Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 4 septembrie. Zodia care nu este pregătită să renunțe la trecut

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbec, ești pregătit să te lași dus de val și să lași lucrurile să se întâmple în mod natural. Inima ta este pe cale de vindecare, iar acum te simți din nou plin de speranță în ceea ce privește dragostea.

Taur

Taur, singurătatea poate fi productivă atunci când ești singur sau într-o relație. Astăzi, sentimentele de tristețe legate de faptul că nu ai pe cineva fac astfel de lucruri aduc claritate. Ajungeți la prieteni pentru a umple golul și începeți să socializați mai mult.

Gemeni

Gemeni, nu lăsa ochiul verde al invidiei să te facă să devii gelos pe ceea ce au alții și tu nu ai. Iarba pare întotdeauna mai verde de cealaltă parte a gardului. S-ar putea să îți privească viața crezând că o ai mai bună decât ei.

Rac

Rac, este nevoie de mult curaj pentru a fi sincer cu tine însuți în legătură cu ceea ce simți. Este posibil ca inima ta să nu fie pregătită să renunțe la trecut. Încă îngrijești câteva răni spre vindecare. Este în regulă să nu fii încă pregătită să sari din nou în piscina de întâlniri. Întotdeauna este timp mai târziu să te îndrăgostești.

Leu

Leu, dezvolți mai mult decât o relație de iubire cu cineva, deveniți și prieteni. Este un lucru frumos atunci când ai parte de ce e mai bun din ambele lumi. Ești unul dintre cei norocoși.

Fecioară

Fecioară, sunt fluturași sau simți anxietate nervoasă în preajma cuiva? Acordă atenție semnalelor corpului tău atunci când întâlnești o persoană cu care te gândești să te întâlnești. Uneori, aceste sentimente sunt semnale de alarmă de care trebuie să ții cont.

Balanță

Balanță, unii oameni nu se schimbă niciodată și poți să le vorbești până când te înnebunești, dar ei nu o vor face. În timpul acestor momente de frustrare pură, eliberează persoana respectivă către puterea lor superioară. Uneori, acesta este cel mai iubitor lucru pe care îl poți face.

Scorpion

Scorpion, poți să iubești pe cineva din toată inima și să știi că și el simte la fel, și totuși, este în negare. Nu poți face o persoană să vrea să fie cu tine pentru că ești pregătit. Timpul îi va ajuta să vadă că tu ești cea care le ține inima.

Săgetător

Săgetător, iubirea este un act de curaj. Vulnerabilitatea nu este ușoară pentru nimeni, iar atunci când decizi să slăbești controlul asupra singurătății pentru a lăsa pe cineva să intre în viața ta, este un pas mare pentru tine. S-ar putea să-ți lipsească uneori să fii liber, dar fericirea iubirii adevărate merită atât de mult.

Capricorn

Astăzi este ziua perfectă pentru a arăta cuiva cât de generos și amabil poți fi. Vrei să faci pe cineva să se simtă special și tot ce trebuie să faci este să îi oferi timp și dragostea ta.

Vărsător

Vărsător, atunci când ești cu persoana potrivită, există un sentiment de fericire pe care nimeni nu ți-l poate lua. Este ca și cum sufletul tău a renăscut și toată durerea și tristețea dispare.

Pești

Pești, nu trebuie să fii totul pentru toți oamenii. Trebuie doar să fii tu însuți și să iubești singura persoană care te adoră în schimb.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel