te aduce într-un loc de încheiere. este uimitor cum lucrurile potrivite spuse de un prieten sau un partener iubitor pot fi cheia care deblochează lucrurile pe care aveai nevoie să le eliberezi în interiorul sufletului tău.

Horoscop - DRAGOSTE- Vărsător

Există atât de multe moduri de a spune "te iubesc" fără cuvinte, iar prezența ta este unul dintre ele. Investești în ceea ce prețuiești, iar atunci când îți faci timp pentru a fi pe deplin prezent pentru partenerul tău îi dezvălui că ești dispus și tu să faci sacrificii și să îți arăți sprijinul în momentele bune și rele.

Horoscop - DRAGOSTE- Pești

Este o perioadă minunată pentru a te transforma în persoana frumoasă care trebuie să fii. S-ar putea să vă fie teamă să faceți lucruri care necesită un pic de risc, deoarece vă este teamă să nu fiți rănit.Dar atunci când ești dispus și capabil să înțelegi dansul iubirii, se întâmplă lucruri uimitoare pentru tine. Înveți că nu trebuie să-ți fie teamă să îți exprimi puritatea emoțiilor tale.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel