Horoscop - DRAGOSTE, joi, 25 august. O zodie este dispusă să dea iubirii o nouă șansă

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Shea Rouda
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Shea Rouda

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Inima vă va spune dacă ar trebui să vă agățați de o relație sau dacă este timpul să renunțați la ea. Astăzi, renunțarea la speranță nu va fi ușor de făcut pentru tine. Să renunți la un vis poate fi dificil, mai ales atunci când ai crezut în el atât de mult timp.

Taur

Astăzi, sfaturile despre dragoste și relații din partea altora s-ar putea să se simtă nedorite de tine. Cauți un alt tip de înțelepciune, Taur, și îți poate fi greu să accepți orice sfat de la persoane despre care nu percepi că au parcurs același drum sau că nu gândesc la fel ca tine.

Gemeni

Vă aflați în propria putere, astăzi. Iubirea este ceva ce trăiești până la nivelul sufletului atunci când ești încrezător în relația ta. Atunci când ești cu persoana potrivită și îți arată că simte la fel, îți este mult mai ușor să te angajezi și să renunți la orice temeri pe care le ai în legătură cu viitorul.

Rac

Uneori simțiți nevoia să flirtați și să fiți jucăuș. Astăzi, natura ta romantică este ușoară și fără a fi nevoie să legi pe cineva sau să faci promisiuni cu privire la viitor. Astăzi, trăiești în prezent și vrei să experimentezi viața în termenii ei.

Leu

Astăzi, viața îți cere să ai încredere că, în ciuda provocărilor prin care trece relația ta, lucrurile se vor rezolva de la sine la timpul potrivit. Deoarece fiecare relație se confruntă uneori cu dificultăți și greutăți, îți poate fi greu să te simți încrezător, dar credința ta în dragoste te poate ajuta să duci lucrurile la bun sfârșit.

Fecioară

Dragostea poate fi ca o aventură, Fecioară. Astăzi, ești încrezător că ești pregătit să experimentezi toate schimbările interesante pe care ți le poate aduce o persoană nouă în viața ta. Nu ești atât de îngrijorat de viitor cu dragostea alături de tine.

Balanță

Astăzi, o parte din tine se simte rezervată în a-și arăta ceea ce simte. În trecut, te-ai simțit ars de un iubit care ți-a promis toată lumea, dar te-a învățat să crezi mai mult în acțiuni decât în cuvinte. Este bine să iei lucrurile încet, până când vezi că există motive să lași garda jos. S-ar putea să vă simțiți mai bine după ce a trecut ceva timp și vă cunoașteți un pic mai bine.

Scorpion

Sunteți într-un moment în care vă doriți cu adevărat să vă găsiți sufletul pereche și o persoană care să vă înțeleagă așa cum sunteți. Atunci când ești cu cineva a cărui prezență te liniștește, vei ști că este cel cu care trebuie să fii alături pe viață.

Săgetător

Exersează discernământul atunci când vine vorba de dragoste, Săgetătorule. Atunci când te îndrăgostești de cineva, este posibil să proiectezi asupra acelei persoane lucrurile bune pe care le iubești la tine. Asigură-te că îi vezi pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce ai vrea să fie. Acordă-le timp să îți câștige încrederea înainte de a o oferi liber.

Capricorn

Astăzi, permite-ți să lași garda jos pentru un moment, Capricorn. Pentru a da o șansă iubirii, trebuie să renunți la firea ta cinică și să permiți cuiva să îți arate grija și preocuparea sa. Nu trebuie să pui toate cărțile pe masă, Capricorn. Trebuie doar să fii dispus să dai iubirii o șansă.

Vărsător

Ai atât de multe lucruri pe care le poți experimenta într-o nouă relație, dacă îți permiți ocazia de a da din nou o șansă întâlnirilor. Ai pus multe gărzi de protecție în jurul inimii tale de teamă să nu fii rănit din nou, dar adevărul este că s-ar putea să nu fii rănit, ci să simți dragostea pe care nu ai mai experimentat-o până acum.

Pești

Pești, meriți să fii fericit în dragoste și în întreaga ta viață. Astăzi, încercați să nu vă mulțumiți când vine vorba de dragoste. Dacă știi de la început că ceva nu funcționează, atunci anunță persoana respectivă. Este mult mai ușor să spui că nu se potrivește decât să te prefaci că ești pe aceeași lungime de undă și să vă răniți reciproc mai târziu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel