Horoscop - DRAGOSTE, joi , 10 februarie. O ZODIE va avea parte de o nouă EXPERIENȚĂ

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash/ autor Scott Broome
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash/ autor Scott Broome

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Prietenii sunt niște ascultători minunați și este minunat să ai pe cineva în viața ta căruia să îi poți mărturisi secretele tale. Vești bune, Berbec. astăzi este ziua perfectă pentru a te lăsa pradă unei mici fantezii romantice și a împărtăși cum ți-ai imaginat că ar fi partenerul perfect. Dacă există vreun adevăr în zicala că devenim ceea ce gândim, de ce să nu scrii o listă de trăsături de personalitate pentru acea persoană perfectă și să o ții ascunsă aproape pentru a te referi la ea atunci când întâlnești pe cineva nou.

 

Taur

Este un drum lung până jos când cazi din vârful unui piedestal pe care ai fost, dar aceasta nu este o dezamăgire care să dureze. O persoană care te-a admirat de la distanță poate vedea că ești doar un om, iar acest lucru poate fi un ușor șoc pentru relația voastră. Cu toate acestea, cu cât mai repede relația voastră va fi ancorată și așezată pe un teren solid, cu atât mai bine vă va fi amândurora.â

 

Gemeni

Îți dorești o iubire care să dureze, așa că așteptările tale în materie de dragoste pot părea înalte pentru ceilalți, dar este bine să ai standarde înalte și nu scăzute, care îți provoacă suferință pentru că îți ignori propriile nevoi. Fii conștient că și tu compensezi pentru semnalele de alarmă pe care le-ai ratat în mod istoric datorită unei inimi iertătoare, dar Gemeni, este important să observi când ai de-a face cu un defect fatal vs. o lucrare în desfășurare. Nimeni nu este perfect.

 

Rac

Iluziile pozitive în dragoste sunt importante și s-ar putea să descoperi că ți se schimbă părerea despre un partener atunci când te gândești la toate amintirile pe care le-ați împărtășit și la momentele frumoase pe care le-ați trăit împreună. Este un lucru să vezi cât de mult trebuie să muncești acum, dar dacă te uiți la istoria cuplului tău, îți dai seama curând că ai atât de mult potențial pentru a atinge cea mai înaltă expresie a iubirii - iubirea necondiționată.

 

Leu

Există unele puncte moarte în romantismul vostru în devenire, așa cum este destul de tipic în toate relațiile la început și chiar și atunci când sunteți împreună de ani de zile.S-ar putea să vă fie mult mai ușor să le depistați acum că vă cunoașteți din ce în ce mai bine. Cu toate acestea, în următoarele câteva zile, ceea ce percepi că ai acum ar putea deveni în curând mai puțin în mai puțin ceea ce realizezi de fapt mai târziu.

 

Fecioară

Ceea ce ți se pare romantic acum se poate schimba pentru că gusturile tale se vor adapta pentru a se potrivi cu relația ta acolo unde se află.Sunt șanse să experimentezi ceva nou și incitant prin intermediul partenerului tău de viață sau a unei persoane pe care o vei întâlni și de care te vei îndrăgosti foarte tare. Acesta poate fi modul lor de a-ți arăta o nouă viziune asupra lumii care îți deschide inima într-un mod diferit.

 

Balanță

Dinamica familiei tale se schimbă, iar dacă ești atât de ocupat s-ar putea să nu observi acest lucru. Este important să vă întoarceți la un loc în care trăiți în momentul de față și nu doar să mergeți zi de zi gândindu-vă că restul familiei, inclusiv partenerul, simte la fel ca dumneavoastră. 

 

Scorpion

Uneori este mai bine să mergi la o plimbare cu mașina și să nu te cerți cu cineva doar pentru că simți că ar trebui să o faci.S-ar putea să constați că o scurtă excursie te ajută să-ți limpezești mintea și menține nivelul de energie negativă mai scăzut. S-ar putea chiar să descoperiți că ceea ce voiați să spuneți nu este chiar modul potrivit de a gestiona situația.Este înțelept să puneți spațiu și timp între dumneavoastră și partenerul dvs. semnificativ, pentru că această perioadă de răcire poate fi exact ceea ce este necesar.

 

Segetător

S-ar putea să fiți surprins să descoperiți că partenerul dvs. are în el un potențial pe care nu l-ați observat până acum. S-ar putea să fiți cel care îl va ajuta să aspire la un nou obiectiv sau să realizeze un nou vis. S-ar putea să fiți vocea rațiunii care îi va ajuta să îi împingă să facă lucruri pe care nu le-au mai făcut până acum, și totul pentru că ați fost prima persoană care a crezut în capacitățile lor.

 

Capricorn

O relație la distanță este o sabie cu două tăișuri. Ai întâlnit pe cineva care pare perfect și care are toate calitățile pe care le adori, dar se află la kilometri distanță, așa că vrei să vezi dacă va funcționa. Cu toate acestea, există anumite lecții despre relația ta pe care nu le poți învăța atunci când nu ești în același oraș, așa că poate exista confuzie cu privire la ce trebuie să faci. S-ar putea să nu poți ști chiar acum ce este cel mai bine, dar în următoarele zile va veni claritatea și inima ta te va ajuta să îți dai seama.

 

Vărsător

Nu poți cumpăra fericirea cuiva, și poate că îți dorești și speri să ai suficienți bani pentru a face viața iubitei tale mai bună și pentru a-i alina durerea. Oricât de mult ai putea să îi ajuți cu facturile sau să îi scoți la cină și să îi asculți, vine un moment în care bucuria este o decizie pe care o pot lua ei. Și, nu poți face asta pentru ei; ei trebuie să o facă pentru ei înșiși.

 

Pești

Nu mai poți ascunde adevărul. Trebuie să arăți că ești genul de prieten care va fi sincer și direct la fel de mult ca și iubitor și bun. Ai o inimă mare și îți iubești prietenii, dar când afli că unul dintre ei a greșit față de partenerul său, s-ar putea să fii în faza de negare a problemei. Este la fel de important să iubești o persoană așa cum este ea, dar și să fii dispus să te confrunți cu comportamentul ei într-un mod iubitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel